تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید!

افشا جنایتی از رژیم صهیونیستی پس از 50 سال

افشا جنایتی از رژیم صهیونیستی پس از 50 سال پس از 50 سال استادی منتشر شده است که رژیم صهیونستی بسیاری از زنان و کودکان و مردان فلسطینی را در صحرای سیناء در شرایط غیرانسانی در بازداشت نگه داشته است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 30
کد خبر: ۹۷۱۲۱

به گزارش راهبرد معاصر انتشار اسناد رسمی رژیم صهیونیستی بعد از پنج دهه، نشان می‌دهد که این رژیم بسیاری از زنان و کودکان و مردان فلسطینی را بدون اینکه اتهامی متوجه آن‌ها شود، در صحرای سیناء در شرایط غیرانسانی در بازداشت نگه داشته است.

روزنامه هاآرتص امروز جمعه تحقیقات مفصلی را که در این باره داشته، منتشر کرد. بر اساس این تحقیقات، اسنادی که به مدت 50 سال ممنوع الانتشار بوده، نشان می‌دهد که آنچه که در پشت پرده و به صورت مخفیانه رخ داده، اصولا با حقوق بشر و احکام و قوانین بین‌المللی در تضاد است.

این روزنامه عبری می‌نویسد: «در دل صحرای سیناء و بدور از چشم مردم، اسرائیل مخفیانه اردوگاه‌های بازداشت بی‌گناهان ایجاد کرده و صدها زن، کودک و مرد فلسطینی را برای ماه‌ها در این بازداشتگاه‌ها حبس کرده است، آن هم به دور از خانه‌ها و خانواده‌ها و زندگی روزانه آن‌ها».

بر اساس این گزارش، هیچ یک از این افراد متهم به چیزی نبوده‌اند و بعد از گذشت 50 سال از دفن این اسناد رده بندی شده، این جنایت‌ها افشا می‌شود.
دو بازداشتگاه «ابو زانیمه» و «نحال» در سال 1971 به دور از انظار و در نهایت مخفی‌کاری در شبه جزیره سیناء ایجاد می‌شود، یکی از این بازداشتگاه‌ها برای خانواده‌های اعضای جنبش فتح که مظنون به دست داشتن در «عملیات تروریستم» بودند، در نظر گرفته شده بود، و دیگری نیز برای جوانان ساخته شده بود که بیکار بودند.

هاآرتص می‌نویسد که تصمیم به بازداشت فلسطینیان در آن مقطع توسط آرییل شارون، نخست وزیر اسبق رژیم و فرمانده کل وقت جبهه جنوب در ارتش صهیونیستی صورت گرفته است و او بین سال‌های 1971 و 1972 به منظور «ریشه کن کردن تروریسم» به نواز غزه که در آن وقت از این منطقه به عنوان «لانه فعال زنبورهای وحشی» یاد می‌شد، فرستاده شده است./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار