زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

افشا جنایتی از رژیم صهیونیستی پس از 50 سال

پس از 50 سال استادی منتشر شده است که رژیم صهیونستی بسیاری از زنان و کودکان و مردان فلسطینی را در صحرای سیناء در شرایط غیرانسانی در بازداشت نگه داشته است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 30
کد خبر: ۹۷۱۲۱

به گزارش راهبرد معاصر انتشار اسناد رسمی رژیم صهیونیستی بعد از پنج دهه، نشان می‌دهد که این رژیم بسیاری از زنان و کودکان و مردان فلسطینی را بدون اینکه اتهامی متوجه آن‌ها شود، در صحرای سیناء در شرایط غیرانسانی در بازداشت نگه داشته است.

روزنامه هاآرتص امروز جمعه تحقیقات مفصلی را که در این باره داشته، منتشر کرد. بر اساس این تحقیقات، اسنادی که به مدت 50 سال ممنوع الانتشار بوده، نشان می‌دهد که آنچه که در پشت پرده و به صورت مخفیانه رخ داده، اصولا با حقوق بشر و احکام و قوانین بین‌المللی در تضاد است.

این روزنامه عبری می‌نویسد: «در دل صحرای سیناء و بدور از چشم مردم، اسرائیل مخفیانه اردوگاه‌های بازداشت بی‌گناهان ایجاد کرده و صدها زن، کودک و مرد فلسطینی را برای ماه‌ها در این بازداشتگاه‌ها حبس کرده است، آن هم به دور از خانه‌ها و خانواده‌ها و زندگی روزانه آن‌ها».

بر اساس این گزارش، هیچ یک از این افراد متهم به چیزی نبوده‌اند و بعد از گذشت 50 سال از دفن این اسناد رده بندی شده، این جنایت‌ها افشا می‌شود.
دو بازداشتگاه «ابو زانیمه» و «نحال» در سال 1971 به دور از انظار و در نهایت مخفی‌کاری در شبه جزیره سیناء ایجاد می‌شود، یکی از این بازداشتگاه‌ها برای خانواده‌های اعضای جنبش فتح که مظنون به دست داشتن در «عملیات تروریستم» بودند، در نظر گرفته شده بود، و دیگری نیز برای جوانان ساخته شده بود که بیکار بودند.

هاآرتص می‌نویسد که تصمیم به بازداشت فلسطینیان در آن مقطع توسط آرییل شارون، نخست وزیر اسبق رژیم و فرمانده کل وقت جبهه جنوب در ارتش صهیونیستی صورت گرفته است و او بین سال‌های 1971 و 1972 به منظور «ریشه کن کردن تروریسم» به نواز غزه که در آن وقت از این منطقه به عنوان «لانه فعال زنبورهای وحشی» یاد می‌شد، فرستاده شده است./تسنیم

ارسال نظر