اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

چرا قیمت مرغ همچنان افزایشی است؟

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی کشور گفت: قیمت مرغ برای مصرف کننده نباید بیشتر از ۲۶ تا ۲۷ هزار تومان باشد و فروش مرغ با قیمت های ۴۰ هزارتومان و یا چند نرخی شدن آن در بازار سودجویی است و دستگاه های نظارتی باید به آن ورود کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 06
کد خبر: ۹۷۸۹۴

به گزارش راهبرد معاصر حبیب اسدالله نژاد در این باره اظهار کرد: بعد از اینکه قرارگاه ساماندهی مرغ کشور قیمت مرغ زنده را ۱۷هزار و۱۰۰ تومان و قیمت مرغ گرم برای مصرف کننده را ۲۴هزار و۹۰۰ تومان مصوب کرد شاهد افزایش قیمت مولفه های تولید از سوی دولت و بازار بودیم که میزان اثر این افزایش قیمت مولفه‌های تولید به ازای هرکیلو گرم مرغ حدود ۲۰ درصد بود.

وی ادامه داد:به همین دلیل مرغداران درخواست کردند که قیمت مرغ به منظور پایداری تولید و ایجاد انگیزه برای تولید و جوجه ریزی اصلاح شود.

 

تاخیر در ارسال نهاده های خریداری شده

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی کشور اضافه کرد: در کنار افزایش قیمت مولفه های تولید، مرغداران در تامین به موقع نهاده های دامی نیز با چالش های بسیاری همراه هستند. هنوز برخی از واحدهای تولیدی ذرت و سویای مورد نیاز خود را که دو ماه پیش خریداری کرده بودند، دریافت نکرده اند. همین منجر می شود تا مرغداران نهاده های مورد نیاز خود را در این بازه از بازار آزاد با قیمت های بالا تهیه کنند.

 

به گفته وی  واحدهای مرغداری در سراسر کشور با توجه به سازوکارهایی که برایشان تعریف شده مرغ هایشان را به کشتارگاه با قیمت ۱۷ هزار و۱۰۰ تومان تحویل می دهند. نهایت ممکن است قیمت آن با توافق هزار تومان بیشتر  شود که البته با توجه به افزایش هزینه‌های تولید منطقی است. ولی بیش از ۱۸ هزارتومان مرغ به کشتارگاه ها عرضه نمی شود.

اسدالله نژاد تصریح کرد: بنابراین قیمت مرغ برای مصرف کننده نباید بیشتر از ۲۶ تا ۲۷ هزار تومان باشد و فروش مرغ با قیمت ۴۰ هزار تومان و یا چند نرخی شدن آن در بازار سودجویی توسط برخی افراد است.  به نظر می‌رسد در سیستم توزیع انحرافاتی صورت می‌گیرد و دستگاه‌های مربوطه بایستی هر چه سریعتر به این موضوع ورود و جلوی این سودجویی‌ها را بگیرند.

 

وی با بیان اینکه بایستی در آمارهای تولید راستی آزمایی صورت گیرد، افزود: حجم مرغی که در بازار وجود دارد با حجم جوجه‌ریزی انجام شده همخوانی ندارد. بر اساس گزارش‌ها در خردادماه ۱۱۶میلیون قطعه جوجه ریخته شده است اگر این آمار ها درست باشد نباید در بازار با این حجم مرغ با کمبودی مواجه شویم./همشهری

کلمات کلیدی: قیمت مرغ
ارسال نظر