رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد
در دیدار با شیخ نعیم قاسم

سرلشکر سلامی: ظرفیت‌های فروپاشی رژیم صهیونیستی مهیاست

سرلشکر سلامی: ظرفیت‌های فروپاشی رژیم صهیونیستی مهیاست قائم مقام دبیرکل حزب الله لبنان عصر امروز (شنبه) با سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد .
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 07
کد خبر: ۹۷۹۷۱

به گزارش راهبرد معاصر شیخ نعیم قاسم قائم مقام دبیرکل حزب الله لبنان عصر امروز (شنبه) با سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد .


در این دیدار سرلشکر حسین سلامی با تحسین هوشمندی و اقتدار مقاومت اسلامی لبنان، حزب الله را قدرت عزت آفرین و ضامن امنیت مردم این کشور دانست و گفت:حزب الله، چون در میدان جهاد متولد شده و رشد کرده است، دشمن صهیونیستی به خوبی دامنه و عمق قدرت آن را درک می‌کند.
وی افزود: در شرایطی که شاهد روند گسترش قدرت در محور مقاومت هستیم، در مقابل دشمن مقاومت در حال افول و زوال قدرت است؛ هرچند آن‌ها در فضای مجازی و عملیات روانی در پی معکوس نشان دادن این روند و وحشت ایجاد شده در اردوگاه خود هستند.


فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی در حال مشاهده حزب الله قهرمان و شمشیر قدس برابر خود است، خاطرنشان کرد: حرکت حماسی اخیر حزب الله در متوقف سازی ارتش صهیونیستی، به نخست وزیر جدید رژیم جعلی نشان داد معادلات در جای دیگری تعیین می‌شود و هیچ چیزی عوض نشده است.
سرلشکر سلامی تاکید کرد: صهیونیست‌ها از این واقعیت درک دقیقی دارند که اگر موتور حزب‌الله روشن شود آن‌ها باید قطعاً از سرزمین‌های اشغالی فرار کنند، زیرا شخصیت جدید حزب الله در بعد نظامی که قدرت جنگ روی زمین است اگر به حرکت درآید دومینوی فرار اتفاق خواهد افتاد.


فرمانده کل سپاه تشدید موج فرار را که با فقدان راه فرار همراه است، برای صهیونیست‌ها یک بحران روحی بزرگ و شوک آور قلمداد کرد و گفت: این وضعیت به فروپاشی رژیم صهیونیستی که کار سختی هم نیست، منجر خواهد شد.
وی تاکید کرد: هم اکنون ظرفیت‌ها برای فروپاشی رژیم صهیونیستی مهیا است و کافی است شرایط با اشتباه آن‌ها فراهم شود تا جنگ آینده جنگ ممات آن‌ها نام بگیرد.


فرمانده کل سپاه با تاکید بر تداوم حمایت‌ها و پشتیبانی‌های انقلاب اسلامی و ملت ایران از مقاومت لبنان و آرزوی سربلندی برای حزب الله عزیز تصریح کرد:حزب الله فقط یک نیروی نظامی نیست، بلکه پشتوانه و تکیه گاه اصلی مردم لبنان است و در میان همه مردم این کشور جایگاه رفیع معنوی دارد و حفظ این منزلت بسیار مهم و حائز اهمیت است.


سرلشکر سلامی در پایان با گرامیداشت یاد، نام و نقش آفرینی‌های حماسی و تاریخ‌ساز سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در جبهه مقاومت و کمک به بالندگی و اقتدار حزب الله لبنان گفت: دشمن تصور می‌کرد جبهه مقاومت با شهادت سردار سلیمانی قائمه خود را از دست می‌دهد، در حالی که نمی‌دانست شهید سلیمانی از حاج قاسم سلیمانی قوی‌تر و قدرتمندتر است.


شیخ نعیم قاسم قائم‌مقام دبیرکل حزب‌الله لبنان هم در این دیدار با قدردانی از حمایت‌های ملت ایران به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از مقاومت اسلامی لبنان گفت: حزب الله و مردم لبنان دستاورد‌ها و موفقیت‌های خود را مرهون حمایت‌های جمهوری اسلامی و فداکاری‌ها و جانفشانی‌های شهدا و رزمندگان مقاومت به ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی که خود را عنصری از حزب‌الله می‌دانست، می‌دانند.


وی افزود: برغم برخی مشکلات و تلاش دشمنان برای اعمال تحریم و فشار ضد لبنان و از بین بردن امنیت مردم آن، توانسته ایم موقعیت و محیط خود را حفاظت کنیم.
شیخ نعیم قاسم همچنین با اشاره به احساس هم پیمانی بین مردم لبنان، موقعیت خوب حزب‌الله نزد آحاد مردم این کشور را مایه یاس و نگرانی دشمنان قلمداد کرد./صدا و سیما

کلمات کلیدی: لبنان حسین سلامی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار