دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ابراز نگرانی گوترش از افزایش اسلام هراسی

هم‌زمان با روز مقابله با اسلام هراسی، دبیرکل سازمان ملل در سخنانی نسبت به افزایش تعصبات ضد اسلامی هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 15
کد خبر: ۲۷۳۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرد افزایش نگران‌کننده تعصبات و اقدامات خشونت‌آمیز علیه مسلمانان در سراسر جهان وجود دارد و از بسترهای مجازی خواست با سخنان نفرت انگیز و آزاردهنده در این بسترها مقابله و آنها را مهار کنند.

 

سخنان گوترش در پیامی تصویری در آستانه روز جهانی مبارزه با اسلام هراسی (۱۵ مارس) صورت گرفت که مصادف با سالگرد حمله تروریستی سال ۲۰۱۹ به دو مسجد در کرایست‌چرچ نیوزیلند است که در این حادثه ۵۱ مسلمان بی‌گناه به شهادت رسیدند.

 

گوترش در پیام خود بدون نام بردن از هیچ کشور یا دولت خاصی گفت: ما شاهد افزایش نگران‌کننده عدم تحمل مسلمانان هستیم؛ از توهین‌های نژادی و سیاست‌های تبعیض‌آمیز که حقوق و کرامت انسانی را نقض می‌کند تا خشونت آشکار علیه افراد و مکان‌های عبادتی آنها.

 

وی افزود: سکوهای آنلاین باید سخنان نفرت انگیز و آزار دهنده را مهار کنند. همه ما باید علیه بیگانه‌هراسی و تبعیض گفت‌گو کنیم.

 

در هفته‌های اخیر، سازمان‌های ناظر حقوق بشر اطلاعاتی را منتشر کرده‌اند که نشان‌دهنده سطوح بی‌سابقه حوادث و سخنان نفرت‌انگیزانه علیه مسلمانان در کشورهایی مانند انگلستان، آمریکا، هند و … بود. در حالی که این دولت‌ها مدعی تلاش برای مبارزه با همه‌ی اشکال تبعیض هستند.

 

مدافعان حقوق بشر سال‌ها نگرانی خود را نسبت به انگی که به مسلمانان و اعراب به دلیل عملکرد برخی از مردم این جوامع یا گروه‌های مسلح، ابراز کرده‌اند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار