اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

مقام بحرینی: برجام باعث شعله ور شدن بیشتر بحران ها در خاورمیانه شد

مقام بحرینی: برجام باعث شعله ور شدن بیشتر بحران ها در خاورمیانه شد یک مقام بحرینی روز یکشنبه در سخنانی مدعی شد که توافق هسته‌ای ایران باعث شعله‌ور شدن بیشتر بحران‌ها در خاورمیانه شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 08
کد خبر: ۹۸۰۷۹

به گزارش راهبرد معاصر «عبدالله بن احمد آل خلیفه» معاون روابط بین‌الملل بحرین روز یکشنبه و در حالی که در سرزمین‌های اشغالی به سر می‌برد گفت بحرین امیدوار بود که توافق هسته‌ای سال 2015، به تغییر رفتار ایران بیانجامد اما به جای آن باعث ایجاد بحران‌ها و خشونت‌های بیشتر شد.

 

وی در مراسم امضای یک تفاهم‌نامه با رژیم صهیونیستی گفت: «آیا (برجام) هیچگونه نتیجه‌ای خوبی به همراه داشته که ما با آن کنار بیاییم؟ ما، چیزی در این زمینه ندیدیم. بر عکس، برجام باعث شعله‌ورتر شدن بحران‌ها در خاورمیانه شد».

 

این مقام بحرینی در ادامه سخنانش مدعی شد که برجام باعث فتنه‌انگیزی‌ها و افراطی گری بیشتری در مناطق مختلفی در سرتاسر خاورمیانه شد.

وی در ادامه به حادثه اخیر در دریای عمان پرداخت و انگشت اتهام را به سوی ایران نشانه رفت.

این مقام بحرینی گفت که طی یک سال آینده پروازهای مستقیمی میان منامه و تل‌آویو برقرار خواهد شد.

وی اضافه کرد که رژیم صهیونیستی در روز 15 سپتامبر و در سالگرد توافق آبراهام می‌تواند منتظر یک شگفتی باشد.

 

بحرین و رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۵ سپتامبر سال ۲۰۲۰ (۲۵ شهریور) با وساطت «دونالد ترامپ» رئیس‌ جمهور پیشین آمریکا به طور رسمی در کاخ سفید توافق عادی‌سازی روابط امضاء کردند و به دنبال این اقدام، در زمینه‌های مختلفی توافق همکاری امضاء کردند.

«دونالد ترامپ» شهریورماه سال گذشته در توییتر با اعلام عادی‌سازی روابط بین منامه و تل‌آویو نوشت: «امروز یک گشایش تاریخی دیگر اتفاق افتاد! دو دوست بزرگ ما، اسرائیل و پادشاهی بحرین به توافقی برای صلح دست پیدا کردند- بحرین دومین کشور عربی است که ظرف ۳۰ روز با اسرائیل صلح می‌کند.»

اعلام عادی‌سازی روابط بین رژیم صهیونیستی و رژیم آل خلیفه یک ماه بعد از اعلام توافق میان رژیم صهیونیستی و امارات اتفاق افتاد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار