کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

مقام بحرینی: برجام باعث شعله ور شدن بیشتر بحران ها در خاورمیانه شد

مقام بحرینی: برجام باعث شعله ور شدن بیشتر بحران ها در خاورمیانه شد یک مقام بحرینی روز یکشنبه در سخنانی مدعی شد که توافق هسته‌ای ایران باعث شعله‌ور شدن بیشتر بحران‌ها در خاورمیانه شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 08
کد خبر: ۹۸۰۷۹

به گزارش راهبرد معاصر «عبدالله بن احمد آل خلیفه» معاون روابط بین‌الملل بحرین روز یکشنبه و در حالی که در سرزمین‌های اشغالی به سر می‌برد گفت بحرین امیدوار بود که توافق هسته‌ای سال 2015، به تغییر رفتار ایران بیانجامد اما به جای آن باعث ایجاد بحران‌ها و خشونت‌های بیشتر شد.

 

وی در مراسم امضای یک تفاهم‌نامه با رژیم صهیونیستی گفت: «آیا (برجام) هیچگونه نتیجه‌ای خوبی به همراه داشته که ما با آن کنار بیاییم؟ ما، چیزی در این زمینه ندیدیم. بر عکس، برجام باعث شعله‌ورتر شدن بحران‌ها در خاورمیانه شد».

 

این مقام بحرینی در ادامه سخنانش مدعی شد که برجام باعث فتنه‌انگیزی‌ها و افراطی گری بیشتری در مناطق مختلفی در سرتاسر خاورمیانه شد.

وی در ادامه به حادثه اخیر در دریای عمان پرداخت و انگشت اتهام را به سوی ایران نشانه رفت.

این مقام بحرینی گفت که طی یک سال آینده پروازهای مستقیمی میان منامه و تل‌آویو برقرار خواهد شد.

وی اضافه کرد که رژیم صهیونیستی در روز 15 سپتامبر و در سالگرد توافق آبراهام می‌تواند منتظر یک شگفتی باشد.

 

بحرین و رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۵ سپتامبر سال ۲۰۲۰ (۲۵ شهریور) با وساطت «دونالد ترامپ» رئیس‌ جمهور پیشین آمریکا به طور رسمی در کاخ سفید توافق عادی‌سازی روابط امضاء کردند و به دنبال این اقدام، در زمینه‌های مختلفی توافق همکاری امضاء کردند.

«دونالد ترامپ» شهریورماه سال گذشته در توییتر با اعلام عادی‌سازی روابط بین منامه و تل‌آویو نوشت: «امروز یک گشایش تاریخی دیگر اتفاق افتاد! دو دوست بزرگ ما، اسرائیل و پادشاهی بحرین به توافقی برای صلح دست پیدا کردند- بحرین دومین کشور عربی است که ظرف ۳۰ روز با اسرائیل صلح می‌کند.»

اعلام عادی‌سازی روابط بین رژیم صهیونیستی و رژیم آل خلیفه یک ماه بعد از اعلام توافق میان رژیم صهیونیستی و امارات اتفاق افتاد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار