بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

اظهارات «احمقانه» بنی گانتز درباره ناتو در جلسه ای درباره ایران

اظهارات وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درباره ائتلاف ناتو در جلسه‌ای با موضوع ایران که با حضور سفیران کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد برگزار شده بود جنجالی شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۹ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 11
کد خبر: ۹۸۳۸۲

به گزارش راهبرد معاصر یک روزنامه صهیونیستی با ارائه گزارشی مفصل از جلسه‌ای که بعد از حمله به کشتی «مرسر استریت» با حضور مقام‌های رژیم صهیونیستی و سفیران کشورهای عضو شورای امنیت برگزار شده تصریح کرده برخی از اظهارات «بنی گانتز»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در آن جلسه درباره ناتو حیرت حاضران را به همراه داشته است.

 

یک منبع که اشاره‌ای به نامش نشده به روزنامه صهیونیستی هاآرتص گفته اظهارات گانتز در آن جلسه «حماقت» او را نشان می‌دهد. هاآرتص نوشته گانتز قصد داشته شورای امنیت را به اقدام علیه ایران ترغیب کند اما سخنانش، نمایندگان ناتو را شرمسار کرده، آن هم درست مقابل سفیران چین و روسیه.

این جلسه که «یائیر لاپید»، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی هم در آن حضور داشت بعد از حمله به کشتی «مرسر استریت» در دریای مکران برگزار می‌شد.

 

در آن جلسه، علاوه بر نمایندگان ۵ کشور عضو دائم شورای امنیت شامل آمریکا، چین، روسیه، انگلیس و فرانسه، نمایندگان ۱۰ عضو چرخشی این شورا شامل امارات، ایرلند، آلبانی، برزیل، غنا، هند، مکزیک، نروژ و کنیا هم حضور داشتند. سفیر رومانی نیز جزو حاضران بود.

پنج نفر از دیپلمات‌های حاضر در آن جلسه نمایندگان کشورهای عضو در ائتلاف ناتو بودند: آمریکا، انگلیس، فرانسه، نروژ و رومانی.

هاآرتص نوشته شایان ذکر است که اسرائیل هم جزو شریکان گفت‌وگوهای مدیترانه‌ای ناتو است و در گذشته هم در عملیات‌ها ضد دزدی دریایی در دریای سرخ و اقیانوس هند مشارکت کرده است.

 

این جلسه بعد از آن برگزار می‌شد که «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا بعد از متهم کردن ایران به نقش‌آفرینی در حمله به مرسر استریت خواستار «پاسخ جمعی» به این کشور شده بود. «بوریس جانسون»، نخست‌وزیر انگلیس پا را از این هم فراتر گذاشته و گفته بود جمهوری اسلامی باید با «پیامدهای حمله به این کشتی» مواجه شود.

 

هدف بنی گانتز و لاپید در این جلسه ارائه اطلاعاتی بود که ادعا می‌کردند توسط سازمان اطلاعات ارتش رژیم صیهونیستی و موساد جمع‌آوری شده و نقش ایران را در آن حمله نشان می‌دهد. وزیر خارجه و وزیر جنگ رژیم صهیونیستی قصد داشتند سفیران کشورهای عضو شورای امنیت را به اقدام علیه ایران ترغیب کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر