هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس

توافق مخفیانه و سه جانبه اشرف غنی، آمریکا و طالبان برای واگذاری قدرت

توافق مخفیانه و سه جانبه اشرف غنی، آمریکا و طالبان برای واگذاری قدرت خبرنگار الجزیره از توافق سه جانبه اشرف غنی، رئیس جمهور افغانستان، گروه طالبان و آمریکا برای واگذاری قدرت به این گروه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۳ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 16
کد خبر: ۹۸۸۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرنگار الجزیره از توافق پنهانی رئیس جمهور افغانستان، آمریکا و طالبان برای واگذاری قدرت خبر داد.


 به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، خبرنگار الجزیره از توافق سه جانبه اشرف غنی، رئیس جمهور افغانستان، گروه طالبان و آمریکا برای واگذاری قدرت به این گروه خبر داد.

 

بر این اساس، خبرنگار الجزیره که سران و افراد مسلح طالبان را در کاخ ریاست جمهوری در کابل همراهی می‌کرد، اعلام کرد: بر اساس آنچه که یک مقام دولتی در افغانستان و منابعی در طالبان گفته اند، تصرف استان‌ها به دست طالبان، تصرف ارگ ریاست جمهوری، استیلاء بر تجهیزات نظامی و ... همه و همه بر اساس توافقی بود که از شش ماه پیش میان دولت آمریکا، دولت افغانستان و طالبان انجام شده است. رئیس جمهور افغانستان هم بر تمامی اتفاقات در استان‌ها اشراف داشت و از آن‌ها آگاه بود.

 

خبرنگار الجزیره افزود: من خودم از آقای آندر که محافظ شخصی اشرف غنی بود پرسیدم گفت اشرف غنی بعد از ظهر امروز (روز یکشنبه) کاخ ریاست جمهوری را ترک کرد و ما غافلگیر شدیم. البته آندر گفت اشرف غنی توافق سه جانبه را از ما مخفی نگه داشته بود، ولی وقتی کاخ ریاست جمهوری را به مقصد فرودگاه ترک کرد بلافاصله ما نیز کنترل شرایط را از دست دادیم و نمی‌دانستیم چه کنیم، محافظان اشرف غنی او را و او نیز ما، کشور و مردم را رها کرد و در پی سرنوشت خود رفت. آنچه مشخص است اشرف غنی در نوشته اش همانی را تکرار کرده است که آقای آندر و مقامات طالبان گفته اند.

 

وی ادامه داد:، اما این اتفاق برای برخی در داخل حکومت مثل حامد کرزای، رئیس جمهور سابق و عبدالله عبدالله، رئیس کمیته آشتی ملی غافلگیر کننده بود، زیرا آنان می‌گفتند اشرف غنی مدعی بود از کاخ ریاست جمهوری خارج نمی‌شود مگر آنکه جسدش را از اینجا بیرون ببرند./باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار