ساعت کار داروخانه‌های مرکزی هلال احمر در تعطیلات کرونایی-راهبرد معاصر

ساعت کار داروخانه‌های مرکزی هلال احمر در تعطیلات کرونایی

تعطیلات کرونایی از امروز ۲۵ مرداد آغاز شد و ساعت کاری داروخانه‌های مرکزی هلال احمر در تعطیلات کرونایی، طی اطلاعیه ای اعلام شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 16
کد خبر: ۹۸۸۷۲

به گزارش راهبرد معاصر،  تعطیلات کرونایی از امروز 25 مرداد آغاز شد . در این تعطیلات سراسری که تا روز شنبه 30 مرداد ادامه دارد، ستاد کرونا تنها اجازه فعالیت به مشاغل گروه یک را داده است و بانک ها، ادارات، اصناف تعطیل می باشند و فعالیت  سایر گروه های شغلی ممنوع می باشد.ساعت کاری داروخانه های مرکزی هلال احمر در تعطیلات کرونایی ، طی اطلاعیه ای اعلام شد. 

ساعات کاری داروخانه‌های تحت پوشش سازمان تدارکات پزشکی شامل داروخانه مرکزی هلال احمر و شماره ۲ (تهرانپارس) در ایام مذکور به منظور ارائه خدمات به هموطنان به شرح ذیل اعلام شد.

بر این اساس داروخانه مرکزی هلال احمر در ایام تعطیلات کرونا (روز‌های دوشنبه، سه شنبه و شنبه) از ساعت ۷:۳۰ صبح الی ۱۶ خدمات دارویی به شهروندان ارائه خواهد کرد.

همچنین در روز‌های تاسوعا و جمعه از ساعت ۷:۳۰ الی ۱۳ آماده خدمات رسانی به هموطنان است و در روز عاشورا نیز طبق روال سنوات گذشته تعطیل خواهد بود.

داروخانه شماره ۲ (تهرانپارس) در تعطیلات کرونایی از ساعت ۷:۳۰ الی ۱۳ دایر و در روز‌های تاسوعا و عاشورا و جمعه نیز تعطیل است.

داروخانه مرکزی هلال احمر در تهران- خیابان طالقانی- تقاطع سپهبد قرنی واقع شده است.

داروخانه شماره ۲ هلال احمر نیز در شرق تهران، فلکه دوم تهرانپارس، خیابان جشنواره و در محوطه مجتمع دارویی و درمانی هلال ایران (تهرانپارس) واقع شده است.

 

ساعت کار داروخانه‌های مرکزی هلال احمر در تعطیلات کرونایی

در کنار گلایه‌های مردم برای تهیه دارو رییس جمهوری نیز روز ۲۱ مردادماه ضمن بازدید از داروخانه ۲۹ فروردین تهران که از مراکز اصلی توزیع دارو‌های کرونایی و غیرکرونایی است، از نزدیک در جریان مشکلات مردم و مراجعه کنندگان درخصوص تهیه دارو‌های مختلف قرار گرفت و اظهار داشت: همه توان دولت برای موضوع کرونا بسیج شده است.

آیت‌الله سید ابراهیم رییسی همچنین در جلسه کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا، با تاکید بر اینکه صف‌هایی که در رابطه با واکسیناسیون و تهیه دارو شکل می‌گیرد، باید سریعا جمع شوند و با مدیریت مناسب شاهد این گونه صف‌ها نباشیم، تصریح کرد: دارو به اندازه کافی وجود دارد و روند واکسیناسیون نیز سرعت خواهد گرفت.

وی یادآور شد: برای اختصاص ارز به واردات واکسن کرونا هیچ مشکلی وجود ندارد و واردات واکسن، هم زمان با تولید واکسن داخلی سرعت گرفته است و این جزو اولویت‌های دولت است که معاون اول رییس‌جمهور با جدیت پیگیری می‌کند. امید است با وارداتی که انجام می‌شود در زمان کوتاهی شاهد واکسینه شدن درصد زیادی از مردم باشیم.

در این میان مسوولان قضایی هم برای رفع این مشکل دست به کار شده اند و بنا به گفته معاون قضایی دادستان کل کشور کالا‌های تولید دارو‌های کرونا در اولین فرصت از گمرک خارج می‌شود.

سعید عمرانی این را هم گفت که طبق بررسی اسناد و مدارک موجود در گمرک، دارو‌ها و مواد اولیه وارد شده مربوط به روز‌های اخیر و تاریخ‌های ١۶ و ١٧ مرداد است و مدت زمان زیادی از واردات آن‌ها نمی‌گذرد.

وی اظهارداشت: در گمرک به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده تا مواد اولیه تولیدات دارو و سرم که بخش خصوصی وارد کرده با همکاری پلیس و سپاه پاسداران خارج از نوبت توسط کانتینر‌ها حمل یکسره شود. همچنین مواد اولیه تولید داروی رمدسیویر که برای درمان کرونا استفاده می‌شود، نیز هر هفته وارد کشور می‌شود.

دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم علت کمبود سرم در کشور را اینگونه توضیح داد: مدتی به دلیل کاهش تولید یکی از کارخانه‌های سرم‌سازی و توقف خطوط تولید، سرم در کشور کم و قرار شد سرم وارد شود، اما انجمن تولیدکنندگان نسبت به واردات سرم به مجلس معترض شدند.

وی با بیان اینکه به دلیل تولید نشدن میزان سرم مورد نیاز در داخل کشور و افزایش مصرف از ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار به پنج تا ۶ میلیون در ماه، سرم کمیاب شد، افزود: به زودی سرم در داروخانه‌های کشور برای مصرف عموم مردم توزیع شود.

برای رفع این مشکل و دسترسی مردم به دارو‌های کرونا سید حیدر محمدی مدیرکل امور دارویی سازمان غذا و دارو روز گذشته (۲۲ مردادماه) اعلام کرد: پیش از این توزیع دارو‌های کرونا فقط در داروخانه‌های بیمارستان‌ها انجام می‌شد، اما از این پس در داروخانه‌های خاص دولتی هم این دارو‌ها توزیع خواهد شد.
وی این را هم گفت که با توجه به ۸ برابر شدن مصرف دارو‌های کرونا در چند روز اخیر، از این پس علاوه بر داروخانه‌های بیمارستانی و چند داروخانه خاص دولتی، همه داروخانه‌های منتخب می‌توانند دارو‌های کرونا را توزیع کنند.

رییس سازمان غذا و دارو هم امروز (۲۳ مردادماه) گفت: تمهیدات لازم به منظور واردات هر چه سریعتر سرم و رفع کمبودها، توسط سازمان غذا و دارو انجام و از هفته گذشته روزانه چند صدهزار سرم وارد کشور شده است و مشکل به سرعت در حال مرتفع شدن است.

محمدرضا شانه ساز یادآورشد: کمبود‌های مقطعی فعلی هیچ ارتباطی با کمبود ارز و یا صرفه جویی ارزی ندارد، اما طی روز‌های اخیر برخی افراد با انگیزه‌های خاص و اظهارنظر‌های غیرمستند و جانبدارانه باعث تشویش اذهان عمومی در این شرایط حساس شدند و بر این اساس پیگیری قضایی علیه این افراد توسط سازمان غذا و دارو انجام خواهد شد و در اسرع وقت از طریق مراجع قضایی مورد پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.

به نظر می‌رسد با تمهیدات و برنامه ریزی و بنابر قول مساعد مسوولان طی چند روز آینده تب تند کمبود دارو در داروخانه‌ها فروکش کند و انواع اقلام دارویی با سهولت بیشتری در اختیار مردم قرار گیرد، اما ذکر این نکته هم ضروری است که برای روبرونشدن مجدد با این مشکلات باید به گونه‌ای عمل و مدیریت شود که در شرایط بحرانی شاهد چنین چالش‌هایی نباشیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده