سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

خطیب زاده: سفارت ایران در کابل باز و فعال است

خطیب زاده: سفارت ایران در کابل باز و فعال است سخنگوی وزارت خارجه ایران اعلام کرد که سفارت این کشور در کابل و سرکنسولگری هرات باز و فعال است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 17
کد خبر: ۹۹۰۲۰

به گزارش راهبرد معاصر «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به برخی گزارش‌ها مبنی بر تعطیلی سفارت کشورمان در کابل گفت: سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل کاملا باز و فعال است.

وی همچنین تاکید کرد که سرکنسولگری ایران در هرات نیز باز و فعال است.

پیش از این، برخی رسانه‌ها با اعلام اینکه بسیاری از سفارتخانه‌های کشورهای خارجی در کابل تخلیه شده‌اند، مدعی شده بودند که تنها سفارتخانه‌های روسیه، چین و پاکستان در کابل باقی مانده‌اند.

این در حالی است که «سهیل شاهین» از اعضای ارشد طالبان در دفتر سیاسی این گروه در قطر، اظهار داشت که ما به همه دیپلمات‌ها، سفارتخانه‌ها، کنسولگری‌ها و کارکنان خیریه‌های بین‌المللی و داخلی اطمینان می‌دهیم که نه تنها هیچ مشکلی برای آن‌ها از طرف امارت اسلامی افغانستان ایجاد نمی‌شود بلکه انشالله یک محیط امن برای آن‌ها فراهم می‌شود.

پیش از این نیز «ملا عبدالغنی برادر» معاون سیاسی رهبر طالبان در دیدار با «توماس نیکلسون» نماینده ویژه اتحادیه اروپا برای افغانستان گفته بود که «طالبان از طرف خویش به مصونیت سازمان‌های خیریه، دیپلمات‌ها و کارمندان آن‌ها متعهد می‌باشد» و بر فعالیت این سازمان‌ها و نهادها تاکید کرد.

این درحالی است که آمریکا می‌گوید که به اظهارات طالبان مبنی بر عدم حمله به مراکز دیپلماتیک باور ندارد و به همین دلیل بر روی یک طرح امنیتی کار می‌کند.

از سوی دیگر نیز آمریکا و متحدان اروپایی‌اش، تامین امنیت فرودگاه کابل را برای حفظ حضور دیپلماتیک در افغانستان ضروری می‌دانند و در اجلاس ناتو توافق شد تا ترکیه برای انجام این مسئولیت به حضور در افغانستان ادامه دهد.

با این حال، طالبان تاکید کرده است که هیچ نیروی خارجی پس از 11 سپتامبر سال جاری میلادی نباید در افغانستان حضور داشته باشد./تسنیم

کلمات کلیدی: کابل ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار