ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

رابطه گرسنگی با افزایش وزن چگونه است؟

دکتر ناتالیا نفدووا متخصص تغذیه روسی اعلام کرد که فاصله طولانی بین وعده های غذایی اغلب منجر به افزایش وزن می شود نه کاهش.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۲ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 21
کد خبر: ۹۹۳۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ پزشکی روس می‌گوید اگر فاصله بین وعده‌های غذایی زیاد باشد، باعث افزایش وزن می‌شود.

 

این متخصص اظهار کرد که فاصله طولانی بین وعده های غذایی برای سلامتی مضر است، زیرا بدن با ریتم خاصی «کار» می کند و به غذا نیاز دارد. وقتی فردی برای کاهش وزن وعده غذایی خود را از دست می دهد یا به دلیل انجام کارهای مهم صبحانه یا ناهار را فراموش کرده است، بدن از ذخیره خود استفاده می کند.

 

او می گوید: «اگر بدن را تغذیه نکنیم، باید غذا را از منبعی دریافت کند. به عنوان مثال، یک فرد کار می کند و مغز برای ادامه فعالیت خود از ذخایر گلوکز استفاده می کند. مغز ابتدا گلوکز را از خون و سپس از کبد می گیرد و هنگامی که این ذخیره تمام شد، بدن شروع به تجزیه توده عضلانی می کند.اگر فاصله بین وعده های غذایی طولانی باشد - به عنوان مثال، فرد صبح ساعت ۸ صبح صبحانه می‌خورد و وعده بعدی او در ۷-۸ شب باشد، متابولیسم بدن کند می‌شود. »

 

ناتالیا نفدووا می افزاید: اگر یک بار این اتفاق بیفتد، مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما اگر به یک عادت تبدیل شود، فرد در معرض خطر افزایش وزن قرار می گیرد.

 

این پزشک می‌گوید: اگر این یک بار اتفاق بیفتد هیچ چیز جدی اتفاق نمی افتد، اما وقتی عادت می شود، متابولیسم کندتر می شود. هنگامی که فرد برای مدت طولانی گرسنه است، پس آماده است یک گاو را بخورد؛ یعنی همه چیز را بدون توجه می خورد و احساس سیری نمی کند و متابولیسم شما کند می شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر