قطره نفازولین چه تاثیری در درمان کرونا دارد؟-راهبرد معاصر
میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

قطره نفازولین چه تاثیری در درمان کرونا دارد؟

آمار مبتلایان به کرونا در پنجمین موج طغیان ویروس همه گیر رو به طور چشمگیر روبه افزایش است و از طرفی دیگر ترویج خود درمانی. طی روز‌های اخیر مصرف خودسرانه قطره چشمی نفازولین در فضای مجازی توصیه شده است، اما قطره نفازولین چه تاثیری در درمان کرونا دارد؟ و چه خطراتی برای بیماران کرونایی به همراه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 22
کد خبر: ۹۹۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، آمار مبتلایان به کرونا در پنجمین موج طغیان ویروس همه گیر  به طور چشمگیری روبه افزایش است و از طرفی دیگر ترویج خود درمانی. طی روز های اخیر مصرف خودسرانه قطره چشمی نفازولین در فضای مجازی توصیه شده است اما قطره نفازولین چه تاثیری در درمان کرونا دارد؟ و چه خطراتی برای بیماران کرونایی به همراه خواهد داشت. 

 

درمان کرونا با قطره نفازولین صحت دارد؟

 

دکتر علی روحبخش افزود: این دارو هیچ خاصیت درمانی برای بیماری کووید ۱۹ ندارند بلکه استفاده زیاد آن خطراتی را نیز به همراه دارد.
مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: روش‌های درمان کرونا طبق پروتکل‌های بهداشتی و درمانی و از سوی اساتید گروه‌های تخصصی اعمال می‌شود بنابراین هر روش غیر علمی که در فضای مجازی انتشار می‌یابد نباید مورد توجه و یا استفاده مردم قرار گیرد، زیرا این احتمال وجود دارد که نه تنها باعث درمان بیماری نشود بلکه شرایط سخت تری را برای بیماران کرونایی ایجاد کند.
روحبخش ادامه داد: قطره نفازولین که متاسفانه به سرعت در فضای مجازی نشر پیدا کرد یک داروی ضد احتقان است و هیچ تاثیری برای درمان کرونا ندارد از همین رو سازمان غذا و دارو نیز هشدار‌های لازم را در خصوص مصرف این دارو به خصوص در بیماران کرونایی اعلام کرده است.

 همچنین معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مصرف خودسرانه نفازولین برای پیش‌گیری و درمان بیماری کرونا موجب افزایش فشارخون می‌شود.

 

قطره نفازولین چه تاثیری در درمان کرونا دارد؟

 

قطره نفازولین چیست؟



جبرائیل موفق در خصوص هشداری که سازمان غذا و دارو در مورد عدم مصرف نفازولین برای پیشگیری و درمان کرونا داده، اظهار کرد: نفازولین قطره تنگ‌کننده عروق است که بعضی مواقع برای درمان سرماخوردگی جهت کاهش و قطع آبریزش بینی و همین‌طور قطره چشمی با تشخیص پزشک تجویز می‌شود.

 

مضرات مصرف قطره نفازولین برای درمان کرونا

به دلیل خاصیت تنگ‌کنندگی عروق، اگر افرادی از این قطره به صورت خودسرانه حتی برای آبریزش بینی هم استفاده کنند، ممکن است چنین موضوعی جذب سیستمیک ایجاد کرده و خصوصا برای کسانی که فشار خون بالایی دارند، موجب افزایش بیشتر فشار آن‌ها شود.

 

قطره نفازولین چه تاثیری در درمان کرونا دارد؟



معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره تاثیر این دارو بر کرونا خاطرنشان کرد: در مورد اثربخشی نفازولین بر کرونا هیچ سند معتبری وجود ندارد و این مطالب صرفا شایعاتی است که گاهی اوقات در فضای مجازی منتشر می‌شود.

وی افزود: تقاضای ما از مردم این است که هیچ دارویی را خودسرانه و بدون تشخیص پزشک مصرف نکرده و اقدام به خوددرمانی نکنند. لاز است شهروندان حتما برای مصرف هر دارویی با پزشک مربوطه مشورت کنند تا دچار عوارض ناشی از مصرف دارو نشوند.

موفق تصریح کرد: متاسفانه ترویج خوددرمانی در فضای مجازی ادامه دارد و موجب درگیری ذهن مردم درباره این مسائل می‌شود. ممکن است فردی تصور کند با مصرف این دارو‌ها درمان می‌شود و به همین جهت به موقع به پزشک مراجعه نکند. همین مساله موجب می‌شود افراد زمانی به پزشک مراجعه کنند که ویروس ریه‌شان را درگیر کرده و به مراحل حاد ابتلا به بیماری رسیده‌اند. باید توجه داشت در چنین شرایطی شاید کار چندانی از دست کادر درمان برای بهبود وضعیت بیمار برنیاید.

ارسال نظر