سلامت انتخابات خط قرمز دولت است اسلامی: پیشرفت صنعت هسته‌ای ما با حمله نظامی هم متوقف نشد امام خامنه‌ای: به توفیق الهی، جمهوری اسلامی در حال پیشرفت است رئیس دفتر رئیس‌جمهور: اینترنت سفید برای همه لغو می‌شود؛ حتی اعضای دولت بیاتی: دولت «نظارت» خود را بر بازار تقویت کند اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند

آمادگی ایران برای پسمان‌داری یک میلیون سو غنی‌سازی در سایت نطنز

پروژه پسمانداری E1000 یکی از پروژه‌های اساسی و تکمیلی در حوزه ایمنی سایت نطنز برای ظرفیت ۱۹۰.۰۰۰ سو است که قابلیت ارتقا تا ظرفیت یک میلیون سو دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 01
کد خبر: ۹۹۴۸
به گزارش  راهبرد معاصر ، علی‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی روز ۲۰ فروردین در ارتباط با افتتاح واحد رفع آلودگی و مدیریت پسماند تحت عنوان واحد E1000 در سایت نطنز با تأکید بر ضرورت رعایت اصول ایمنی هسته‌ای و این‌که این مساله اکنون به یک فرهنگ عمومی در میان مدیران و کارشناسان صنعت هسته‌ای کشور تبدیل شده است گفت: "ما مصمم هستیم تا با استفاده از تجربیات و دستاوردهای جهانی در حوزه ایمنی هسته‌ای، نسبت به ارتقای سطح فعالیت‌های سازمان در این عرصه اقدام کنیم و در این راستا بر اساس مفاد مندرج در ضمیمه ۳ سند برجام تأسیس مرکز مدرن ایمنی هسته‌ای با همکاری کشورهای فعال در این زمینه در حال انجام است. "

هدف از اجرای این پروژه ساماندهی و تجمیع فرآیندهای پسمانداری، دمونتاژ و رفع آلودگی تجهیزات و قطعات آلوده، آمایش، تثبیت و انبارش موقت پسمان‌های پرتوزای جامد است.

دستاوردهای حاصل از اجرای این پروژه نیز استفاده مجدد از تجهیزات رفع آلودگی شده، شستشو و بازرسی سیلندرهای آلوده مطابق با استاندارد بین‌المللی، نیاز روز افزون به رفع آلودگی ماشین‌های برخوردی و سایر تجهیزات فرآیندی، آمایش پسمان‌های جامد جهت خروج و تحویل به شرکت پسمانداری هسته‌ای کشور و اطمینان بخشیدن به افکار عمومی در خصوص مدیریت صحیح پسمان‌های پرتوزا و رادیواکتیو است.

هم‌چنین احداث پروژه مرتبط با مدیریت پسمان‌های جامد و تجهیزات آلوده بر اساس استانداردهای جهانی است.

ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار