انصارالله یمن: باب‌المندب، ذوباب و المخا تحت کنترل ماست مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های اسرائیل از لندن یمن: حریم هوایی عربستان سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری بزرگتری برای آنها در پی دارد ونس: هیچ مدرک قطعی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای دبی وجود ندارد دیدار قالیباف با وزیر خارجه ارمنستان/ میرزویان؛ علیه جمهوری اسلامی از خاک ارمنستان اقدامی نمی‌شود  واکنش روبیو به خارج کردن بمب‌افکن‌های آمریکایی از پایگاه فیرفورد نیرو‌های تحت حمایت عربستان مدعی تسلط بر بندر استراتژیک مخا شدند / عملیات «سپیده‌دم یمن» برای تصرف صنعا توسط متحدان ریاض حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور

درخواست انگلیس در نشست «گروه ۷» درباره طالبان

درخواست انگلیس در نشست «گروه ۷» درباره طالبان بعد از درخواست «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس برای تشکیل جلسه اضطراری «گروه ۷» جهت گفت‌وگو درباره بحران افغانستان، اکنون گفته می‌شود لندن در پی تحریم طالبان است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 23
کد خبر: ۹۹۵۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع مطلع می‌گویند دولت انگلیس به دنبال کسب موافقت سران گروه ۷ برای اعمال تحریم‌های جدید بر طالبان بعد از به‌دست گرفتن کنترل افغانستان است.

 

 

خبرگزاری «رویترز» امروز (دوشنبه) به نقل از منابع مطلع گزارش داد دولت انگلیس قصد دارد حین برگزاری جلسه گروه ۷، سران کشورهای عضو را به در نظر گرفتن تحریم‌های جدیدی علیه طالبان مجاب کند.

 

یک مقام دولت لندن و یک دیپلمات غربی به رویترز گفتند که انگلیس معتقد است اگر طالبان حقوق بشر را در افغانستان زیر پا بگذارد و اجازه دهد از این کشور به‌عنوان پناهگاه شبه‌نظامیان استفاده شود، گروه ۷ نیز باید تحریم‌های اقتصادی علیه آنها لحاظ کند.

 

بر اساس این گزارش، منابع مذکور - که خواستند نامشان فاش نشود - توضیح دادند البته امکان تصویب فوری تحریم‌های علیه طالبان در نشست گروه ۷ محتمل نیست.

 

روز گذشته «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا نیز در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا از تلاش انگلیس برای تحریم طالبان حمایت می‌کند، گفت: «پاسخ من بله است. البته این مسئله به عملکرد آنها [طالبان] بستگی دارد».

 

پیش از این، «دومینیک راب» وزیر خارجه انگلیس که به‌دلیل بحرانی که کشورش به همراه آمریکا و ناتو در افغانستان ایجاد کرده‌اند حتی حاضر نشده از تعطیلات تابستانی خود دست بکشد، گفته بود فارغ از بی‌اعتمادی که به دولت‌های چین و روسیه دارند، اما لندن باید به پکن و مسکو برای اعمال نفوذ بر طالبان تکیه کند.

 

گفته می‌شود همزمان با تصرف کابل توسط گروه طالبان، دومینیک راب برای تفریح به جزیره «کرت» رفته و امور افغانستان و تماس تلفنی مهمی را درباره کمک به خروج افغان‌هایی که به مأموریت انگلیس کمک کرده بودند، به یکی از معاونین سطح پایین خود سپرده بود.

 

با این حال پس از درخواست‌های متعدد از وزیر خارجه انگلیس برای اعلام کناره‌گیری، او روز پنجشنبه در پاسخ به سوالی در این‌باره، فقط به این کلمه اکتفا کرد: «خیر!»

 

از سوی دیگر، «نیک کارتر» فرمانده ارتش انگلیس با بیان اینکه جهان باید به طالبان فرصت تشکیل دولت بدهد، گفت احتمال این وجود دارد که طالبانِ امروز، منطقی‌تر و عقلانی شده باشد./فارس

ارسال نظر
captcha