بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

11 کشته و زخمی در انفجار فرودگاه کابل

دقایقی پیش انفجاری شدید در نزدیکی فرودگاه کابل رخ داد. به گفته برخی منابع غیررسمی دستکم 11 تن در این انفجار کشته و زخمی شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۹ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 26
کد خبر: ۹۹۹۲۳

به گزارش راهبرد معاصر دقایقی پیش انفجاری شدید در نزدیکی فرودگاه کابل رخ داد.

به گفته منابع محلی این انفجار در دروازه کمپ باران فرودگاه بین المللی حامد کرزی کابل صورت گرفته و به‌دنبال آن صدای تیراندازی نیز به‌گوش می‌رسد.

«جان کربی» سخنگوی پنتاگون وقوع انفجار در خارج از فرودگاه کابل را تأیید و اعلام کرد تعداد قربانیان در حال حاضر مشخص نیست.

این در حالی است که در حال حاضر، هزاران تن در اطراف فرودگاه کابل هستند و برای خروج از افغانستان تلاش می‌کنند.

تاکنون جزییاتی از میزان تلفات این انفجار در دست نیست، اما مقامات امریکایی اعلام کردند که شماری از شهروندان افغانستان در نتیجه این انفجار زخمی شده‌اند.

یک خبرنگار روزنامه اطلاعات روز افغانستان از محل رویداد گزارش داد که در این انفجار ۱۱ تن کشته و زخمی شده‌اند. به‌گفته‌ او، در این رویداد به غیرنظامیان نیز تلفاتی وارد شده است.

در همین حال یک مقام امنیتی طالبان به الجزیره گفت که انفجار فرودگاه کابل یک حمله انتحاری بوده و دستکم 15 نفر را زخمی کرده است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار