نصب دیوارنگاره‌هایی از سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس در بیروت و بغداد+ عکس-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

نصب دیوارنگاره‌هایی از سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس در بیروت و بغداد+ عکس

با نزدیک‌شدن به دومین سالروز جنایت آمریکا در به شهادت رساندن سردار حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس در فرودگاه بغداد، دیوارنگاره‌هایی از این دو شهید با پیام به اشغالگران آمریکایی نصب شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۰۵ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 26
کد خبر: ۱۱۵۲۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، با نزدیک شدن به دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی، دیوارنگاره‌ای جدید در جاده فرودگاه لبنان نصب شد.

به‌روی این دیوارنگاره که مزین به تصاویری از سردار سلیمانی و یکی از همراهان شهیدش هست، نوشته شده است: نحن قاسم (ما قاسم هستیم).

نصب دیوارنگاره‌هایی از سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس در بیروت و بغداد+ عکس

همزمان نیز در شهر بغداد، میدان الفردوس این شهر دیوارنگاره‌ای با عنوان «از امروز به بعد، آن‌ها امن و امانی نخواهند داشت، هرگز اجازه ماندن به آن‌ها نخواهیم داد» نصب شد.

نصب دیوارنگاره‌هایی از سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس در بیروت و بغداد+ عکس

دو سال پیش در سیزدهم دی ماه، دولت تروریست آمریکا، سپهبد سردار سلیمانی، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به‌همراه «ابومهدی المهندس»، جانشین فالح الفیاض رئیس حشد شعبی را در فرودگاه بغداد به شهادت رساند.

پارلمان عراق دو روز بعد از این اقدام تروریستی، به طرح اخراج نیرو‌های آمریکا از عراق رأی مثبت داد. به‌دنبال مصوبه این پارلمان، دولت عراق تحت فشار شهروندان و احزاب سیاسی این کشور وارد سلسله گفتگو‌هایی تحت عنوان گفتگو‌های راهبردی با آمریکا شد و بعد از چهار دور گفتگو، دو کشور به توافق رسیدند که تا پایان سال میلادی جاری (پنج روز دیگر) به حضور نیرو‌های رزمی آمریکایی در عراق پایان دهند.

گروه‌های مقاومت طی این مدت هشدار داده‌اند که عدم اجرای این مصوبه عواقب بدی برای اشغالگران خواهد داشت./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار