نگاه فراجناحی و ابتکار عمل رئیس جمهور برای حل مشکلات کشور-راهبرد معاصر
بازگشت ناو شهید مهدوی نیروی دریایی سپاه از ماموریت اقیانوسی تاکید معاون ایمنی سپاه بر استفاده از هوش مصنوعی فرایند انتخابات یک مرحله‌ای شود تأکید آیت الله رئیسی بر پرداخت بموقع وام ازدواج سردار زهرایی: طوفان‌الأقصی سبب بیداری ملت‌ها شد پلیس این 5 گروه را طبق لایحه حجاب باید بازداشت کند آخرین وضعیت بررسی پرداخت مطالبات فرهنگیان بازنشستگان بابت رتبه‌بندی معلمان و متناسب سازی حقوق در مجلس اسلامی: ایران به ونزوئلا برای راه اندازی شتاب‌دهنده‌های پزشکی کمک می‌کند استاندار گیلان: واردات چای به دستور رئیس‌جمهور محدود شد در دوره اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان چه گذشت؟ سردار قریشی: رسانه ها ستون فقرات جهاد تبیین و دریای امیدآفرینی هستند نظر وزیر کشور درباره تقسیم استان سیستان و بلوچستان آیت الله رئیسی و علی‌اف فردا سد قیز قلعه‌سی را افتتاح می‌کنند جزییات جدید درباره تعطیلی شنبه‌ها/ بانک‌ها هم شنبه‌ها تعطیل هستند؟ آخرین دستورکار هفتگی مجلس یازدهم
«یادداشت «اختصاصی» حسین کنعانی مقدم، کارشناس مسائل سیاسی

نگاه فراجناحی و ابتکار عمل رئیس جمهور برای حل مشکلات کشور

آنچه در دیدار احزاب وجریان های سیاسی با رئیس دولت سیزدهم حائز اهمیت است حضور جناح‌ها و جریان‌های سیاسی کشور و دعوت از همه آنها بود. قطع به یقین می‌توان گفت دعوت از همه جناح‌های سیاسی ابتکار عمل بسیار خوبی از سوی آیت‌الله رئیسی است تا به همه مسئولین کشور نشان دهد باید به دور از نگاه جناحی و با رویکردی فراجناحی به دنبال حل مشکلات و معضلات موجود کشور بود.
حسین کنعانی مقدم؛ کارشناس مسائل سیاسی
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 06
کد خبر: ۱۳۲۱۸۹

نگاه فراجناحی و ابتکار عمل دولت سیزدهم برای حل مشکلات کشور

 

به گزارش راهبرد معاصر؛  دیدار با رئیس جمهور و بررسی مسائل مختلف کشور اعم از اقتصادی و سیاسی در ایران را می‌توان سنت پسندیده‌ای عنوان کرد که در دوره‌های قبلی نیز نشان از توجه دولتمردان به بهره‌مندی از دیدگاه‌های مختلف و تلاش برای انسجام ملی بوده است که متاسفانه در برخی دولت‌ها انسجام در دعوت از همه طیف‌های دلسوز انقلاب و مردم به گونه‌ای که در شعارهایشان بود مشاهده نشد و به سرانجام روشنی نرسید.

 

دیدار فعالان سیاسی با آیت‌الله رئیسی در ماه مبارک رمضان تداوم سنت پسندیده‌ای است که اصولا در این ماه صورت می‌گرفت و  از احزاب و جریان‌های سیاسی برای هم‌اندیشی و بیان راهکارها برای حل چالش‌های مختلف کشور دعوت به عمل می‌آید تا با ارائه دیدگاه‌های خود گامی در جهت حل مشکلات و چالش‌ها برداشته شود.

 

آنچه در دیدار احزاب وجریان های سیاسی با رئیس دولت سیزدهم حائز اهمیت است حضور جناح‌ها وجریان‌های سیاسی کشور و دعوت از آنها بود. قطع به یقین می‌توان گفت دعوت از همه جناح‌های سیاسی ابتکار عمل بسیار خوبی از سوی آیت‌الله رئیسی است تا به همه مسئولین کشور نشان دهد باید به دور از نگاه جناحی و با رویکردی فراجناحی به دنبال حل مشکلات و معضلات موجود کشور بود.

 

بی‌تردید دعوت از اصلاح طلبان و اصولگرایان در دیدار با رئیس جمهور می‌تواند در افزایش اعتماد جریان‌های سیاسی به یکدیگر و همچنین اعتماد مضاعف به دولت برای یافتن راه‌هایی در راستای همکاری هر چه بیشتر با دولت می تواند اثرات مثبتی داشته باشد.

 

آنچه در این موضوع حائز اهمیت است این است که در تصمیم‌سازی کشور احزاب و تشکل‌های سیاسی باید جایگاه خود را داشته باشند، یعنی اتاق فکر رئیس جمهور در رابطه با مسائل سیاسی داخلی بین المللی و حتی اقتصادی باید به این موضوع واقف باشد که احزاب دارای چنین قابلیت‌هایی هستند که کمک شایان توجهی به دولت باشند. از این جهت می‌توان گفت برگزاری این جلسه، اولین گام برای استقرار در این مسیر و قرار گرفتن دیدگاه های سیاسی مختلف در کنار هم برای حل مشکلات کشور است.

 

بی‌شک مطالب و سخنانی که از نمایندگان و اعضای مختلف جریان‌های سیاسی مطرح می‌کنند بیشتر جنبه‌های دلسوزانه و نصیحت و اعلام کمک و همکاری احزاب نسبت به دولت را دارد، لذا به نظر می‌آید دولت باید از این فرصت استفاده کند و مانند مجمع تقریب مذاهب وادیان، مجمع تقریب بین احزاب نیز برای تقریب نظر و فکر و استفاده از راهکارهای جریان های سیاسی برای حل مشکلات کشور راه اندازی شود.  

 

قطعا خانه احزاب  در این موضوع می‌تواند بیش از آنچه تاکنون بوده برای پیشبرد مباحث مربوطه حضور داشته باشد، اما متاسفانه رکود در فعالیت‌های خانه احزاب نوید همکاری‌های خوب بین احزاب مختلف را نمی‌دهد، لذا امیدواریم این نگاه در همه دولت‌ها تقویت شود تا احزاب کمک های شایان توحیه به رئیس دولت و دولتمردان داشته باشند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده