ایران در ونزوئلا و اروگوئه پالایشگاه می‌سازد-راهبرد معاصر
افزایش ۲میلیارد دلاری واردات بنزین در سال گذشته آیت الله رئیسی: زنجیره تولید تا توزیع برنج با هدف جلوگیری از اجحاف به تولیدکننده و مصرف کننده بازنگری شود حداد عادل: سیاست‌های توسعه‌ دریامحور موجب آبادانی جنوب کشور می‌شود سردار سلامی: بزرگ‌ترین عملیات موشکی تاریخ بشریت به نام حاج علی زاهدی رقم خورد روزنامه اصلاح‌طلب: روحانی نه قدرت دارد، نه محبوبیت آیت الله رئیسی: قدم بعدیِ آزادسازی سواحل، رهاسازی سواحل نیست؛ بلکه آبادسازی است اجرای مجدد طرح کالابرگ الکترونیکی در گروی تصمیم دولت امیر حیدری: امروز خط مقدم مبارزه با استکبار، توسعه علوم و فناوری است امیر نعمتی: قرارگاه جهادی فناوری‌های نوظهور در حوزه‌های دفاعی تشکیل شده است رئیس جمهور: بیش از ۳۰۰ واحد راکد تولیدی در استان مازندران احیا شده است سردار سلیمانی: روابط عمومی بسیج باید روابط عمومی مردم باشد دستور مخبر به وزیر صمت برای ساماندهی سامانه‌های متعدد حوزه تجارت حسینی‌پور انتصابش در معاونت پارلمانی رئیس‌جمهور را تایید کرد معاون وزیر دفاع: اجزای مختلف پهپادهای ساخت ایران بومی هستند دستور رئیس جمهور برای رفع موانع تامین مالی بخش تولید

ایران در ونزوئلا و اروگوئه پالایشگاه می‌سازد

یک نماینده مجلس شورای اسلامی از ساخت پالایشگاه در کشورهای ونزوئلا و اروگوئه توسط ایران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 13
کد خبر: ۱۵۰۴۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام سید محمدرضا میرتاج الدینی عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اقدام وزارت نفت ایران برای انعقاد قرارداد با دو کشور ونزوئلا و اروگوئه و در جهت راه اندازی پالایشگاه های فراسرزمینی و انتقال خوراک به این پالایشگاه‌ها و سهامدار شدن در آنها و همچنین انتقال خدمات فنی و مهندسی به آنها اقدامی بسیار لازم و ضروری و مهم بوده و است.

 

وی افزود: از حیث پالایشگاه سازی و حوزه پتروشیمی هم دارای بنیه مناسبی هستیم و در این زمینه ها به پیشرفته مناسبی رسیده ایم و می توانیم از این فرصت پیش آمده استفاده کنیم؛ هم اکنون که پالایشگاه های فرا سرزمینی ایجاد شده است ما به بازارهای جدیدی اقتصادی برای انتقال نفت و تکنولوژی میرسیم و این امر فرصت های شغلی زیادی را برای تحصیل کردگان ما در حوزه انرژی ایجاد می کند.

 

میرتاج الدینی تصریح کرد: پالایشگاه های فراسرزمینی باعث تضمین فروش نفت ما به کشورهای پیشرفته و خارجی می شود. در این صورت ما در شرایط تحریم هم می توانیم صادرات و فروش نفت را داشته باشیم؛ علاوه بر این پالایشگاه های فراسرزمینی موجب گسترش ظرفیت و توانمندی اقتصادی کشور ما می شود و رشد اقتصادی و افزایش تولید ناخالص ملی را برای ما به دنبال دارد. علاوه بر این نقش ایران را در مشارکت در حوزه صادرات انرژی در منطقه و جهان بالا می‌برد.

 

وی خاطرنشان کرد: تاثیر دیگر ایجاد پالایشگاه‌های فراسرزمینی از بین بردن تحریم نفت است و علاوه بر این فرآوری روی نفت انجام می‌شود و محصولات پالایشگاهی و غیر قابل تحریم به این وسیله تولید می‌شود و ایران از این طریق نیز به سوددهی می رسد.

 

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس در ادامه ضمن تاکید بر اینکه میتوان پالایشگاه های فراسرزمینی را با کشورهای منطقه نیز داشت ادامه داد: اگر پالایشگاه های فراسرزمینی در کشورهای همسایه عملیاتی شود، قطعاً انتقال خوراک به این کشورها آسان تر خواهد بود و ما می توانیم نفت را از طریق لوله به آنها منتقل کنیم. این شیوه انتقال از انتقال نفت به کشوری دیگر در شرایطی که ما تحریم هستیم مطمئن تر است.

 

میرتاج الدینی در ادامه بیان کرد: این کشورها به این شیوه در جبهه ما قرار می گیرند و می توانیم یک جبهه اقتصادی مشترکی با این کشور ها تشکیل دهیم./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده