هاآرتص: نتانیاهو هماهنگ‌کننده سازمان‌های جنایتکار است-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

هاآرتص: نتانیاهو هماهنگ‌کننده سازمان‌های جنایتکار است

یک رسانه عبری با انتقاد از رویکرد افراطی اعضای کابینه راست این رژیم اعلام کرد، بنیامین نتانیاهو با انتصاباتی که انجام داده نشان داد به عنوان هماهنگ‌کننده سازمان‌های جنایتکار عمل می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ - ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 08
کد خبر: ۱۶۲۸۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، در پی افزایش نگرانی‌ صهیونیست‌ها از سیاست‌های کابینه راست‌افراطی جدید رژیم صهیونیستی به ریاست «بنیامین نتانیاهو» یک روزنامه عبری از توافق نتانیاهو با حزب «صهیونیسم مذهبی» و «قدرت یهود» که روسای آنها دو تن از صهیونیست‌های افراطی یعنی «بزالل اسموتریچ» و «ایتمار بن جفیر» هستند برای تکمیل کابینه خبر داد.

 

روزنامه صهیونیستی هاآرتص در این زمینه اعلام کرد، این چه وحشتی است که اسرائیل را در برگرفته؟ اسموتریچ فاشیست این اختیار را خواهد داشت که امور حکومتی را در همه مناطق اداره کند. اینجا صحبت تنها درباره تضعیف شدید قدرت اصلی اسرائیل یعنی رئیس ستاد ارتش یا تضعیف سیستم قضایی نیست؛ بلکه اکنون اسموتریچ می‌تواند شهرک‌های جدید بسازد و خانه‌های فلسطینیان را به کلی تخریب کرده و هماهنگی امنیتی با تشکیلات خودگردان فلسطین را از بین ببرد. این سیاست‌ها اسرائیل را در چشم همه جهانیان منحوس و منفور خواهد کرد.

 

در ادامه مقاله هاآرتص آمده است، تصمیم‌گیری برای شهرک‌سازی همواره در حوزه اختیارات کابینه بوده و به ارتش دستور می‌داد که چگونه عمل کند؛ اما کابینه نمی‌تواند برای اخراج فلسطینی‌ها و تخریب خانه‌های آنها تصمیم بگیرد. از طرف دیگر از بین بردن سیستم مشاوره حقوقی در کابینه نیز بسیار مسخره است؛ چرا که این سیستم مسئول رسیدگی به همه شکایات قانونی از جمله نقض قوانین بین‌المللی و تبعیض علیه فلسطینیان و ... است.

 

این رسانه عبری افزود، در حال حاضر نهادی که بیشترین قدرت را در دست دارد تا بتواند با سیاست‌های اسموتریچ مقابله کند، سرویس امنیت داخلی (شاباک) است. بعد از سیطره شبه نظامیان ایتمار بن جفیر بر مناطق مختلف، شاباک دست کم باید روابط با تشکیلات خودگردان را مدیریت کند اما در عین حال خطر دیگری در این زمینه وجود دارد؛ زیرا شاباک باید مراقب باشد که در ادامه مسیر، راه حزب اسموتریچ و بن جفیر را پیش نگیرد.

 

روزنامه صهیونیستی هاآرتص با کنایه گفت، مشخص نیست که چرا اسموتریچ و بن جفیر فراموش کردند تا اختیار تعیین رئیس شاباک را نیز در دست بگیرند و البته شاید بعدا این درخواست را هم مطرح کنند. سوالی که باید بپرسیم این است که آیا بعد از سیطره احزاب افراطی بر اداره پلیس و تنزل جایگاه ارتش و تبدیل شدن آن به یک نیروی امنیتی، شاباک می‌تواند موقعیت خودش را حفظ کند؟

 

در ادامه این گزارش آمده است، اینکه فردی با رویکرد بزالل اسموتریچ به عنوان هماهنگ‌کننده فعالیت‌های کابینه منصوب شده یک موضوع نگران‌کننده برای اسرائیلی‌هاست. با انتصاب اسموتریچ به این منصب، نتانیاهو نشان داد که به عنوان هماهنگ کننده سازمان‌های جنایتکار عمل می‌کند.

 

در آستانه تکمیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی به ریاست «بنیامین نتانیاهو» که به تعبیر بسیاری، یک کابینه فاشیستی است، برخی بندهای مرتبط با مسائل ایدئولوژیکی و حزبی این کابینه فاش شده است. بر همین اساس بسیاری از محافل و کارشناسان صهیونیست نگرانند که «حکومت» جدید اسرائیل تبدیل به کابینه‌ای تحت حاکمیت قوانین و آداب و رسوم افراطی یهودی و تلمودی شده و در نهایت منجر به انزوای بین‌المللی اسرائیل گردد.

 

اعضای کابینه نتانیاهو که بارزترین آنها ایتمار بن جفیر و بزالل اسموتریچ هستند در همین ابتدای کار دچار اختلافات شدید با «آویو کوخاوی» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی شده‌اند. کارشناسان اسرائیلی معتقدند این اختلافات ناشی از تفاوت رویکرد فرهنگی احزاب راست‌افراطی اسرائیل با بخش بزرگی از جامعه این رژیم بوده و نه تنها در ارتش بلکه در سایر نهادهای مهم نیز شاهد تشدید این نوع اختلافات خواهیم بود که به معنای شکاف میان جامعه و کابینه اسرائیل است./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده