تأکید بر توسعه روابط تجاری، مالی و بانکی ایران با عراق-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

تأکید بر توسعه روابط تجاری، مالی و بانکی ایران با عراق

در هفدهمین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی بر لزوم توسعه هر چه بیشتر روابط گمرکی،تجاری، مالی، بانکی، سرمایه گذاری و حمل و نقل با عراق تأکید شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 23
کد خبر: ۱۶۹۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، هفدهمین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال جاری در سه محور بررسی وضعیت روابط اقتصادی با عراق، اقدامات انجام شده در حوزه دانش بنیان و آخرین وضعیت کمیسیون‌های مشترک بین جمهوری اسلامی ایران با ترکمنستان و نیکاراگوئه به میزبانی وزارت امور خارجه و به ریاست مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی این وزارتخانه و با حضور اعضای ستاد شامل مدیران دستگاه‌های ذیربط برگزار شد.

 

در ابتدای نشست با اشاره به وجود نزدیک به ۸ هزار شرکت دانش بنیان در کشور گزارشی از اقدامات صورت گرفته حمایتی و توانمند سازی این شرکت‌ها جهت رسیدن به صادرات و ارز آوری ارائه شد.

 

دسته بندی شرکت‌ها بر اساس نوع کار و محصول و ایجاد باشگاه شرکت‌های دانش بنیان جهت تمرکزگرایی و ارائه خدمات حمایتی بهتر از جمله این اقدامات بود.

 

در بخش دوم نشست، گزارشی از آخرین وضعیت کمیسیون‌های مشترک بین جمهوری اسلامی ایران با ترکمنستان و نیکاراگوئه ارائه شد که ضمن اشاره به اهمیت این کمیسیون‌ها، بر اجرایی شدن مصوبات آن نیز تأکید شد.

 

بخش پایانی جلسه که به بررسی وضعیت روابط اقتصادی با عراق اختصاص داشت با اشاره به رشد ۲۳ درصدی تجارت با این کشور طی ۱۰ دوره ماهه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته و همچنین جایگاه کشور عراق به عنوان دومین شریک تجاری کشور بعد از چین بر لزوم توسعه هر چه بیشتر روابط گمرکی،تجاری، مالی، بانکی، سرمایه گذاری و حمل و نقل تأکید شد.

 

در پایان ابراز امیدواری شد با تدوین و تصویب سازو کارهای تسهیل کننده و تشویق به سرمایه گذاری در عراق این امر محقق شود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده