دریادار ایرانی:پایه اصلی رزمایش مرکب دریایی، امنیت دریایی است-راهبرد معاصر
بازگشت ناو شهید مهدوی نیروی دریایی سپاه از ماموریت اقیانوسی تاکید معاون ایمنی سپاه بر استفاده از هوش مصنوعی فرایند انتخابات یک مرحله‌ای شود تأکید آیت الله رئیسی بر پرداخت بموقع وام ازدواج سردار زهرایی: طوفان‌الأقصی سبب بیداری ملت‌ها شد پلیس این 5 گروه را طبق لایحه حجاب باید بازداشت کند آخرین وضعیت بررسی پرداخت مطالبات فرهنگیان بازنشستگان بابت رتبه‌بندی معلمان و متناسب سازی حقوق در مجلس اسلامی: ایران به ونزوئلا برای راه اندازی شتاب‌دهنده‌های پزشکی کمک می‌کند استاندار گیلان: واردات چای به دستور رئیس‌جمهور محدود شد در دوره اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان چه گذشت؟ سردار قریشی: رسانه ها ستون فقرات جهاد تبیین و دریای امیدآفرینی هستند نظر وزیر کشور درباره تقسیم استان سیستان و بلوچستان آیت الله رئیسی و علی‌اف فردا سد قیز قلعه‌سی را افتتاح می‌کنند جزییات جدید درباره تعطیلی شنبه‌ها/ بانک‌ها هم شنبه‌ها تعطیل هستند؟ آخرین دستورکار هفتگی مجلس یازدهم

دریادار ایرانی:پایه اصلی رزمایش مرکب دریایی، امنیت دریایی است

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه پایه اصلی رزمایش مرکب دریایی ۲۰۲۳، امنیت دریایی است، گفت: عمده تمرکز ما در روز اول نحوه هماهنگی ها، همکاری‌ها، نجات کشتی‌های تحت تهاجم و مقابله با تحرکات تروریستی بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 17
کد خبر: ۱۷۶۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۳، از ساعات پایانی شب گذشته با حضور یگان‌های سطحی و پروازی نیرو‌های دریایی ایران، چین و روسیه در منطقه شمال اقیانوس هند آغاز شد.

دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش پیش از ظهر امروز (جمعه ۲۶ اسفندماه) در ارتباط زنده تلویزیونی با Press Tv درباره رزمایش مرکب دریایی ۲۰۲۳ گفت: پایه اصلی رزمایش مرکب دریایی، امنیت دریایی است و امنیت همه دریانوردان جهان برای ما اهمیت دارد.

وی افزود: عمدتاً تمرکز ما در روز اول رزمایش مرکب دریایی ۲۰۲۳ بر روی نحوه هماهنگی ها، همکاری‌ها، نجات کشتی‌های تحت تهاجم و مقابله با تحرکات تروریستی بوده است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش، مقابله با تروریسم دریایی را جزو اهداف رزمایش مرکب دریایی ۲۰۲۳ اعلام کرد و افزود: امروز برخی نیرو‌های غیر موجه با حضور در منطقه چالش‌هایی را ایجاد کرده‌اند که باید مدیریت و هدایت می‌شد. لذا؛ همه ابزار چه در حوزه شناوری و چه در حوزه پروازی در این راستا به کار گیری شد و به میدان آمد و همه تمرینات پیش بینی شده با موفقیت انجام شد.

دریادار ایرانی با اشاره به راه حل اول برای ریشه‌کن کردن نیرو‌های غیر موجه در منطقه گفت: راه اول، کنار یکدیگر قرار گرفتن کشور‌های منطقه در قالب آیونز است که می‌توانند امنیت منطقه و ایمنی دریانوردان را تأمین کنند. چراکه هم دانش و قدرت و هم تجهیزات این کار را دارند.

وی افزود: گام دوم، ایجاد ائتلاف توسط کشور‌هایی است که احترام متقابل را متوجه می‌شود و به منافع یکدیگر احترام می‌گذارند. این کشور‌ها می‌توانند با ایجاد یک ائتلاف منطقه‌ای بر پایه احترام به جامعه بشری به ویژه جامعه دریانوردان در خصوص تامین امنیت منطقه تلاش کنند.

رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۳ چهارمین رزمایش مرکب دریایی از رزمایش‌های ایران، روسیه و چین است که امسال در حال برگزاری است. البته در این دوره دو کشور قزاقستان و پاکستان نیز به عنوان کشور‌های ناظر حضور دارند./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده