وضعیت اسفناک اردوگاه‌های مهاجران در مرزهای آمریکا-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

وضعیت اسفناک اردوگاه‌های مهاجران در مرزهای آمریکا

گزارش‌های منتشر شده از اردوگاه‌های موقت مهاجران در مرزهای آمریکا حاکی از فقدان حداقل امکانات لازم برای زندگی است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 06
کد خبر: ۱۸۲۷۹۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از ای بی سی، در دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ برنامه حفاظت از مهاجران (MPP) ایجاد شد تا هزاران نفر از مهاجران را به کشورشان بازگرداند. طی این برنامه تعداد قابل توجهی از مهاجران مکزیکی در کمپ‌های موقت و چادرهای مرزی اسکان داده شدند و خبرنگاران را از ورود به این شهرها منع کردند.

بر اساس این گزارش، در سال‌های اخیر این کمپ‌ها وضعیت نابسمانی از نظر امکانات بهداشتی و معیشتی پیدا کرده و هیچ ارگان دولتی در آمریکا هنوز برای تعیین تکلیف این مهاجران اقدامی نکرده است.

لوسیا گومز مهاجر اهل ونزوئلا که همراه همسر و دختر ۲ ساله خود در یکی از چادرها زندگی می‌کند، در گفت وگو با خبرنگار آمریکایی که سعی کرده با وجود محدودیت‌های امنیتی از این کمپ‌ها گزارش تهیه کند، می‌گوید در این چادرها کمترین امکانات بهداشتی و حداقل نیازهای انسانی وجود ندارد.

وی تاکید می کند: سطح ناامیدی و اضطراب در هر گوشه از اردوگاه و کمپ‌های مرزی به چشم می‌خورد چون نه تنها امکانات زندگی آنها در کمترین سطح است ولی هیچ کدام برای ورود به آمریکا امیدوار نیستند. بعضی از مهاجران می‌گویند حاضرند این شرایط را تحمل کنند تا وارد آمریکا شوند.

دولت جو بایدن وعده داده است که قانون عنوان ۴۲ که در دوره ترامپ برای اخراج مهاجران توسط ماموران گشت مرزی تصویب شده بود، برداشته شود ولی تا کنون چنین چیزی محقق نشده است./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده