توجه ویژه‌ به بیمه همگانی در برنامه توسعه هفتم-راهبرد معاصر
افزایش ۲میلیارد دلاری واردات بنزین در سال گذشته آیت الله رئیسی: زنجیره تولید تا توزیع برنج با هدف جلوگیری از اجحاف به تولیدکننده و مصرف کننده بازنگری شود حداد عادل: سیاست‌های توسعه‌ دریامحور موجب آبادانی جنوب کشور می‌شود سردار سلامی: بزرگ‌ترین عملیات موشکی تاریخ بشریت به نام حاج علی زاهدی رقم خورد روزنامه اصلاح‌طلب: روحانی نه قدرت دارد، نه محبوبیت آیت الله رئیسی: قدم بعدیِ آزادسازی سواحل، رهاسازی سواحل نیست؛ بلکه آبادسازی است اجرای مجدد طرح کالابرگ الکترونیکی در گروی تصمیم دولت امیر حیدری: امروز خط مقدم مبارزه با استکبار، توسعه علوم و فناوری است امیر نعمتی: قرارگاه جهادی فناوری‌های نوظهور در حوزه‌های دفاعی تشکیل شده است رئیس جمهور: بیش از ۳۰۰ واحد راکد تولیدی در استان مازندران احیا شده است سردار سلیمانی: روابط عمومی بسیج باید روابط عمومی مردم باشد دستور مخبر به وزیر صمت برای ساماندهی سامانه‌های متعدد حوزه تجارت حسینی‌پور انتصابش در معاونت پارلمانی رئیس‌جمهور را تایید کرد معاون وزیر دفاع: اجزای مختلف پهپادهای ساخت ایران بومی هستند دستور رئیس جمهور برای رفع موانع تامین مالی بخش تولید

توجه ویژه‌ به بیمه همگانی در برنامه توسعه هفتم

سخنگوی کمیسیون بهداشت گفت:به دنبال آن هستیم که ساختار بیمه‌ها را در برنامه توسعه هفتم طوری تدوین و تنظیم کنیم که بتوان از ظرفیت بیمه‌ها برای اقشار ضعیف و محروم بیشتر استفاده کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۳۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 22
کد خبر: ۱۹۵۷۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سلمان اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مجلس شورای اسلامی به تشریح نشست امروز این کمیسیون پرداخت و گفت: امروز جلسه کمیسیون بهداشت در قالب چند کمیته برای برنامه توسعه هفتم برگزار شد. همانگونه که مستحضر هستید، برنامه توسعه هفتم یک قانون بالا دستی است که می‌تواند زیرساخت‌ها را برای خدمت بهتر در حوزه بهداشت و درمان و آموزش پزشکی کشور فراهم کند.

وی افزود: یکی از موارد بسیار مهم برنامه توسعه هفتم توجه ویژه به بیمه‌ها است. بیمه سلامت بیشترین خدمت را می‌تواند در حوزه بهداشت داشته باشد و وزارت بهداشت که به طور مستقیم به آن ورود می‌کند.

نماینده مردم قائنات در مجلس ادامه داد: اصرار کمیسیون بهداشت بر این است که تمام اقشار مختلف مردم حداقل به‌صورت یکسان از تمام خدمات بهداشت و درمان با تکیه بر بیمه‌ها استفاده کنند.

وی یادآور شد: متأسفانه در اغلب دستگاه‌ها هر دستگاهی که توانایی مالی بیشتری داشته باشد، بیمه تکمیلی کامل‌تری را برای پرسنل خود در نظر می‌گیرد. این مورد باعث شده که تبعیض و ناعدالتی در خدمات درمانی به اقشار مختلف جامعه برسد.

سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس گفت: به‌گونه‌ای ساختار بیمه‌ها باید تدوین شود که بیمار جز رنج بیماری، نباید درد دیگری داشته باشد. به دنبال آن هستیم که ساختار بیمه‌ها را در برنامه توسعه هفتم طوری تدوین و تنظیم کنیم که بتوان از ظرفیت بیمه‌ها برای اقشار ضعیف و محروم بیشتر استفاده کنیم.

اسحاقی تأکید کرد: زیرساخت را به‌گونه ای فراهم بکنیم و منابع آن را طوری در نظر بگیریم که اگر پیشنهادی به نفع مردم در لایحه بودجه قرار شد تدوین و تنظیم شود، آنجا مجری قانون اشاره نکند که با برنامه هفتم مغایرت دارد./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده