شمار قربانیان سیل و توفان در پکن به ۲۰ تن رسید-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

شمار قربانیان سیل و توفان در پکن به ۲۰ تن رسید

شمار قربانیان سیل و توفان در پکن، پایتخت چین و مناطق اطراف پایتخت این کشور به ۲۰ تن رسیده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۴ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 02
کد خبر: ۱۹۷۵۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های دولتی چین روز گذشته (سه شنبه) گزارش دادند که سیل در پکن، پایتخت چین و مناطق اطراف آن تاکنون منجر به مرگ دستکم ۲۰ تن شده است.

این سیل در پی بارندگی‌های شدید چند روزه رخ داده که منجر به لغو پروازها، اختلال در خدمات رسانی و تخلیه ده‌ها هزار نفر نیز شده است.

بارش شدید باران و رگبار که از شنبه شب آغاز شد، ناشی از توفان موسوم به «دوکسوری» بوده است.

همچنین به گزارش خبرگزاری شینهوا به نقل از مقامات محلی چین، سیل در پکن ۱۱ کشته و در استان «هبئی» این کشور ۹ کشته برجای گذاشته است.

در همین حال ۲۷ نفر دیگر در پکن و شش نفر دیگر نیز در استان هبئی مفقود شده اند.

در پکن که آب و هوای عموماً خشکی دارد، بارش شدید باران منجر به بسته شدن نقاط دیدنی و گردشگری، تعطیلی خطوط مترو و لغو شدن یا به تعویق افتادن صد‌ها پرواز در دو فرودگاه شهر شده است.

این سیل‌ها تازه‌ترین نمونه از رویداد‌های شدیدی است که چین امسال تجربه می‌کند. این کشور امسال مکررا دمای بی‌سابقه‌ای را تجربه کرده که دانشمندان می‌گویند بر اثر تغییر اقلیم تشدید شده است.

دمای زمین از زمان شروع عصر صنعتی تاکنون ۱.۱ درجه گرمتر شده و اگر کشور‌ها به شدت از تصاعد گاز‌های گلخانه‌ای کم نکنند، روند گرمایش ادامه خواهد یافت.

با گرمتر شدن هوا، رطوبت بیشتری در اتمسفر ذخیره می‌شود که بارندگی شدیدتر در مدت زمان کوتاه‌تر گاه در ناحیه‌ای محدود را به دنبال دارد.

هشت سال گذشته داغ‌ترین سال‌های ثبت شده در تاریخ کره زمین بوده است. همچنین طبق گفته کارشناسان سازمان جهانی هواشناسی و اداره هواشناسی انگلیس، یکی از پنج سال آینده نیز تقریباً به طور قطع گرم‌ترین سالی بوده که تاکنون ثبت شده است و در همین حال دوره بین سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۷ میلادی گرم‌ترین دوره ثبت‌شده خواهد بود. / ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده