ادعای مایکروسافت درباره حمله هکرهای ایرانی به شرکت‌های دفاعی و ماهواره‌ای-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

ادعای مایکروسافت درباره حمله هکرهای ایرانی به شرکت‌های دفاعی و ماهواره‌ای

شرکت مایکروسافت در بیانیه‌ای «هکرهای تحت حمایت ایران» را به حملات سایبری به شرکت‌های دفاعی، ماهواره‌ای و دارویی در آمریکا و دیگر نقاط دنیا متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۶ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 15
کد خبر: ۲۰۴۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ شرکت مایکروسافت در این بیانیه تصریح کرده این هکرها با استفاده از تکنیک اسپری کردن رمز عبور از ماه فوریه میلادی موفق به نفوذ به ده‌ها شرکت شده‌اند.

شرود دی گریپو، مدیر بخش راهبردهای اطلاعاتی مایکروسافت در مصاحبه‌ای با سی‌ان‌ان مدعی شده که ایران به دلیل آنکه هدف تحریم واقع شده علاقه‌مند به اکتساب اطلاعات تجاری‌ای است که در اختیار شرکت‌های خارجی قرار دارد.

وی به سی‌ان‌ان گفت: «این بخش‌ها، جاهایی هستند که ایرانی‌ها احتمالاً برای تولید اقلام مورد نیازشان در داخل با مسائلی مواجه شده‌اند.»

وبگاه شبکه خبری سی‌ان‌ان از عملیات سایبری مورد ادعای مایکروسافت به عنوان «عملیات جاسوسی سایبری» یاد کرده و مدعی شده که فعالیت هکرهای مورد بحث در سراسر تابستان سال جاری ادامه داشته است.

طبق ادعای مایکروسافت، هکرها از طریق حدس زدن پسوردهای متداول اقدام به نفوذ به حساب‌های ایمیل شرکت‌ها کرده‌اند. در برخی موارد، هکرها اقدام به برداشتن داده‌ها از طرف قربانی کرده‌اند اما در مواردی دیگر کاری انجام نداده‌اند و فقط ایمیل‌ها را تحت نظر قرار داده‌اند تا بتوانند به اطلاعات با ارزش دست پیدا کنند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده