موافقت پنتاگون با فروش ۵۰۰ میلیون دلاری تسلیحات به عربستان-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

موافقت پنتاگون با فروش ۵۰۰ میلیون دلاری تسلیحات به عربستان

وزارت دفاع آمریکا به کنگره اطلاع داد که با بسته جدید فروش ۵۰۰ میلیون دلاری تسلیحات به عربستان سعودی موافقت کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 23
کد خبر: ۲۰۵۲۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ آژانس امنیت و همکاری دفاعی آمریکا به کنگره این کشور، موافقت وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) با بسته جدید فروش تسلیحات نظامی به عربستان سعودی به ارزش ۵۰۰ میلیون دلاری را اعلام کرد.

این قرارداد که وزارت امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه (۲۱ سپتامبر)، به کنگره پیشنهاد داد، شامل قطعاتی برای تانک‌های آبرامز و ام-۶۰، خودرو‌های رزمی برادلی و خودرو‌های زرهی هاموی است. همچنین شامل قطعات یدکی تفنگ، لانچر‌های موشک ضد تانک تاو، رادار‌ها و دستگاه‌های دید در شب خواهد بود.

با این وجود منابع آگاه می‌گویند که این قرارداد، هیچ سیستم تسلیحاتی جدیدی نخواهد بود و در حد فروش تسلیحات پیشرفته‌ای که ریاض به عنوان پیش‌شرط برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی به دنبال آن است، نیست.

به همین دلیل نیز رسانه‌های غربی گزارش می‌دهند که ایالات متحده آمریکا در حال بررسی پرونده انعقاد قرارداد‌های رسمی دفاعی با عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی به عنوان بخشی از تلاش‌های خود برای دستیابی به یک توافق تاریخی عادی سازی بین این دو طرف است.

این در حالی است که در سال ۲۰۱۷ نیز، عربستان سعودی و ایالات متحده آمریکا، چندین توافقنامه و یادداشت همکاری اقتصادی به ارزش ۲۸۰ میلیارد دلار امضا کرده بودند.

«محمد بن سلمان»، ولی عهد عربستان نیز در مصاحبه اخیرش با «فاکس نیوز» با تایید نزدیک شدن ریاض به عادی‌سازی روابط با تل‌آویو اذعان داشت که هیچ طرفی تمایل ندارد که ببیند عربستان سعودی منابع تسلیحاتی خود را از ایالات متحده به کشور دیگری تغییر می‌دهد و کشورش یکی از پنج خریدار بزرگ تسلیحات آمریکایی است. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده