انفجار بیروت داری پیامدهای سیاسی است-راهبرد معاصر
بازگشت ناو شهید مهدوی نیروی دریایی سپاه از ماموریت اقیانوسی تاکید معاون ایمنی سپاه بر استفاده از هوش مصنوعی فرایند انتخابات یک مرحله‌ای شود تأکید آیت الله رئیسی بر پرداخت بموقع وام ازدواج سردار زهرایی: طوفان‌الأقصی سبب بیداری ملت‌ها شد پلیس این 5 گروه را طبق لایحه حجاب باید بازداشت کند آخرین وضعیت بررسی پرداخت مطالبات فرهنگیان بازنشستگان بابت رتبه‌بندی معلمان و متناسب سازی حقوق در مجلس اسلامی: ایران به ونزوئلا برای راه اندازی شتاب‌دهنده‌های پزشکی کمک می‌کند استاندار گیلان: واردات چای به دستور رئیس‌جمهور محدود شد در دوره اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان چه گذشت؟ سردار قریشی: رسانه ها ستون فقرات جهاد تبیین و دریای امیدآفرینی هستند نظر وزیر کشور درباره تقسیم استان سیستان و بلوچستان آیت الله رئیسی و علی‌اف فردا سد قیز قلعه‌سی را افتتاح می‌کنند جزییات جدید درباره تعطیلی شنبه‌ها/ بانک‌ها هم شنبه‌ها تعطیل هستند؟ آخرین دستورکار هفتگی مجلس یازدهم

انفجار بیروت داری پیامدهای سیاسی است

کارشناس برجسته تحولات غرب آسیا با بیان اینکه انفجار بیروت در منطقه ای رخ داد که موقعیت اقصادی لبنان به شمار می‌رود، معتقد است این منطقه اصلا مکانی برای فعالیت‌های نظامی یا شبه نظامی نبوده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 05
کد خبر: ۵۳۶۵۶

انفجار بیروت داری پیامدهای سیاسی استبه گزارش راهبرد معاصر سعد الله زارعی با اشاره به انفجار دیروز بیروت درباره بافت جمعیتی این شهر گفت: بیروت کلا به سه بخش تقسیم می‌شود. یک بخش جنوب بیروت است که شیعه نشین است و اصطلاحا به آن ضاحیه می‌گویند.  در این منطقه حدود 700 الی 800 هزار شیعه سکونت دارند . بخش دیگر، بیروت غربی است که سنی نشین است و از سایر مناطق بیروت پیشرفته تر محسوب می‌شود.  بخش سوم هم  بیروت شرقی است که مسیحیان در آن سکونت دارند. یک منطقه دیگری هم به نام جبال وجود دارد که دست دورزی هاست.

این کارشناس تحولات غرب آسیا با بیان اینکه انفجار بیروت در منطقه سنی نشین پایتخت لبنان رخ داده است، اظهار داشت: این منطقه که بندری هم  است، در واقع، موقعیت اقتصادی لبنان در اینجا قرار دارد و هیچ گاه شیعیان در آنجا نبوده‌اند و اصلا محلی برای فعالیت‌های نظامی یا شبه نظامی نبوده‌ است.

وی دو احتمال را برای انفجار بیروت مطرح  کرد و اظهار داشت: اول اینکه  انفجار در منطقه سنی نشین بیروت، می‎تواند توطئه آمیز باشد . مثلا برای ایجاد درگیری یا فشل کردن دولت. دوم آنکه، انفجار بیروت می‌‌تواند سهل انگاری باشد چون این انفجار ابتداء از یک آتش سوزی شروع شد، بعد آتش سوزی به انباری سرایت کرد که در آن نیترات دپو شده بود و سرانجام این انفجار رخ داد .

زارعی تصریح کرد:  اکنون نمی‌توان درباره توطئه آمیز بودن یا عادی بودن انفجار بیروت نظر داد ولی این ماجرا تاثیر زیادی به جای خواهد گذاشت چراکه طی 70 الی 80 سال گذشته در لبنان ما شاهد فاجعه به این بزرگی نبوده‌ایم.

این کارشناس تحولات غرب آسیا در پایان اظهار داشت: انفجار بیروت دارای پیامدهای سیاسی است.

 

تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار