صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

منهای نفت

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

  • ۰۸:۵۸
  • سه‌شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۱
  • Tuesday 16 August 2022
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 21
کد خبر: ۱۰۳۰۱۳

جزییات برداشته شدن محدودیت سنی واکسن کرونا در تهران

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران از برداشته شدن محدودیت سنی واکسن کرونا در تهران خبر داد.

به گزارش راهبرد معاصر سه دانشگاه علوم پزشکی تهران توافق کردند که محدودیت سنی واکسن کرونا در پایتخت برداشته شود. بر این اساس افراد بالای 17 سال می توانند به مراجعه به سامانه واکسیناسیون به نشانی salamat.gov.ir نوبت تزریق واکسن را انجام دهند. متقاضیان برای جلوگیری از ازدحام پس از دریافت پیامک به مراکز مراجعه کنند.

 

 

برداشته شدن محدودیت سنی واکسن کرونا در تهران

بابک عشرتی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به حذف محدودیت سنی واکسیناسیون در تهران از امروز اظهار کرد: سه دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران توافق کردند که محدودیت سنی واکسیناسیون در پایتخت برداشته شود، افراد بالای ١٧ سال می‌توانند به سامانه ثبت نام واکسیناسیون به نشانی salamat.gov.ir مراجعه و نوبت دریافت کنند، همچنین افراد به یاد داشته باشند که با پیامک برای تزریق واکسن به مرکز منتخب مراجعه کنند تا از ازدحام مراکز واکسیناسیون و معطلی افراد جلوگیری شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به علت حذف محدودیت سنی واکسیناسیون در تهران بیان کرد: محدودیت سنی واکسیناسیون برای آن در تهران برداشته شد که تعداد مرکز واکسیناسیون افزایش پیدا کرده است و برخی افراد با وجود اعلام اولویت مراجعه نمی‌کردند و ظرفیت تزریق واکسن در مراکز واکسیناسیون خالی می‌ماند.

عشرتی ادامه داد: ما اکنون در مراکز واکسیناسیون علوم پزشکی ایران روزانه ٩٠ هزار دوز واکسن تزریق می‌کنیم و با وجود افزایش مراکز واکسیناسیون این ظرفیت وجود دارد که تا ٢ برابر این میزان یعنی روزانه ١٨٠ هزار دوز واکسن تزریق کنیم.

 

 

٢٠ میلیون دوز واکسن در تهران نیاز است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه هدف‌گذاری ما این است که واکسیناسیون کامل (تزریق ٢ دوز واکسن) جمعیت مشمول در پایتخت تا نیمه آبان ماه به پایان برسد، گفت: جمعیتی که در تهران باید واکسینه شوند، حدود ١۴ میلیون نفر هستند و با احتساب واکسن‌های تزریق شده ما حدود ٢٠ میلیون دوز واکسن برای واکسیناسیون دو دوز کامل پایتخت نشینان نیاز داریم.

عشرتی با اشاره به تعداد مراکز واکسیناسیون و زمان فعالیت آن‌ها عنوان کرد: ما در دانشگاه علوم پزشکی ایران حدود ۵٠ مرکز واکسیناسیون داریم که اکثر مراکز دو شیفت (۸ صبح تا ۸ شب) فعالیت می‌کنند همچنین برخی مراکز واکسیناسیون سه شیفت (۸ صبح تا ۱۲ بامداد)  تزریق واکسن انجام می‌دهند و از این ۵٠ مورد ٣ مرکز شبانه روزی واکسن تزریق می‌کنند و این امکان فراهم شده است که افراد در هر ساعتی از روز که می‌توانند به مراکز واکسیناسیون مراجعه و واکسن خود را دریافت کنند البته بیشتر افراد تا ساعت ٢٠ به مراکز واکسیناسیون مراجعه می‌کنند و در مراکز شبانه روزی در ساعات شب حداکثر ١٠٠ نفر مراجعه کننده داریم.

 

 

فیلم/ نحوه ثبت نام در سامانه salamat.gov.ir

 

 
 

بیش از 50 درصد مردم را واکسینه شدند

وزیر بهداشت با بیان اینکه تا امروز بیش از 50 درصد مردم را واکسینه کردیم، گفت: در حوزه واکسیناسیون به حدود 45 میلیون دوز رسیده‌ایم و دیگر وضعیت دارد فرق می‌کند و تا دو سه هفته دیگر شاید به 70 درصد هم برسیم. بنابراین دیگر لازم نیست که دستورالعمل‌‌هایی که قبلاً داشتیم را اجرا کنیم؛ بلکه باید آن‌ها را به‌روز کنیم. مثلا لاک‌‌داون هوشمند را ایجاد کنیم و مطالب را به‌روز بتوانیم انجام دهیم.

عین‌اللهی در ادامه سخنانش تصریح کرد: در مورد دستورالعمل‌‌های درمانی هم همین‌طور است. اگر به این نتیجه رسیدیم که دیگر رمدسیویر لازم نیست، دیگر نباید آن را تجویز کنیم. بنابراین اولاً نباید تعصب داشته باشیم و روی هر چیزی که اجماع می‌شود، بایستیم و درمان‌‌ها را به‌‌روز کنیم. مهم‌ترین مسئله‌ای که همه دانشمندان نسبت به آن تأکید می‌کنند، واکسیناسیون است.

مطالب مرتبط
نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر: