صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

منهای نفت

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

  • ۱۹:۳۷
  • دوشنبه ۲۱ شهريور ۱۴۰۱
  • Monday 12 September 2022
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 09
کد خبر: ۱۰۴۹۰۲

آزادسازی نرخ لبنیات به اسم کاهش قیمت

جریان سازی که از آن به عنوان کاهش ۱۰ درصدی قیمت لبنیات یاد می شود در واقع افزایش نرخ مصوب ۳ محصول لبنی پرمصرف و آزاد سازی قیمت دیگر محصولات است.

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزیر جهاد کشاورزی با اعلام خبری مسرت بخش برای مردم اعلام کرد که قیمت لبنیات 10 درصد از روز شنبه کاهش می یابد اما به فاصله کمی سخنگوی انجمن صنایع لبنی گفت که این کاهش قیمت تنها شامل سه محصول شیر با بسته بندی پلاستیکی 900 گرمی، شیر 2.5 کیلوگرمی کم چرب و پنیر UF400گرمی شامل این کاهش قیمت هستند.

 

اما جریان سازی که از آن به عنوان کاهش 10 درصدی قیمت لبنیات یاد می شود در واقع افزایش نرخ مصوب 3 محصول لبنی پرمصرف و آزاد سازی قیمت دیگر محصولات است و انجمن صنایع لبنی همکاری واقعی برای کاهش قیمت ها ندارد.

 

بر اساس نامه دبیر انجمن صنایع لبی به اعضا خود سه محصول شیر با بسته بندی پلاستیکی 900 گرمی، ماست 2.5 کیلوگرمی کم چرب و پنیر UF400گرمی به ترتیب 7400 تومان، 30600 تومان و 20000 تومان است و مابقی محصولات از این پس شامل قیمت گذاری دستوری نیستند.

 

* قیمت لبنیات آزاد شد؟

همچنین در این نامه اشاره شده است که کاهش قیمت این سه محصول دستوری نیست و جنبه ارشادی دارد.

با مقایسه این قیمت ها با قیمت های مصوب قبلی مشخص میشود که نه تنها قیمت این سه محصول کاهش نیافته اند بلکه افزایش قابل ملاحظه ای یافته است.

 

در آبان ماه سال گذشته بود که قیمت لبنیات 40 درصد افزایش یافت و با مقایسه این قیمت ها واقعیت افزایش قیمت اخیر محصولات لبنی مشخص میشود .

 

قیمت ماست دو و نیم کیلوگرم دبه کم‌چرب 21000 تومان، شیر نایلون 5400 تومان و پنیر 400گرمی کاپ 14500 تومان اعلام شده بود.

 

بنابر این گزارش کاهش قیمتی 10 درصدی که اکنون از آن یاد میشود در واقع کاهش قیمت در مقایسه با افزایش قیمت خود سرانه ای است که صنایع لبنی در مرداد ماه امسال اعمال کردند.

 

سخنگوی انجمن صنایع لبنی در آن مقطع اظهار داشت: برنامه مصوبی برای افزایش قیمت لبنیات وجود ندارد و افرایش قیمت اعمال شده محصولات لبنی توسط خود صنایع انجام شده است.

 

وی افزود: به‌دلیل افزایش رسمی نرخ شیر خام و همچنین سایر عوامل تولید قیمت تمام شده محصولات لبنی افزایش یافته است./تسنیم

نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر: