صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

میقات مدیا

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

  • ۲۳:۱۸
  • دوشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
  • Monday 13 May 2024
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۴ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 08
کد خبر: ۱۲۵۳۳۱

چگونه زعفران خوش رنگ و بو داشته باشیم؟

معمولا زعفران را مانند چای دم میکنیم، اما روش جدیدی هم آمده است به نام دم کردن زعفران با یخ که باعث خوش رنگ‌تر شدن زعفران می‌شود.

به گزارش راهبرد معاصر، تا پیش از این همیشه تصور می‌کردیم که زعفران را باید با آب جوش و داغ دم کنیم تا بیشترین رنگ دهی را داشته باشد، اما طلای سرخ ایران روش دم کردن دیگری نیز دارد آن هم را روشی کاملا متفاوت یعنی با یخ که بهترین روش آن را در این بخش خواهیم گفت.


دستورالعمل دم کردن زعفران با یخ

مراحل اولیه درست مثل دم کردن زعفران با آب جوش است یعنی باید ابتدا زعفران را خوب کوبیده و پودر کنید.

حالا به جای استفاده از آب داغ به چند قالب یخ نیاز دارید، تکه‌های کوچک یخ را در ظرفی که پودر زعفران را ریخته اید (ظرف باید شیشه‌ای باشد) بریزید.


در این مرحله دیگر کار شما تمام است حالا اجازه دهید یخ‌ها در دمای محیط ذوب شوند؛ درست همان روندی که باعث رنگ دهی بهتر و کامل زعفران می‌شود.

جالب است بدانید که تجربه افرادی که از این روش برای دم کردن زعفران استفاده کرده اند ثابت کرده است که روش دم کردن زعفران با یخ موجب هم خوشبو‌تر و هم خوشرنگ‌تر شدن دم کرده زعفران دم شده با روش سنتی آب جوش است.


علاوه بر این می‌توانید این محلول را دریک ظرف دربسته مناسب و بهداشتی در فریزر نگهداری کنید و اطمینان داشته باشید که رنگ آن تغییر نخواهد کرد.

منبع: چاره دان

نظر شما