صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

میقات مدیا

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

  • ۰۹:۳۰
  • دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
  • Monday 20 May 2024
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۱ - ۰۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 22
کد خبر: ۱۴۲۴۹

استیضاح وزرا با هدف کسب امتیاز سیاسی و اقتصادی مطرح می‌شود

نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس گفت: برخی از طرح‌های استیضاح بدون اینکه تخلفی از سوی وزیر رخ داده باشد صرفا با مقاصد سیاسی و یا اقتصادی صورت می‌گیرد.

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید جواد ابطحی نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی  با بیان اینکه برخی از طرح‌های استیضاح دارای مقاصد سیاسی، جناحی و برای امتیازگیری مطرح می‌شوند، گفت: بعضا طرح‌های استیضاح بدون اینکه تخلفی از سوی وزیر رخ داده باشد صرفا با مقاصد سیاسی و یا اقتصادی صورت می‌گیرد.

 

وی با بیان اینکه برخی از نمایندگان مجلس برای گرفتن یک امتیاز، یک وعده و یا حتی به دلیل یک عزل یا نصب یک مدیر در حوزه انتخابیه طرح استیضاح یک وزیر را تدوین می‌کنند، افزود: اگر استیضاح وزرا بخواهد با همین روش ادامه یابد به زودی اهرم ابزار‌های نظارتی مندرج در آئین‌نامه داخلی قوه‌ مقننه به ویژه استیضاح در مجلس لوس خواهد شد.

 

نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس تاکید کرد: اگر تذکر، سوال استیضاح و تحقیق و تفحص به درستی مطرح مطرح و پیگیری نشود این مسئله از شان و جایگاه مجلس می‌کاهد و اعتماد مردم را نسبت به خانه ملت کاهش می‌دهد.

 

ابطحی با بیان اینکه نمایندگان 3 سال فرصت داشتند تا از ابزار‌های نظارتی پارلمان استفاده کنند، اظهار داشت: استفاده بیش از حد از این ابزار‌ها در سال آخر مجلس، شائبه رای‌آوری و حفظ جایگاه مردمی را تقویت می‌کند.

 

عضو کمیسیون آموزش مجلس خاطر نشان کرد: بعضا شاهد هستیم که سوالی از یکی از وزرا مطرح می‌شود و سپس تعداد امضا‌ها آن کاهش می‌یابد و یا استیضاح مطرح می‌شود و تعداد امضا‌ها از حدنصاب می‌افتد؛ مردم که از بیرون شاهد این ماجار هستند فکر می‌کنند که لابی کرده‌اند و معاملاتی بین متقاضیان و وزیر صورت گرفته که نمایندگان امضا‌های خود را پس گرفته‌اند.

 

ابطحی تصریح کرد: پس گرفتن امضا در میانه کار اقدام چندان درستی نیست و زمانی که یک نماینده طرح استیضاح و یا سوالی را امضا می‌کنند باید پای امضای خود بایستد.

 

منبع: تسنیم

برچسب ها
نظر شما