صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

منهای نفت

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

  • ۰۳:۴۱
  • سه‌شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۱
  • Tuesday 22 November 2022
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 06
کد خبر: ۱۵۷۷۹۶
تعداد نظرات: ۲ نظر

تذکر «قالیباف» به «وزیر آموزش و پرورش» درباره قانون بازنشستگی معلمان

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اخطار قانون اساسی نماینده مردم بجنورد نسبت به ضرورت در اولویت قرار گرفتن طرح ساماندهی نیروهای غیررسمی در آموزش و پرورش یادآور شد که این موضوع در دستور کار مجلس قرار دارد.

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف در پاسخ به اخطار قانون اساسی محمد وحیدی نماینده مردم بجنورد، گفت: بحث ساماندهی نیروهای غیررسمی از دستورکار خارج نشده و در ردیف 14 دستورکار قرار دارد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح، کرد: قبلا نیز گفته‌ام خیلی‌ها به من مراجعه می‌کنند و می‌گویند شما به عنوان رئیس مجلس مخالف این امر هستید و این در حالی است که من با ساماندهی مخالف نیستم بلکه موافقم البته بنا بر این است که این موضوع با معاونت امور استخدامی ریاست جمهوری و کمیسیون اجتماعی مورد توافق قرار بگیرد تا مسائل مانند بار مالی و اصلاح ساختار رعایت شود.

 

وی تصریح کرد: در این میان فرصت گذاشته‌ام تا جلسه مشترک بین کمیسیون یاد شده و معاونت ریاست‌جمهوری برگزار شود؛ در رابطه با بازنشستگان معلم نیز هفته گذشته این موضوع را مطرح کردم لذا اکنون نیز به آقای نوری وزیر آموزش و پرورش تذکر می‌دهم که خلاف قانون بازنشستگی نباید عمل کند لذا کمیسیون آموزش مجلس این موضوع را رسیدگی کند.

 

محمد وحیدی در نشست علنی امروز در اخطار قانون اساسی، گفت: مطابق ماده 3 قانون اساسی ایجاد نظام اداری صحیح و حذف تشکیلات غیر ضرور مورد تاکید قرار گرفته است؛ این در حالی است که به دلیل عدم طرح ساماندهی نیروهای غیررسمی در آموزش و پرورش، طرحی در این خصوص با 120 امضا در اولویت قرار دارد.

 

نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: معاونت قوانین چندین بار این طرح را در دستورکار قرار داده اما از دستورکار خارج شده لذا نتیجه این شد که اکنون در آموزش و پرورش برای پرکردن کلاس‌های خالی از بازنشسته‌ها دعوت ‌می‌شود.

 

وی ادامه داد: در واقع بازنشسته‌ای که چندین سال از کلاس درس فاصله گرفته مجددا بازمی‌گردد و یا برخی از بازنشستگان را به مناطق مختلف برای رفع نیاز اعزام می‌کند و این در حالی است که باید برای نیروهای تحصیلکرده پاسخی داشته باشیم؛ امروزه موضوع اقتصاد، معیشت و اشتغال پاشنه آشیل خیلی از جریانات داخل کشور است به عبارتی برای جوانان فارغ‌التحصیل اشتغال ایجاد نمی‌‌کنیم اما بازنشستگان را بازمی‌گردانیم.

 

وحیدی تصریح کرد: در این میان آموزش و پرورش نیز بدون دریافت مجوز از مجلس شورای اسلامی با یکسری از نیروها قرارداد می‌بندد بر این اساس مشاهده می‌شود که مردم نسبت به نحوه جریان مدیریت در آموزش و پرورش اعتراض می‌کنند؛ همچنین پاداش بازنشستگان 1400 را نمی‌دهیم اما از آن‌ها می‌خواهیم که در کلاس درس حاضر شوند؛ معاونت قوانین باید عنوان کند چرا ترتیب امضای نمایندگان را رعایت نکرده است./ فارس

نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
در انتطار پادش
۱۲:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۵
۳۰ سال تمام در روستاهای محروم و کلاسهای چندپایه تدریس کردم و۱۳ سال آخر را مدیر آموزگار بودم.چه خون دلهایی خوردم در تابستان برای تعمیرات و تجهیز مدارس روستایی. اما اینک ۱۴ ماه هست منتطر پاداش هستم تا بخش کوچکی از مشکلاتم را برطرف کنم .حقوقم که ۸/۵شده و به برکت تورم و گرانی ها به پانزدهم نرسیده تمام میشود و دفتر مغازه داران و کسبه پرمیشه از نسیه ها.خدایا خودت شاهد باش
ناشناس
۱۱:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۵
سلام
متاسفم برای این نظر کارشناسی ننماینده محترم که نیروهای بازنشته که کوله باری از تجربه هستن اینطور اظهار می کنند نیروهای اموزش ندیده خربد خدمات نهضتی وغیره وارد کردین وبزکدتربن ضربه شما زدید