صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

منهای نفت

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

  • ۰۷:۱۵
  • چهارشنبه ۲۱ دی ۱۴۰۱
  • Wednesday 11 January 2023
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 08
کد خبر: ۱۶۲۸۶۶

یک بام و دو هوای غربی؛ سرکوب احتمال آشوب در آلمان آری، سرکوب قاتلان در ایران خیر!

دولت آلمان در عملیاتی که آن را یک عملیات بزرگ نامید تعدادی از شهروندانش بدون داشتن هیچ جرم اثبات شده‌ای بازداشت کرد، در حالی که همواره از آشوبگران آموزش دیده در ایران حمایت و برخورد با آن‌ها را محکوم می‌کند.

به گزارش راهبرد معاصر، بیش از 3 هزار پلیس به 130 ساختمان در سراسر آلمان حمله کردند، و ۲۵ نفر بازداشت شدند. اعلام شده است که این افراد ظاهرا قصد سرنگونی دولت این کشور را داشته اند.

 

ادعا می شود این افراد می خواستند با یورش به پارلمان آلمان، قدرت را به دست بگیرند.

 

مارکو بوخمان، وزیر دادگستری آلمان، نیز از این اقدام پلیس آلمان به عنوان یک عملیات بزرگ ضدتروریستی برای مقابله با «احتمال حمله مسلحانه به نهادهای قانونی» یاد کرده است. در این عملیات که در 11 ایالت آلمان به مرحله اجرا درآمد، مردی 71 ساله دستگیر شد.

 

خبرگزاری راشاتودی نیز گفته است که : «بریجیت وینکمان» نماینده سابق پارلمان آلمان نیز در میان افرادی است که به ظن تلاش برای ساقط‌کردن دولت بازداشت شده‌اند.

 

همه این مسائل در حالی است که منابع خبری هیج اتهام ثابت شده‌ای برای بازداشت‌شدگان نقل نکرده‌اند و تنها به ظن «تلاش برای کودتا» توسط پلیس آلمان بازداشت شده‌اند.

 

گفتنی است در روزهای گذشته که برخی اغتشاشگران در ایران به دنبال برهم زدن امنیت کشور بوده‌اند همواره از حمایت این کشور اروپایی بهره می‌بردند تاجایی که دولت آلمان از روش‌های مختلفی برای پشتیبانی از آشوبگران استفاده می‌کرد که به عنوان مثال می‌توان از تجمع برلین که با حمایت این کشور انجام شد نام برد.

 

چندی پیش نیز وزیر خارجه آلمان در سخنانی برای آنچه که آن را سرکوب معترضان نامید، عواقب سختی پیش‌بینی کرده بود. 

 

برخی از کسانی که در ایران بازداشت شده‌اند مرتکب قتل، حمله به مراکز نظامی و دولتی شده‌اند و یا توسط کشورهای غربی آموزش دیده و در اغتشاشات حضور فعال داشتند. 

 

تناقض رفتاری آلمان‌ها در قبال حکومت خود و حکومت ایران در برابر اغتشاش و براندازی را چگونه می‌توان تحلیل کرد؟/ فارس

نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر: