صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

میقات مدیا

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 31
کد خبر: ۲۱۱۳۰۷

تنظیم بازار با توزیع گوشت گرم در کالابرگ

مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: توزیع گوشت گرم گوساله و گوسفند در کالابرگ راهکاری برای تنظیم بازار محسوب می‌شود.

به گزارش راهبرد معاصر؛افشین صدردادرس گفت: با توجه به گستره واردات، تولیدکنندگان داخل برای فروش محصول با مشکلاتی روبرو هستند.

او با اشاره به راهکارهای اساسی در جهت تنظیم بازار گوشت قرمز افزود: اگر مسئولان بتوانند قیمت‌ها در سطح بازار و خرده فروشی‌ها را کنترل کنند، تنظیم بازار محقق می‌شود.

صدردادرس ادامه داد: اکنون گوشت منجمد گوساله در کالابرگ عرضه می‌شود، اما می‌توان با عرضه گوشت گرم این شرایط را فراهم آورد که مردم به آن دسترسی بیشتری داشته باشند.

مدیرعامل اتحادیه دام سبک قیمت کنونی هرکیلو دام زنده را ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزارتومان اعلام کرد و گفت: با احتساب نرخ دام زنده، قیمت منطقی هرکیلو گوشت قرمز ۴۲۰ تا ۴۳۰ هزارتومان است.

او با بیان اینکه نهاده‌ها ۷۵ درصد هزینه‌های تولید را شامل می‌شوند، گفت: کاهش قیمت نهاده‌ها در هزینه‌ تمام شده تولید و قیمت نهایی محصول تاثیر بسزایی دارد‌./باشگاه خبرنگاران جوان

نظر شما