صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

میقات مدیا

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 07
کد خبر: ۲۲۷۲۶۱

اسلامی: هماهنگی‌ها با آژانس رو به پیشرفت است

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: هماهنگی‌ها با آژانس رو به پیشرفت است و امیدواریم همین رویه ادامه داشته باشد و ما بتوانیم فضایی که دشمنان برای صنعت هسته‌ای دنبال می‌کنند بشکنیم.

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی صبح امروز چهارشنبه در حاشیه نشست دولت، اظهار داشت: هماهنگی‌ها با آژانس رو به پیشرفت است و امیدواریم همین رویه ادامه داشته باشد و ما بتوانیم فضایی که دشمنان برای صنعت هسته‌ای دنبال می‌کنند بشکنیم.

 

وی افزود: برای ساخت دستگاه ایرانیوم چند سال است زحمت کشیده شده؛ این دستگاه در انحصار آمریکا و انگلیس و آلمان است، این دستگاه یکی از دستگاه‌های راهبردی صنعت هسته‌ای است.

 

رئیس سازمان انرژی اتمی درباره نتیجه بازی ایران و قطر هم بیان کرد: اگر خداوند به بچه‌ها توفیق بدهد مانند بازی که با ژاپن انجام دادند را با رعایت اساس تکنیک و تاکتیک که گروه مربی و سرمربی تنظیم می‌کنند، بازیکنان حتما برنده هستند. حق ملت ایران است که جام بازی های آسیایی به ایران برسد و تداوم داشته باشد.

 

اسلامی با بیان اینکه انحصار تولید دستگاه ایرانیوم در اختیار سه کشور آمریکا، انگلیس و آلمان است، خاطرنشان کرد: یک کار طاقت‌فرسای پژوهشی است که دانشمندان ما انجام دادند و موفق شدیم انحصار تولید این دستگاه که یکی از دستگاه‌ها و تجهیزات راهبردی صنعت هسته‌ای کشور است را بشکنیم.

 

وی با اشاره به اینکه این دستگاه بسیار گرانقیت است و البته به ما هم نمی‌فروشند، یادآور شد: ما این دستگاه را به‌شدت هم برای خطوط تولید و هم برای فرایندهای آزمون در صنعت هسته‌ای و حتی سایر صنایع به‌ویژه پتروشیمی‌ها و برای طیف‌سنجی ایزوتوپی نیاز داریم.

 

رئیس سازمان انرژی اتمی عنوان کرد: به معنای واقعی کلمه امروز فناوری کشور به این قوت و تراز رسیده است که می‌تواند تولیدکننده و عرضه‌کننده و تامین کننده نیاز کشور باشد.

 

اسلامی افزود: یکی از مسائل مهم غناسنجی ایزوتوپی به‌خصوص در صنعت هسته‌ای است که وقتی روی فرایند باشد اختلاف درصد غنا پیش نمی‌آید به‌ خصوص در بخش دوم ایزوتوپ‌های پایدار است که خط آن را آغاز کرده‌ایم 230 ایزوتوپ وجود دارد و زنجیره ارزش و اقتصاد دانش‌بنیان در این بخش است./ تسنیم

نظر شما