صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

منهای نفت

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

  • ۰۳:۲۷
  • چهارشنبه ۲۳ شهريور ۱۴۰۱
  • Wednesday 14 September 2022
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 22
کد خبر: ۲۵۶۵۷

شاخص بورس در کانال ۳۰۰ هزار واحد استراحت می‌کند

یک کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه شاخص بورس در کانال ۳۰۰ هزار واحد استراحت خواهد کرد، گفت: مگر اینکه گزارش ٦ ماه شرکت‌ها مثبت نباشد و شاخص مجبور به تطبیق خود با این گزارش‌ها شود.

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی طحانی امروز (دوشنبه)  به افت بیش از هشت هزار واحدی شاخص بورس در بازار روز گذشته اشاره و افزود: روز گذشته بازار در ابتدای معاملات روند صعودی را در پیش گرفته بود و در نیم ساعت نخست معاملات، وضعیت حاکم در بازار برای سهام بزرگ مطلوب بود.

 

وی اضافه کرد: سهام بانکی‌ها مانند بانک تجارت، صادرات، همچنین فولاد مبارکه و پالایش نفت اصفهان تا آستانه ایجاد صف خرید پیش رفتند، اما به واسطه ایجاد رنج منفی در سهام بانک ملت و ترکیدن حباب قیمتی سهام کوچک جو کلی بازار برهم خورد.

 

طحانی گفت: این موضوع که صف خرید در برخی از سهم‌ها جمع نمی‌شود، اتفاق خوبی نیست، اما در بازار روز گذشته بر روی سهام بزرگ شاهد ایجاد صف فروش نبودیم.

 

این کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان ساخت: پیش‌بینی اینکه چه اتفاقی در روزهای آینده در انتظار بازار است کمی دشوار به نظر می رسد، اما صحبت‌های مطرح شده حاکی از افت شاخص بورس تا کانال ۳۰۰ هزار واحد بود که دیروز شاخص به کانال ۳۰۱ هزار واحد رسید.

 

وی با بیان اینکه پیش بینی می شود بازار از امروز شکل دیگری به خود گیرد، افزود: انتظار این است که تا سه روز آینده گزارش ۶ ماه شرکت‌ ها بر روی سایت کدال منتشر شود و به طور حتم این اتفاق بر روند بازار تاثیرگذار است و بهتر می‌توان در مورد عملکرد شرکت‌ها قضاوت کرد.

 

طحانی گفت: گزارش مثبتی در زمینه سهام بنیادی بر سامانه کدال منتشر خواهد شد، اما سهم‌هایی که رشد حبابی داشتند و بعد با ریزش همراه شدند، گزارش‌هایی را منتشر می‌کنند که چنگی به دل نخواهد زد.

 

این کارشناس بازار سرمایه افزود: تا زمانی که قیمت کالاهای کامودیتی محور در بازار جهانی ریزش معنادار نداشته باشد و نیز نرخ سود سپرده بانکی افزایش پیدا نکند، نگرانی برای بازار سرمایه وجود ندارد.

 

وی افزود: پول‌های بزرگ چسبندگی زیادی به سپرده‌های بانکی دارند، بنابراین چنانچه هر یک از این اتفاق ها به وقوع بپیوندند، می‌تواند بازار را دچاد چالش کند.

 

به گفته طحانی، صنایع فلزات اساسی ، پالایشی‌ها، بانکی، پتروشیمی و کانی های فلزی از جمله صنایعی محسوب می شوند که مورد اقبال سهامداران در بازار سرمایه قرار خواهند گرفت.

منبع: ایرنا

نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر: