صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

منهای نفت

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۲۴ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 14
کد خبر: ۲۶۴۱

آمار بالا میزان گرسنگی مردم دنیا

تغذیه پایدار از موضوعات مهم و از دغدغه‌های جامعه‌ علمی جهانی است که در کنگره‌های بین‌المللی مانند پانزدهمین کنگره تغذیه ایران به ابعاد گوناگون آن و راهکارهای ملی و بین‌المللی برای دستیابی به آن پرداخته شد.

به گزارش راهبرد معاصر؛متخصص سیاست‌های غذا و تغذیه با بیان اینکه افزایش تولیدات مواد غذایی طی قرن گذشته بیشتر از آنکه گرسنگی را ریشه‌کن کند، شیوع چاقی را افزایش داده، گفت: این مساله در عین حال تأثیر قابل ملاحظه‌ای در تخریب محیط زیست داشته است.

 

وی با بیان اینکه رویکردهای کنونی و غالب تأمین و تولید غذا نمی‌تواند به طور پایدار تضمینی برای سیر کردن ۵/۸ میلیارد جمعیت جهان تا سال ۲۰۳۰ باشد، گفت: تغذیه پایدار از موضوعات مهم و از دغدغه‌های جامعه‌ علمی جهانی است که در کنگره‌های بین‌المللی مانند پانزدهمین کنگره تغذیه ایران به ابعاد گوناگون آن و راهکارهای ملی و بین‌المللی برای دستیابی به آن پرداخته شد.

 

وی افزود:  پروفسور جان کاوونی از دانشگاه فلیندرز استرالیا، به عنوان میهمان ویژه و سخنران کلیدی کنگره، جوانب پیچیده نظام‌های غذایی، تغذیه پایدار و رژیم‌های غذایی مبتنی بر نیازهای زیستی، اجتماعی و زیست‌محیطی را تشریح و دیدگاه‌ها، پارادایم‌ها و برنامه‌های بین‌المللی در خصوص تغذیه پایدار و سلامت عمومی را در این رابطه  بیان کرد.

 

به گفته وی، بر اساس شواهد ارائه شده در این کنگره، ملاحظات زیست‌محیطی، اجتماعی و سلامت عمومی و همچنین جریان‌ها و دورنمای جهانی تأمین غذا، تغییر الگوهای غذایی ‌باید بیش از پیش در برنامه‌ریزی‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها مورد توجه قرار گیرد. به عبارتی بشقاب غذایی شهروندان کره زمین ‌باید به گونه‌ای متحول شود که علاوه بر تأمین نیازهای تغذیه‌ای، حفظ منابع زیستی زمین را نیز تضمین کند. بنابراین هرچه از سهم منابع غذایی حیوانی در بشقاب غذایی کاسته و به منابع غذایی گیاهی برای تأمین غذا روی آورده شود، موجبات ارتقای سلامت عمومی، پایداری تولید غذا و حفظ کره زمین فرآهم خواهد شد.

منبع:ایسنا

 

میلانی بناب در خاتمه با اشاره به پیام این کنگره سه روزه به جامعه‌ علمی، سیاست‌گذاران، تولید کنندگان و مصرف کنندگان غذا و همچنین فعالان محیط زیست، عنوان کرد: ایجاد تحول اساسی در نگرش، سیاست‌گذاری و اجرای برنامه‌های تأمین، تولید و مصرف مواد غذایی مهم‌ترین پیام این کنگره است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر: