صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

منهای نفت

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 01
کد خبر: ۳۴۹۲۲

آیا نوشیدن آبی که یک شب در بطری مانده خطرناک است؟

از آنجا که بدن شما در طول شب دچار کمبود آب بدن می‌شود، بیدار شدن از تشنگی غیرمعمول نیست. اما این که آیا شما باید از شیشه‌ای که در طول شب کنار تخت خود قرار داده اید، آب بنوشید یا خیر، سؤال بسیار مهمی است.

به گزارش راهبرد معاصر؛ احتمالاً می‌دانید که نوشیدن آب باقیمانده در یک لیوان بدون درپوش کاملاً بهداشتی نیست. گرد و غبار و حتی پشه‌های عبوری عجیب و غریب می‌توانند در طول شب داخل لیوان بروند و یک نوشیدنی غیر طبیعی ناسالم را به وجود می‌آورند. حتی یک ظرف بسته مانند بطری یا پارچ مشکلاتی را ایجاد می‌کند، عمدتاً به این دلیل که پوست ما با عرق، گرد و غبار، سلول‌های پوستی و حتی ترشحات بینی پوشانده شده است، بنابراین هر بار از بطری آب استفاده می‌کنیم بخشی از باکتری‌های بزاق ما روی بطری می‌ماند.

 

بر همین اساس توصیه می‌شود پس از یک بار استفاده از بطری آب، آن را شستشو دهید. از آنجا که این باکتری‌های بدن خود شما هستند، بعید نیست که در واقع با وجود این باکتری‌ها بیمار شوید. مطمئناً توصیه نمی‌شود که بطری آب خود را با شخص دیگری به اشتراک بگذارید. کسی که دارای سیستم ایمنی ضعیف باشد، مانند بیماران پیوندی، افراد تحت شیمی درمانی یا افرادی که مبتلا به HIV / AIDS هستند، نباید در معرض آب آلوده قرار بگیرند.

 

یک مورد خطرناک دیگر که باید به آن توجه کنید، بطری‌های آبی است که در معرض آفتاب قرار می‌گیرند. این بطری‌های آب به خصوص وقتی از نوع پلاستیکی باشند، حاوی BPA یا مواد شیمیایی مشابه هستند، که می‌توانند به داخل آب فرو روند، خصوصاً هنگامی که در معرض نور خورشید قرار بگیرند. تحقیقات انجام شده حاکی از آن است که BPA می‌تواند با مشکلات سلامت مؤثر بر مغز و رفتار مرتبط باشد، اگرچه FDA اظهار داشته است که میزان انتقال BPA در محدوده ایمن است.

 

استفاده از بطری بدون BPA باعث رفع این مشکل می‌شود، اما رشد باکتری‌ها به ویژه اگر از بطری فلزی استفاده می‌کنید، که به سرعت گرم می‌شود، میکروب‌ها را به تکثیر تشویق می‌کنید.

منبع: انتخاب

نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر: