صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

منهای نفت

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

  • ۲۱:۲۰
  • پنجشنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۱
  • Thursday 28 July 2022
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 11
کد خبر: ۴۰۱۴۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تولیدات سینمایی هالیوود در خدمت گروه های تروریستی

جنگ بیولوژیک و جمهوری خواهان

ترامپ بارها در برنامه های تبلیغات انتخاباتی خود کلینتون و اوباما را مسئول ایجاد داعش معرفی می کند، هزینه های این گروه که ماموریت داشت با تصرف کشورهای سوریه و عراق دولت اسلامی را تشکیل دهد توسط کشورهای عرب منطقه و در راس آنها عربستان و امارات تقبل نمودند، با ورود رزمندگان محور مقاومت تحت فرماندهی سردار مقاومت، داعش نابود شد، تلاش هالیوود در جهت کاستن از فشار افکار عمومی بر کشورهای ائتلاف حامی داعش متمرکز شده است.

 

به گزارش راهبرد معاصر؛ در دوبخش به تحریف های هالیوود درباره محورمقاومت و ایران می پردازیم. بی توجهی برخی مسولین به وقایع جنگ و مدافعین حرم باعث شده تا هالیوود به تحریف واقعیت ها دست بزند و اگر هنرمندان انقلابی در این شرایط وارد عمل نشوند در آینده برای بازگو کردن حقایق و دفاع از راه نورانی شهیدان مقاومت و مظلومیت مردم ستمدیده منطقه هزینه های سنگین تری باید پرداخت کرد.

 

فیلم رمزگشایی unlocked  با تحریف واقعیات میدانی سعی دارد نقش کشور خود را در ایجاد، سازماندهی، آموزش و حمایت های همه جانبه از القاعده و داعش را به ایران نسبت دهد و گروهی که نسبتی با اسلام ندارد را به ایران و شیعه نسبت دهد.

 

فیلم رمزگشایی

مقدمه: فیلم رمزگشایی، در سال 2017  اکران و با بازی نوامی راپاس، اورلاندو بلوم، تونی کولت، جان مالکوویچ، مایکل داگلاس، مسیو مارش، مکرم خوری، برایان کسپ، فیلیپ برودی، توسین کول، تام رید، کوین شن و…  اشاره کرد به کارگردانی مایکل آپتد همراه است.

 

فیلم رمزگشایی در مورد یک مامور اف بی آی که قبلا در یکی از ماموریت های خود در پاریس شکست خورده و اکنون  ماموریت جدیدی در لندن برای مقابله با حمله بیولوژیک به او سپرده شده است، گروه های القاعده قرار است برای رسیدن به اهداف خود دست به یک حمله بیولوژیک بزند.

 

 

بررسی فیلم رمزگشایی

فیلم رمزگشایی در ژانر اکشن ساخته شده و با وجود این ویژگی نتوانسته روی مخاطب تاثیرگذار باشد و یک فیلم سینمایی در سطح متوسط را به نمایش می گذارد، کارگردان موفق ظاهر نشده و یک اکشن نسبتا ضعیف را به نمایش می گذارد استفاده از ستاره هایی مانند اورلاندو بلوم و مایکل داگلاس در چند سکانس و استفاده صحیح کارگردان از بازیگران که در چند سکانس حضور دارند از نکات مثبت فیلم است با این وصف در سایت « IMDB» امتیاز 6.2  را از 10 در حد ضعیف را دریافت و در نقدهای خارجی زبان نیز به ضعف های فیلم پرداخته شده است.

کارگردان با کدگذاری های خاص سعی دارد ذهن مخاطب را از واقعیت منحرف و دروغ های خود را جایگزین نماید وسازمان سیا و آمریکا را مانند همیشه نجات دهنده دنیا نشان دهد.

 

هدف اصلی فیلم رمز گشایی؛ حمله به محور مقاومت

در سکانسی دیده می شود که برای ارسال کد، حدیثی از  حضرت علی (ع) استفاده  می شود و رهبر گروه های تروریستی را یک شیعه معرفی می کند، در صورتی که رهبران القاعده و داعش وهابی هستند و این شیعه هراسی و اسلام ستیزی در فیلم نمایان تر می شود و کارگردان به عمد از نهج البلاغه استفاده می کند و القاعده که ساخته و پرداخته دست آمریکاست را به ایران نسبت می دهد.  فیلم مسلمانان را از ارسال یک پیام با بهره گیری از ابزار و امکانات رایج مخابراتی عاجز نشان می دهد که ناچار به استفاده از پیک و قاصد می باشد.

 

تفکر القاعده، داعش و استراتژی ایران در برابر گروه های سلفی

القاعده را می توان یک مکتب تروریستی غربی نامید، برخلاف اینکه غربی ها تروریسم بن لادنی را به اسلام و کشورهای اسلامی منتسب می کنند باید گفت که این مکتب تروریستی ریشه در سیاست غرب دارد.

 

استراتژی ایران در برابر تفکر سلفی همیشه مشخص بوده و حضور اثر گذار مدافعان حرم و تشکیل لشکر های قدرتمند از داوطلبان شهادت طلب و نقش اساسی آنان در پیروزی های محور مقاومت که نابودی داعش و اضمحلال گروه های تروریستی درسوریه وعراق را رقم زدند نشانه صداقت و قاطعیت ایران در اجرای این استراتژی است.  

 

هالیوود که تحت سیطره صهیونیزم و امپریالیزم قراردارد با ساخت چنین فیلم هایی زمینه را برای وارونه جلوه دادن نقش ضد تروریستی ایران در منطقه غرب آسیا فراهم نماید،  با وجودی که بین صدها گروه تروریستی در سوریه نه تنها یگ گروه شیعی وجود ندارد بلکه این گروه ها با تفکر ضد شیعه شکل گرفته اند، در بخش هایی از فیلم،  شیعه را در راس یک گروه تروریستی معرفی می کندکه با خلق شخصیتی بنام امام خلیل و ارسال پیام که حدیثی از امام علی (ع) است به عوامل بمب گذار تحت امر خود هدف اصلی فیلم را درایجاد آشفتگی ذهنی برای مخاطب و عدم تشخیص واقعیت و انتصاب این گروه ها به شیعیان دنبال می کند.

 

علی رغم تلاش هالیوود؛ «راند پاول» سناتور جمهوری‌خواه  سیاست‌های نادرست آمریکا و مداخله بیش از حد دربحران سوریه را عامل به وجود آمدن پناهگاهی مناسب برای تروریست‌های خاورمیانه و کشیده شدن هرج و مرج‌ به شمال عراق دانست.
وی که با شبکه خبری سی‌ان‌ان مصاحبه می‌کرد، یکی از دلائل تقویت داعش را ارسال سلاح‌های آمریکایی برای متحدان این گروه در سوریه عنوان کرد و گفت: داعش در سوریه متحد ما بود؛ ما برای عقب راندن نیروهای وفادار به دولت دمشق، به شبه نظامیان سلاح دادیم و مکانی امن برای این افراد در سوریه درست کردیم؛ به نظر من دخالت ما در سوریه منجر به اوضاع جاری عراق شد.

 

جنگ بیولوژیک و جمهوری خواهان

به گزارش روزنامه گاردین، اخیراً کلیپی از نشست کنگره امریکا درباره نحوه برخورد این کشور با موضوع کرونا ویروس منتشر شده است که در این فیلم، از دیوید ردفیلد، مدیر مرکز کنترل و پیشگیری امریکا درباره اینکه آیا مرگ‌های ناشی از آنفلوآنزا می‌تواند ناشی از کووید ۱۹ باشد یا نه، سؤال شده است و ردفیلد پاسخ می‌دهد: «برخی از موارد به همین شکل در امریکا درمان شده‌اند». بر اساس این گزارش، پاسخ ردفیلد به اندازه‌ای مبهم بود که بتواند به تئوری توطئه که در هفته‌های اخیر در چین مورد توجه قرار گرفته دامن بزند، اینکه منشأ کرونا ویروس در چین نبود و بلکه منشأ اصلی آن امریکا بوده است. یک تحلیلگر ارشد هم اخیراً به گاردین گفته است: «امریکا در نهایت این را پذیرفته است که در میان افرادی که پیش‌تر جان باخته بودند، مواردی از کروناویروس نیز وجود داشت. منشأ اصلی کروناویروس امریکا بود. امریکا یک عذر خواهی به جهانیان بدهکار است.»

 

در فیلم رمزگشایی، یک گروه که با القاعده و داعش شباهت دارد میخواهد به لندن حمله بیولوژیک کند، نیروهای سازمان سیا برای خنثی نمودن این حمله وارد عمل می شوند، در جریان عملیات آنها متوجه نقش نیروهای خودی در این حمله بیولوژیک می شوند، مایکل داگلاس که نقش مامور با سابقه سی آی ای را بازی می کند و نماد جمهوری خواهان افراطی است می خواهد آمریکا را آلوده به ویروس کند تا در یک قرنطینه بزرگ قرار گیرد مانند کرونایی که الان آمریکا درگیر آن است و می گوید: « که آمریکا باید در برابر بحران ها قوی شود و عده ای باید بمیرند تا کشور آمریکا قوی تر شود ».

 

 

فیلم سرکش(Rogue Warfare)

فیلم سینمایی سرکش در سه قسمت به کارگردانی و نویسندگی مایک گانتر ساخته شده است و با بازی ویل یون لی، جرمین لاو، روری مارکهام یک فیلم اکشن را به نمایش می گذارند.

داستان فیلم: گروهی از بهترین افسران آمریکا، بریتانیا، روسیه، چین و فرانسه به هم می پیوندند برای این که با گروه های تروریستی  مقابله کنندو نگذارند این گروه به شهرهای مختلف حمله بیولوژیک کنند این افسران نماد یک اجماع جهانی علیه تروریزم هستند، دروغ پردازی در فیلم ناشیانه و آنقدر از واقعیت دور است که بیننده را مجاب نمی کند و تمام کار زیر سوال می رود،  فیلم سعی دارد مردم جهان را از مقاومت علی الخصوص مردم ایران بترساند.

نویسنده با دست کم گرفتن شعور مخاطب دست به هرعملی می زند و حتی در این فیلم ادوات سنگین مثل تانک و هواپیما و موشک دیده نمی شود و شش نفر به دل( گروه های تروریستی ) می زنند و همه را درو می کنند و دنیا را نجات می دهندحتی درخودآمریکا نیز فیلم سرکش مورد استقبال قرار نگرفت و باشکست مواجه شد، فیلم از دیدگاه منتقدین خارجی نیز با کسب 4و نیم تا 5 از 10 امتیاز نمره خیلی ضعیف را درسایت IMDB  دریافت کرده است.

 

داستان در  آغاز فیلم دچار مشکل است و پلاک ماشین تروریست ها که مشابه داعش هستند پلاک تهران است و مردم شهری را که مورد هجوم واقع می شود به محیط خاورمیانه و  سوریه  شباهت دارد و به زبان عربی تکلم می کنند، تروریست ها با  خودروهای پلاک تهران به شهر حمله می برند و برای بیعت گرفتن آن ها را به خاک و خون می کشند، کارگردان با این سبک فیلمسازی سعی دارد چهره کریه آمریکا و متحدین منطقه ای اش در حمایت همه جانبه از تروریست ها را بازسازی نماید.

 

ایران اولین و تنها کشوری بود که در مقابل داعش ایستادگی کرد و به مردم سوریه و عراق که در حال سقوط بودند کمک کردولی در فیلم های هالیوودی داعش را با پلاک تهران نشان داده می شوند و حوادث منطقه را برای مردم خود وارونه روایت می کنند.

 

در فیلم، دنیا علیه گروه داعش متحد می شوند در حالیکه فقط ایران بود که تک و تنها در برابر حمایت های سعودی وآمریکایی و دیگرکشورهای منطقه از مردم سوریه و عراق حمایت کرد و نگذاشت این کشورها از هم فروبپاشند وتقسیم شوند.

 

وظیفه نهادهای فرهنگی در روایت حقایق

در ایران چند فیلم  با موضوع مقاومت ساخته شده اما واقعیت حوادث سوریه،  عراق و محور مقاومت خصوصا نقش آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی و آل سعود و متحدین آنان در قتل عام مردم مظلوم منطقه نیاز به یک کار جهادی فرهنگی دارد که نهادهای فرهنگی می بایست با بسیج نیروهای متعهد و امکانات و سرمایه مورد نیاز در این عرصه ورود پیدا کنند و رسالت انسانی و تاریخی خود را  با ساخت فیلم و آثار در تراز مجاهدت های نیروهای مقاومت بویژه شهیدان گرانقدر مدافع حرم انجام دهند.

 

اعتراف آمریکا در ایجاد داعش

در کتاب خاطرات وزیر امور خارجه اسبق آمریکا، هیلاری کلینتون می توان سند حمایت آمریکا از داعش را یافت. او در کتاب خاطراتش می گوید: «ما داعش را برای تقسیم خاورمیانه ایجاد کردیم.» همچنین در جای دیگر از کتاب می گوید: « قرار بود ما در روز پنجم ژوئیه سال 2013 (چهاردهم تیر ماه 1392) در نشستی با دوستان اروپایی خود «دولت اسلامی» را به رسمیت بشناسیم. من به 112 کشور سفر کردم تا نقش آمریکا و توافق با بعضی از دوستان را درباره به رسمیت شناختن دولت اسلامی بلافاصله پس از تشکیل آن توضیح دهم اما به‌یک ‌باره همه ‌چیز در برابر چشمان ما فرو ریخت».

 

ترس غرب از تفکر مقاومت

فیلم سرکش در روایت حمله بیولوژیک تروریست ها ناکام است و نمی تواند بیننده را با خود همراه کند، در ابتدای فیلم آمریکا با یک نامه دنیا را علیه داعش فرامی خواند تا از یک فاجعه جهانی جلوگیری کند و چه کسی دلسوزتر از غرب و آمریکا، در تفکرمقاومت و ایران بمب هسته ای و استفاده از ویروس و صدمه زدن به مردم عادی حرام است و فیلم سرکش هیولایی را ترسیم می کند که سوار بر ماشینی با پلاک تهران نابودی و ویرانی و ویروس را باخود به ارمغان می آورد،  ترس از مقاومت که در سال های اخیر به اوج رسیده در چنین آثاری به وضوح دیده می شود، تفکر مقاومت باخون شهیدان مدافع حرم در سرزمین های مختلف ریشه دواند و توانست جهانی شود.

 

جمع بندی

رهبرانقلاب فرمودند:«اگر جنگ را روایت نکنید دشمن روایت خواهد کرد»

برنامه ریزی دقیق و سرمایه گذاری سنگین آمریکا و رژیم صهیونیستی و آل سعود و سایر کشورهای منطقه در ایجاد گروه های تروریستی با هدف جلوگیری ازتقویت و انسجام محور مقاومت با وجود کشار مردم بی گناه و انهدام زیرساخت های سوریه و عراق شکست خورده و امروز آمریکایی ها مجبورند پایگاه های نظامی خود را در عراق ترک کنند، حالا آنها در برابر این پرسش قرار دارند: نتیجه آن همه هزینه و تلفات نظامیان آمریکایی چه بوده ؟

 

بخشی از پاسخ به این سوال و اقناع مردم آمریکا به هالیوود سپرده شده، رویکرد شتابزده هالیوود در تولید فیلم هایی مثل سرکش و رمز گشایی تلاش بیهوده ای است برای سرپوش گذاشتن بر شکست های پی در پی و غافلگیری سردمداران آمریکا و اشتباه محاسباتی آنها در تحلیل وضعیت منطقه و قدرت مقاومت،  آنها پی برده اند با حماقت در ترور ناجوانمردانه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تکریم این شهید عزیزدر کشورهای مختلف اعم از مسلمان و غیر مسلمان تیر خلاص را به حضور نامشروع نظامی خود در منطقه زده اند و این گونه فیلم های بی ارزش نمی تواند نفوذ اعتقادی فرزندان مقاومت را کم رنگ نماید.

نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ایمان
۱۷:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
نکات مهمی بود که باید نهادهای فرهنگی به بی دقتی هایشان پایان بدهند