صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

منهای نفت

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

  • ۱۶:۲۴
  • دوشنبه ۱۴ فروردين ۱۴۰۲
  • Monday 03 April 2023
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۹ - ۲۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 14
کد خبر: ۵۰۵۲۵

مبلغ جدید یارانه چقدر است؟

مبلغ جدید یارانه اعلام شد. جزئیات بیشتر از مبلغ جدید یارانه را در خبر زیر برایتان آورده ایم. با راهبرد معاصر همراه باشید.

به گزارش راهبرد معاصر؛ مبلغ جدید یارانه را در گزارش زیر مورد بررسی قرار دادیم. اینکه مبلغ جدید یارانه چقدر است و یارانه چه کسانی حذف می شود، جزئیات وام کرونایی و ... را برایتان توضیح دادیم. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مبلغ جدید یارانه با راهبرد معاصر همراه باشید.

 

مبلغ جدید یارانه ای که دولت هر ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز می کند بسته به تعداد افراد خانوار تفاوت دارد و از این ماه نیز اقساط وام کرونا از مبلغ یارانه افرادی که از وام یک میلیونی کرونا را دریافت کرده اند کسر می شود.

 

قانون هدفمندی یارانه در سال 87 توسط رئیس جمهور وقت به مجلس ارائه شد. در سال 89 این طرح به مرحله اجرا درآمد و اولین یارانه نقدی در آذر ماه سال 89 به حساب سرپرستان خانوار واریز شد.

 

نخستین مرحله یارانه کمک معیشت خانوار‌ها ۲۷ آبان سال ۱۳۹۸ در پی افزایش قیمت بنزین واریز شد. یارانه معیشتی برای کمک به اقشار کم درآمدتر و با هدف جبران افزایش قیمت بنزین طراحی و پرداخت می‌شود. طبق آمار‌ها یارانه معیشتی به ۱۸ نیلیون خانوار یعنی ۶۰ میلیون ایرانی داده می‌شود.در ایران 10 سال است که یارانه 45500 تومانی به هر نفر از ایرانی ها پرداخت می شود. 

 

همه نوزادانی که تا قبل از سال 99 به دنیا آمده اند به صورت خودکار و پس از اخد شناسنامه نوزاد توسط والدین یارانه به حساب سرپرستان خانواده واریز می شود. اما از سال 99 به بعد دولت پرداخت یارانه به موالید جدید را مشروط کرده  است.

 

پرداخت یارانه به نوزادان سال ۹۹، مشروط شد

 

 

یارانه نوزادان همچنان یکی از مسائل چالش بر انگیز در بحث حمایت دولت از نوزادان و هم چنین خانواده هایی است که صاحب فرزند می شوند. شمار یارانه بگیران کشور به صورت روزانه تغییر می کند و شمار فوتی و موالید کشور، سبب این تغییر می شود.

 

شرایط، مدارک و مبلغ دریافت یارانه نوازدان در سال ۹۹ یکی از مسائلی است که در سایت وزارت کار و سایت سازمان هدفمندی یارانه ها می توان برای طرح پرسش و جواب ، مراجعه کرد. یارانه نوزادان در سال ۹۹ کم تر از یارانه نوازدان در سال ۹۸ نیست و دریافت یارانه نوازدان ، ارتباطی به محل تولد و نوع سرپرست یا ولی یا قیم ندارد.

 

منابع دولت نیز محدود است و در سال کسری بودجه و تحریم های بین المللی و اقتصاد کرونا زده، پرداخت یارانه به مشمولان، از مسال جدی دولت است. قبلا با شرط مشمول والدین به منظور دریافت یارانه، فرزند تازه متولد شده هم یارانه دریافت می کرد. اما دیشب هیات محترم دولت تصمیم گرفت که پرداخت یارانه به نوازدان، مشروط باشد! این برای نخستین بار است که دولت تدبیر و امید در ۶ سال اخیر، پرداخت یارانه به نوازدان را مشروط می کند.

 

طبق آیین نامه اجرایی منابع و مصارف هدفمندی یارانه ها که یکشنبه ۱۱ خرداد در جلسه هیات دولت به تصویب رسید، موالید سال ۹۹ صرفا با تایید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و در صورتی که منابع به تشخیص سازمان هدفمندی یارانه ها وجود داشته باشد، مشمول دریافت یارانه هستند. خانوارهایی که یارانه آن ها حذف شده است، بایستی نسبت به اعتراض در خصوص قطع یارانه خود و افراد تحت تکفل با اعلام رضایت از دسترسی وزارت تعاون به تمامی اطلاعات بانکی و ارائه اطلاعات و مستندات لازم، اقدام کنند.

 

مطابق این آیین نامه، وزارت‌خانه‌های نفت و نیرو مکلفند از طریق شرکت‌های تابعه ذی‏ربط تمامی دریافتی‌های (منابع) مربوطه را از طریق حساب‌های مفتوحه خزانه داری کل کشور نزد بانک مرکزی به حساب سازمان هدفمندسازی یارانه ‏ها واریز نمایند. سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها نیز مکلف است به ازای هر ردیف از دریافتی‌های فوق، نسبت به افتتاح حساب نزد بانک مرکزی با هماهنگی خزانه داری اقدام نماید.

 

یارانه معیشتی 

 

سال گذشته به دنبال آزادسازی قیمت بنزین در کشور و افزایش دوبرابری قیمت بنزین طرح واریز یارانه معیشتی در کشور کلید خورد.

 

طرح یارانه معیشتی برای کمک به اقشار آسیب پذیرتر مطرح شد و ماهانه بسته به تعداد افراد خانواده این یارانه نیز علاوه بر یارانه نقدی به حساب سرپرست خانوار واریز می شود.

 

در طرح کمک معیشتی، سهم خانوار یک نفره 55 هزار تومان، خانوار دو نفره ۱۰۳ هزار تومان است. خانوار سه نفره در طرح کمک معیشتی خانوار ۱۳۸ هزار تومان و خانوار چهار نفره ۱۷۲ هزارتومان یارانه می‌گیرند. همچنین مبلغ پرداختی در طرح کمک معیشتی خانوار برای خانوارهای پنج نفره و بیشتر نیز ۲۰۵ هزار تومان یارانه پیش‌بینی شده است.

 

 

 

 

 در این بین کسانی هستند که درآمد بالایی نداشتند و باید یارانه معیشتی به آنان هم پرداخت شود لیکن یارانه معیشتی به آنان پرداخت نشده است.  

 

افراد زیادی نسبت به نگرفتن یارانه معیشتی اعتراض داشتند و این افراد می توانستند با ثبت اعتراض در سامانه اعتراض خود را ثبت کنند. برای دانستن نحوه اعتراضات و اینکه چگونه باید پاسخ اعتراض خود را دریافت کنید با راهبرد معاصر همراه باشید:

 

جواب اعتراض به یارانه معیشتی


سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان بسته حمایت معیشتی درباره درخواست بازبینی مجدد توضیحات بیشتری داد و گفت: به عنوان مثال ممکن است فردی به نیابت از شخص دیگری کار مالی انجام دهد. اگر وی تصور می‌کند تا شش ماه آینده می‌تواند حساب تجاری و شخصی‌اش را منفک و مشمول دریافت بسته معیشتی شود، می‌تواند درخواست بازبینی بدهد. این درخواست بازبینی شش ماه آتی بررسی می‌شود و اگر فرد مشمول شود، بسته به وی تعلق خواهد گرفت.

 

 

یارانه نوزادان تازه متولد شده 99 حذف می شود؟

 

 

هیات وزیران در جلسه یازدهم خردادماه با هدف تحقق عدالت، کاهش فقر مطلق و توسعه بهداشت و سلامت مردم و معطوف کردن پرداخت یارانه به خانوار‌های نیازمند، آئین نامه اجرایی بند (الف) تبصره (۱۴) قانون بودجه، موضوع منابع و مصارف هدفمندی یارانه‌ها را تصویب کرد.

 

یکی از بند‌های قابل توجه در مصوبه هیات وزیران، پرداخت یارانه موالید جدید است.

 

به این صورت که پرداخت یارانه نقدی به فرزندان متولد شده خانوار‌های یارانه‌بگیر، مشروط به تایید وزارت کار و وجود منابع است در حالی که پیش از این با تولد فرزند، یارانه نقدی بدون هیچ شروطی برای وی واریز می‌شد.

 

«حامد شمس» رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت تعاون اعلام کرد که پرداخت یارانه موالید جدید مشروط به شناسایی وزارت رفاه شده است.

 

وی افزود: در صورت موجود بودن منابع، کار پرداخت یارانه توسط سازمان هدفمندی یارانه‌ها انجام می‌شود.

 

رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت تعاون اظهارداشت: برخی تصویب این قانون را مخالف سیاست‌های کلان جمعیتی می‌دانند، اما باید به همه هموطنان گفت که هیچ نگرانی در این موضوع وجود ندارد.

 

شمس خاطر نشان کرد: وزارت تعاون مکلف است موالید جدید در سال ۹۹ را در مدت یک ماه شناسایی کند. سپس جزییات بیشتر در باره نحوه اعتراض و موارد دیگر متعاقبا اعلام می‌شود.

 

 

جزئیات حذف و ثبت نام یارانه نوزادان تازه متولد شده ۹۹

 

 

 

حسین میرزایی درباره جزئیات حذف یارانه موالید در سال ۹۹، اظهار کرد: هیئت وزیران آیین نامه اجرایی بند (الف) تبصره (۱۴) قانون بودجه، موضوع منابع و مصارف هدفمندی یارانه‌ها را تصویب کرده است.

 

 

 

 

 

 

 

در این بین هستند کسانی که خواستار جدایی یارانه خود به دلایل مختلف از سرپرست خود هستند. در ادامه نحوه جدا کردن یارانه از سرپرست قبلی را بخوانید.

 

یارانه طرحی است که  برای کمک به مردم توسط دولت در نظر گرفته شده است. با توجه به مشکلات اقتصادی جامعه، اکثر زوج های جوان پس از ازدواج، که از  پدر و مادر خود  جدا می شوند و زندگی جدیدی را آغاز می کنند، قصد دارند  یارانه خود را نیز از آنها جدا کنند تا با "جدا کردن یارانه" کمک خرجی برای زندگی جدید خود داشته باشند، البته کار درستی است.

 

مراحل جدا کردن یارانه پس از ازدواج (آماده کردن مدارک)

 

  1. مدارک شناسایی پدر هر دو طرف، که شامل کارت ملی، شناسنامه، و کپی دیگر مدارک است.
  2. مدارک شناسایی هر دو طرف که شامل شناسنامه، کارت ملی، و کپی تمامی مدارک است.
  3. اصل و کپی عقدنامه رسمی زوج

 

مراجعه برای حذف نام از لیست خانواده و معرفی خانوده جدید برای جدا کردن یارانه

 

زوج ها پس از اینکه مدارک مورد نیاز خود را آماده کردند، به آدرسی که از مرکز پلیس +10 دریافت کرده اند باید مراجعه کنند تا نام آن ها از لیست خانواده خود حذف شود. سپس با ارائه مدارک به مرکز پلیس +10  و فرم ها و شماره پیگیری  که از مرکز قبلی  دریافت کرده اند می توانند مراحل ثبت نام و جدا کردن یارانه از خانواده خود و  معرفی خانواده جدید برای دریافت رایانه به اتمام برسانند. باید دقت داشته باشید که مراحل اداری ذکر شده به مدت یک الی دو ماه زمان می برد. به همین علت برای اینکه یارانه یک ماه خود را از دست ندهید باید به مراحل بالا  بین دهم تا بیستم هر ماه اقدام کنید. همچنین قبل از هرگونه اقدام به مراکز اداری، زوجین باید یک حساب بانکی تهیه کنند و شماره حساب و کارت خود را نیز هنگام مراجعه همراه خود داشته باشند. همچنین برای ثبت نام یارانه می توانند از سایت  refahi.ir  اقدام کنند.

 

 

مشکلات جدا کردن یارانه بعد از ازدواج

 

اما جدا کردن یارانه از خانواده پس از ازدواج مشکلاتی را نیز به همراه دارد. حتی در مواردی دیده شده است که وقتی نام خود را از لیست خانواده حذف می کنند تا نام آنها در لیست خانوده جدید ثبت شود، یارانه آنها قطع می‌شود.

 

دولت در سال های اخیر، تلاش می کرد تا  یارانه افرادی که درآمد بالاتری دارند را قطع کند و به جای آنها به افرادی که کم درآمد و واقعا نیازمند به یارانه هستند، پرداخت کند. در این میان، زوج های جوانی که تازه ازدواج کرده اند و سرمایه مشخصی نیز ندارند نمی توانند یارانه دریافت کنند. هر چند که در ابتدای این تصمیم دولت، یعنی پرداخت یارانه، توجیه این بود که مازاد یارانه در جهت کار های عمرانی باشد. که به گفته مسولان، همین یارانه مشکلات زیادی برای دولت به بار آورد. در نهایت این که معلوم نشد سیستم حذف یارانه ها به چه شکلی عمل می‌کند و برخی زوج های جوان که سرمایه نداشته و به شدت مشکلات مالی داشتند و دیگرخانواده های نیازمند، از دریافت یارانه محروم ماندند و برعکس، زوج هایی که تحت حمایت پدر بودند و یا شرایط و امکانات اقتصادی خوبی داشتند در حمایت یارانه نیز بودند.

 

در رابطه با این که زوج های جوانی که تصمیم در جدا کردن یارانه خود دارند، اگر یارانه هر دو طرف در سیستم پرداخت یارانه که در مرحله اول جدا کردن یارانه اشاره شد، ثبت شده باشد مشکلی نخواهد داشت و زوج ها می‌توانند  پس از جدا کردن یارانه، آن را دریافت کنند.

 

 

چگونگی جدا کردن یارانه بعد از تغییر سرپرست

 

اگر زوج ها طلاق گرفته باشند و اقدام به جدا کردن یارانه از خود باشند، و این تصمیم بین زوجین به صلاحیت رسیده باشد می توانند به مرکز پلیس +10 مراجعه کنند ولی اگر توافقی بین زوجین برای جدا کردن یارانه نباشد باید به فرمانداری شهر محل اقامت خود مراجعه کنند.

 

در صورتی که سرپرست خانوار فوت کرده باشد، برای جدا کردن یارانه افراد خانواده از سرپرست، می توانند به فرمانداری شهر محل اقامت مراجعه کنند یا این که همراه با اصل و کپی مدارک شناسایی و برگه فوت به مرکز پلیس+10  سرپرست محله خود مراجعه کنند.

 

اما زن هایی که با شوهر خود اختلاف دارند و اقدامی به طلاق نکرده اند، قبل از طلاق امکان جدا کردن یارانه برای آن ها وجود ندارد. اگر بخواهند یارانه خود را جدا کنند باید طلاق بگیرند و با مراجعه به مراکز پلیس+10 سرپرست خود را تغییر داده و از اول ثبت نام کنند.

 

 

قانون هدفمندی یارانه

 

هدف مندی یارانه ها شامل 16 ماده است. به گونه ای که با حذف کردن یارانه از مواد سوختی، برق، گاز، و غیره درآمد به دست آمده،  به صورت نقدی و یا غیر نقدی بین مردم پخش شود و سایر درآمد ها صرف کار های عمرانی و غیره شود.

 

براین اساس، قانون هدفمندی یارانه ها تصحیح کردن قیمت‌های حامل انرژی است تا  با کم کردن فاصله قیمت های داخلی و خارجی سوخت، مانع هدررفتن و یا قاچاق این منابع شود. این قانون از آذر ماه سال 1389 تا الان ادامه دارد.

 

برای دریافت یارانه معیشتی چه باید کرد؟


به گفته حسین میرزایی اطلاعاتی که در بانک اطلاعاتی وزارت رفاه وجود دارد، قابل اصلاح نیست و افرادی که نسبت به نتیجه‌ها، اعتراض دارند، باید رفتار مالی خود را اصلاح کنند و حساب خود را از حساب کارفرمایان جدا کنند و پس از آن در سامانه درخواست بازبینی دهند و به مرور به اعتراض‌ها رسیدگی می‌شود.

 

بنابراین کسانی که اعتراض خود را ثبت کرده‌اند و درخواست بازبینی داده‌اند، باید تا تیر ماه ۹۹ حساب شخصی خود را از حساب مالی محل کار یا افراد دیگر جدا کنند، در نتیجه بعد از بررسی های لازمه مشمول دریافت یارانه معیشتی خواهند شد.

 

براساس اعلام ستاد شناسایی مشمولان بسته حمایت معیشتی بیش از ۳ میلیون فرد سرپرست خانوار اعتراض خود را در سامانه ثبت کردند و تا کنون بیش از ۴۲۰ هزار نفر این افراد مشمول دریافت یارانه معیشتی شده‌اند.

 

در هر حال اجرای طرح حمایت معیشتی که از سوی وزارت رفاه بعد از سهمیه بندی بنزین اجرایی شده است از همان ابتدا با اعتراض‌هایی از سوی مردم روبرو بود و با گذشت حدود دو ماه از این طرح همچنان بسیاری از سرپرستان خانوار خود را مشمول این طرح می‌دانند و متأسفانه تاکنون پاسخ درستی به آنها داده نشده است.

 

جدایی حساب‌های بانکی شخصی و تجاری در سال ۹۹


حسین میرزایی، سخنگوی شناسایی مشمولان طرح حمایت معیشتی گفت:حساب‌های بانکی شخصی و تجاری در سال ۹۹ از یکدیگر جدا خواهند شد. کارهای زیر ساختی آن در حال انجام است.


افرادی که به دلیل وجود پول‌های غیر شخصی در حساب شخصی‌ خود از لیست مشمولان بسته معیشتی خارج شدند، برای آذر ماه سال ۹۹ می‌توانند مجدد اعتراض کنند تا وضعیت آن‌ها دوباره بررسی و مشمول بودن یا نبودن آن‌ها مشخص شود.


جدایی حساب‌های بانکی شخصی و تجاری به زمان زیادی نیاز دارد و تا وقتی که تمام کارهای زیرساختی آن صورت نگیرد، بررسی مجدد اعتراضات نتیجه نخواهد داشت.

 

چرا در موقع ورود به سامانه حمایت پیغام “اطلاعات ارسال شده معتبر نیست” می دهد؟


در شرایط زیر این پیغام را مشاهده می کنید:

 

اگر شماره حساب اشتباه وارد شده باشد یا شماره حساب واریزیارانه خانوار نباشد. توجه: شماره حساب را به صورت یک عدد بدون فاصله،خط تیره، نقطه و حروف وارد کنید.


توجه: شماره کارت با شماره حساب متفاوت است و امکان ورود به سامانه با شماره کارت واریزی یارانه وجود ندارد.


اگر سرپرست و عضوی که کد ملی شان وارد شده، برای دریافت یارانه در یک خانوار ثبت نشده باشند.


اگر سرپرست یا عضوی که کد ملی شان وارد شده، جزء یارانه بگیران فعلی نباشند

 

میزان یارانه معیشتی چقدر است؟

 

سازمان برنامه و بودجه کشور پیش از این اعلام کرده بود که سهم خانوار دو نفره ۱۰۳ هزار تومان، خانوار سه نفره ۱۳۸ هزار تومان و خانوار چهار نفره ۱۷۲ هزارتومن است و برای خانوارهای پنج نفره و بیشتر نیز ۲۰۵ هزار تومان یارانه پیش‌بینی شده است. 

 

در ویدئوی زیر توضیحات بیشتری را درباره اعتراض و نحوه دریافت جواب اعتراض به عدم واریز یارانه معیشتی دولت را می بینید:

 

 
 

 

زمستان سال گذشته با ورود ویروس کرونا به کشور و با توجه به شیوع گسترده کرونا در ایران و تعطیلی اصناف ومشاغل پرخطر و بیکاری بسیاری از کارگران و کارفرمایان اقتصاد خانواده ها با مشکلات بسیاری روبرو شد. از این رو دولت تصمیم به اعطای وام  میلیونی حمایتی کرونا به سرپرستان خانوار شد و هر سرپرستی که یارانه نقدی را دریافت می کرد می توانست با ارسال پیامک به سامانه وزارت رفاه درخواست وام یک میلیونی را ثبت کند. وام کرونا دوماه گذشته به حساب سرپرستان خانوار واریز شد و اقساط وتم یک میلیونی که تقریبا ماهانه 35 هزار تومان است از این ماه یعنی تیر 99 از حساب سرپرستان کسر شد.

 

جزئیات بیشتر وام های کرونایی و یارانه معیشتی را در زیر می خوانیم:

 

 

اعلام زمان پرداخت اولین قسط وام یک میلیونی

 

 

حسین میرزایی در مورد زمان شروع اقساط تسهیلات یک میلیون تومانی حمایتی دوران کرونا گفت: نخستین قسط وام کرونا طبق اعلام بانک مرکزی و اعلام قبلی ستاد تسهیلات کرونا، از تیرماه به میزان ۳۵ هزار و ۱۰۰ تومان از حساب یارانه سرپرست خانوارها کسر می‌شود.

 

وی افزود: همچنین ۴ میلیون خانوار جدید براساس اطلاعات دریافتی از وزارت کشور شامل خانوارهای با سرپرست دستفروش، پیک موتوری، رانندگان وانت‌بارها، کارگران ساختمانی بیمه تأمین اجتماعی براساس فهرست سازمان تأمین اجتماعی و خانوارهای یارانه‌بگیر پنج نفره و بیشتر در صف دریافت تسهیلات یک میلیون تومانی جدید قرض‌الحسنه حمایتی قرار دارند.

 

سخنگوی ستاد تسهیلات حمایتی وزارت رفاه گفت: ‌طبق پیامکی که با سرشماره وزارت رفاه با سرپرستان این خانوارها ارسال شده، با ارسال عدد ۱ به سرشماره ۶۳۶۹ این افراد تقاضای خود را برای دریافت وام جدید یک میلیون تومانی قرض‌الحسنه حمایتی اعلام می‌کنند. این وام‌ها نیز ۳۰ ماهه خواهد بود که با اقساط ۳۵ هزار و ۱۰۰تومانی از حساب سرپرستان خانوار اقساط آن برداشته می‌شود.

 

وی در مورد اینکه تاکنون چه تعداد افراد تقاضای این تسهیلات را کرده‌اند، گفت: هنوز جمع‌بندی صورت نگرفته و به محض جمع‌بندی اعلام می‌شود.

 

 پرداخت مجدد وام یک میلیونی یارانه برای خانواده های بالای ۵ نفر

 

در چند ماه گذشته به دلیل شیوع کرونا در کشور و تحت تاثیر قرار دادن اقتصاد خانواده ها دولت برای کمک به مردم در این شرایط سخت اقتصادی طرحی را برای واریز وام یک میلیونی برای یارانه بگیران اجرا کرد و اینک خبرهایی در خصوص پرداخت مجدد وام یک میلیون تومانی منتشر شده است که این خبر خوش یارانه ای برای همه افراد مشمول یارانه نقدی نمی باشد و مخصو خانواده های بالای 5 نفر می باشد برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با راهبرد معاصر همراه باشید. 

 

 

خبر خوش یارانه ای/ پرداخت مجدد وام یک میلیونی یارانه برای خانواده های بالای ۵ نفر

 

 


تسهیلات یک میلیون تومانی فقط به خانوارهای 5 نفره و جامانده تعلق می‌گیرد.

 


سخنگوی ستادتسهیلات حمایتی وزارت رفاه اعلام کرد: پیامک تسهیلات یک میلیونی حمایتی که برای برخی سرپرستان خانوار یارانه‌بگیر ارسال شده،‌فقط برای خانوارهای 5 نفر و بیشتر و جامانده‌هایی مرحله قبل که سیمکارت به نام نداشتند،‌خواهد بود.


‌حسین میرزایی سخنگوی ستادتسهیلات حمایتی وزارت رفاه اعلام کرد: پیامک تسهیلات یک میلیونی حمایتی که برای برخی سرپرستان خانوار یارانه‌بگیر در روز شنبه 7 تیر 99 ارسال شده، ‌فقط برای خانوارهای 5 نفر و بیشتر و جامانده‌هایی مرحله قبل که سیمکارت به نام نداشتند،‌خواهد بود.

 


وی در توئیت اول خود نوشت:« ۷ تیرماه، با سرشماره V.Refah برای 910 هزار سرپرست خانواری که کد ملی خود را به اشتباه یا با شماره تلفن همراه دیگران ارسال کرده بودند،پیامک مجدد ارسال شد.این افراد حداکثر 5روز از زمان دریافت پیامک مهلت دارند کد ملی خود را با سیم کارتی که به نام سرپرست خانوار است ،به 6369 پیامک کنند».

 

 

میرزایی در توئیت دوم خود نوشت: «برای خانوارهای «۵ نفر و بیشتر» که پیش از این، تسهیلات یک میلیون تومانی را دریافت کرده بودند نیز پیامک ارسال کردیم تا به این خانوارها ۱ میلیون مازاد بر تسهیلات قبلی پرداخت شود. در پاسخ پیامک باید کدملی سرپرست را با سیم کارتی که بنام وی است به ۶۳۶۹ پیامک نمایند».

 


سخنگوی ستاد تسهیلات یارنه‌ای کرونایی در توئیت سوم نوشت:‌ «موضوع پرداخت مرحله دوم تسهیلات یک میلیون تومانی صحت ندارد. این پیامک ها صرفا به ۹۱۰ هزار خانواری که در ارسال پیامک اشتباه کرده بودند و خانوارهایی که مشمول وام ۱ میلیون مازاد می شوند، ارسال شده است. 

 

 

تسهیلات یک میلیون تومانی جدید چه شرایطی دارد؟

 

مبلغ تسهیلات مرحله دوم حمایت از خانوار‌های یارانه بگیر یک میلیون تومان است و مانند مرحله قبل بازپرداخت آن ۳۰ ماهه با اقساط ۳۵۱۰۰ تومان خواهد بود که از تیرماه از حساب یارانه افراد کسر خواهد شد.


برای دریافت این تسهیلات یعنی یک میلیون تومان وام یارانه، نیازی به مراجعه حضوری و معرفی ضامن نیست و اقساط تسهیلات هم از حساب یارانه‌ای سرپرست خانوار کسر خواهد شد.


در مرحله اول تسهیلات حمایت کرونایی خانوارهای یارانه بگیر به ۲۱ میلیون و ۵۱ هزار و ۲۱۴ سرپرست خانوار پرداخت شد.

 

مطالب مرتبط
نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر: