صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

منهای نفت

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 25
کد خبر: ۵۵۰۷

بازگرداندن مراکز جداشده تربیت معلم تهران به دانشگاه فرهنگیان

دکتر پرویز انصاری راد سرپرست مدیریت پردیس های استان تهران در دیدار با عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران خواستار بازگرداندن مراکز جداشده تربیت معلم تهران به دانشگاه فرهنگیان شد.

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر پرویز انصاری راد سرپرست مدیریت پردیس های استان تهران در دیدار با عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران که عصر شنبه ۵ اسفند ماه در دفتر مدیرکل تهران برگزار شد، با تقدیر از همکارهای مطلوب اداره کل با دانشگاه فرهنگیان، تصریح کرد: رسالت دانشگاه فرهنگیان تربیت معلم شایسته برای آموزش و پرورش است و فارغ التحصیلان این دانشگاه در اختیار نظام تعلیم و تربیت قرار می گیرند.

 

وی افزود: آموزش و پرورش نیازمند نیروی انسانی است و معلمان بسیاری در شرف بازنشستگی هستند و در این راستا دانشگاه فرهنگیان امسال ۴۱ هزار و سال آینده نزدیک به ۵۵ هزار دانشجو معلم جذب خواهد کرد.

 

دکتر انصاری راد ادامه داد: دانشگاه فرهنگیان استان تهران، بیش از ۸۵۰۰ دانشجو دارد که ۵۵۰۰ دانشجو معلم پیوسته و ۳۰۰۰ هزار مهارت آموز را شامل می شود.

 

سرپرست پردیس های استان تهران با بیان اینکه در سال آینده نزدیک به ۴۰۰ دانشجو فارغ التحصیل خواهند شد، افزود: متاسفانه در سال ۹۴ تعداد کمی دانشجو جذب شد و دلیل تعداد کم فارغ التحصیل به این خاطر است.

 

دکتر انصاری راد با اشاره به کمبود فضای آموزشی در استان تهران، تصریح کرد: هم اکنون مدیریت استان تهران در مرکز شهدای مکه استقرار یافته و کمبود فضای آموزشی و کلاس درس داریم و درخواست می کنیم که برخی از مراکز قدیمی تربیت معلم تهران همچون بلال حبشی در خیابان وحدت اسلامی و شهید رجایی در محله زینبیه خاقانی تهران به دانشگاه فرهنگیان بازگردد.

 

وی با بیان اینکه این جلسه به منظور شورای هماهنگی هیات امنای دانشگاه فرهنگیان استان تهران تشکیل شده است، خطاب به مدیر کل تصریح کرد: شما نایب ریس هیات امنا هستید و خواستار تشکیل جلسات و درخواست اختصاص بودجه استانی به دانشگاه فرهنگیان هستیم.

 

عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران نیز با بیان برخی از مشکلات نیروی انسانی در شهر تهران، بازنشستگی تعداد بسیاری از معلمان و کمبود ساعت حق التدریس، تصریح کرد: رهبر انقلاب اسلامی کاملا دقیق و کارشناسانه به موضوع تامین نیرو در آموزش و پرورش پرداختند و متاسفانه به سادگی از آن عبور شد و نیازمند کارگروه پیگیری منویات معظم له هستیم.

 

وی ادامه داد : دانشگاه فرهنگیان بخشی از آموزش و پرورش است و ما تربیت معلم را بخش جدا ناشدنی خود می دانیم.

 

فولادوند با اشاره به حضور ماموران آموزش و پرورش به دانشگاه فرهنگیان، تصریح کرد: باید دقت کرد، نیروهای توانمند، شایسته و با انگیزه وارد این دانشگاه شوند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران همچنین خواستار بهره گیری دانشجو معلمان سال آخر دانشگاه فرهنگیان به عنوان معلم حق التدریس در مدارس شهر تهران شد.

 

وی همچنین با دستور به ریس امور اداری اداره کل شهر تهران، خواستار تسریع در پرداخت کسورات و احکام دانشجویان شد.

 

دکتر داریوش شرفی معاون توسعه مدیریت و منابع و امور دانشجویی استان تهران نیز با بیان اینکه استان تهران نزدیک به ۸۵۰۰ دانشجو معلم دارد، خواستار اختصاص فضای آموزشی، خوابگاهی و اداری به دانشگاه فرهنگیان شد.

 

وی با اشاره به فارغ التحصیلی نزدیک به ۴۰۰ دانشجو و سال آخر بودن ۱۰۰۰ دانشجو معلم استان تهران، تصریح کرد: این افراد ظرفیت های بالقوه ای در آموزش و پرورش هستند که از دانشجویان سال آخر می شود به عنوان حق التدریس استفاده کرد.

 

دکتر شرفی همچنین در خصوص همکاری با دانشگاه فرهنگیان پیرامون کارورزی، پرداخت سریع کسورات دانشجویان و ثبت احکام آنان مطالبی بیان کرد .

 

گفتنی است در این جلسه، دکتر نادری معاون آموزشی استان در خصوص کارورزی و برخی مشکلات آن؛ دکتر بازگیر سرپرست پردیس نسیبه همکاری دوجانبه پردیس با آموزش و پرورش و بازدید دانشجومعلمان از مدارس خلاق و طرح تعالی و تدبیر؛ دکتر بازوبندی سرپرست مرکز بهشتی استفاده از ظرفیت آزمایشگاه ها؛ دکتر پزنده سرپرست مرکز شرافت و جهرمی سرپرست مرکز شهدای مکه در خصوص مشکلات فضای کالبدی مطالبی بیان کردند.

مطالب مرتبط
نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر: