مواضع آمریکا در بحرین و اربیل هدف قرار گرفتند اعتراض ایران به رفتار نامتعارف دو دیپلمات فرانسوی اسرائیل: زهران ممدانی باید دستگیر شود خلیل الحیه جانشین یحیی السنوار به عنوان رئیس جدید حماس شد فرانسه پروازهایش به امارات و عربستان را تعلیق کرد وزیر خارجه انگلیس مشخص شد انفجار‌های بسیار شدید در بندر عقبه اردن تهدید ترامپ: ایران تاوان چند برابر خواهد داد سنتکام مدعی تغییر مسیر هفت کشتی تجاری به ایران شد آغاز سفر رسمی مومنی وزیر کشور به پاکستان ادعای پاریس: دو دیپلمات فرانسوی توسط نهاد‌های امنیتی ایران بازداشت شدند نیرو‌های مسلح یمن آغاز معادله «محاصره در برابر محاصره» را اعلام کردند / کشتی‌های سعودی حق تردد در باب‌المندب ندارند ارتش آمریکا کشته شدن یک نظامی دیگر را تائید کرد / تلفات آمریکا در چند روز اخیر به ۴ تن رسید رایزنی‌های فشرده دوحه برای کاهش تنش در منطقه / تاکید وزیر خارجه قطر بر ضرورت بازگشت به دیپلماسی قانون ساماندهی الحشد الشعبی در آستانه تصویب در مجلس عراق حمله مجدد به نیروگاه برق و آب‌شیرین‌کن کویت

گمانه زنی سازمان ملل از مهاجرت بیش از 500 هزار افغان

گمانه زنی سازمان ملل از مهاجرت بیش از 500 هزار افغان کمیساریای عالی سازمان ملل متحد با هشدار نسبت به آینده نامشخص افغانستان، اعلام کرد بیش از 500 هزار شهروند افغان، کشورشان را ترک خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 28
کد خبر: ۱۰۰۱۲۴

به گزارش راهبرد معاصر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد برای پناهجویان هشدار داد که احتمال می‌رود تا چهار ماه آینده بیش از ۵۰۰ هزار تن از شهروندان افغانستان، به علت اوضاع نامشخص، این کشور را ترک کنند.

پس از گذشت نزدیک به دو هفته از سقوط دولت پیشین افغانستان از سوی طالبان، هنوز هیچ چارچوبی برای تشکیل حکومت تازه ایجاد نشده و این اوضاع هزاران خانواده را مجبور کرده است که کشور را ترک کنند.

کلی کلمنتس، معاون کمیساریای عالی سازمان ملل برای پناهجویان، گفت: «در حال حاضر ما شاهد خروج شمار زیادی از افغان‌ها نیستیم، اما اوضاع مبهم در افغانستان سریعتر از آن‌چه انتظار می‌رفت تغییر کرده است و ما شاهد فرار انبوه از افغان‌ها خواهیم بود.»

کمیساریای عالی سازمان ملل برای پناهجویان همچنین از کشورهای همسایه‌ی افغانستان خواست تا مرزهای خود را به روی پناهجویان افغان باز کنند.

همزمان با این، برنامه غذایی جهان از سازمان ملل متحد خواست که ۱۲ میلیون دلار را برای رساندن مواد غذایی به مردم افغانستان به این برنامه کمک کند.

شهروندان افغانستان نیز می‌گویند که نامشخص بودن وضعیت سیاسی باعث شده که آنان به فکر ترک این کشور باشند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار