وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

گمانه زنی سازمان ملل از مهاجرت بیش از 500 هزار افغان

کمیساریای عالی سازمان ملل متحد با هشدار نسبت به آینده نامشخص افغانستان، اعلام کرد بیش از 500 هزار شهروند افغان، کشورشان را ترک خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 28
کد خبر: ۱۰۰۱۲۴

به گزارش راهبرد معاصر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد برای پناهجویان هشدار داد که احتمال می‌رود تا چهار ماه آینده بیش از ۵۰۰ هزار تن از شهروندان افغانستان، به علت اوضاع نامشخص، این کشور را ترک کنند.

پس از گذشت نزدیک به دو هفته از سقوط دولت پیشین افغانستان از سوی طالبان، هنوز هیچ چارچوبی برای تشکیل حکومت تازه ایجاد نشده و این اوضاع هزاران خانواده را مجبور کرده است که کشور را ترک کنند.

کلی کلمنتس، معاون کمیساریای عالی سازمان ملل برای پناهجویان، گفت: «در حال حاضر ما شاهد خروج شمار زیادی از افغان‌ها نیستیم، اما اوضاع مبهم در افغانستان سریعتر از آن‌چه انتظار می‌رفت تغییر کرده است و ما شاهد فرار انبوه از افغان‌ها خواهیم بود.»

کمیساریای عالی سازمان ملل برای پناهجویان همچنین از کشورهای همسایه‌ی افغانستان خواست تا مرزهای خود را به روی پناهجویان افغان باز کنند.

همزمان با این، برنامه غذایی جهان از سازمان ملل متحد خواست که ۱۲ میلیون دلار را برای رساندن مواد غذایی به مردم افغانستان به این برنامه کمک کند.

شهروندان افغانستان نیز می‌گویند که نامشخص بودن وضعیت سیاسی باعث شده که آنان به فکر ترک این کشور باشند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار