هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

اتحادیه اروپا: احیای تحریم‌های نفتی، اجرای برجام را تضعیف می‌کند

یک مقام اتحادیه اروپا روز پنجشنبه تصریح کرد اقدام آمریکا در عدم صدور معافیت برای مشتری‌های نفت ایران به تضعیف اجرای توافق هسته‌ای منجر خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 02
کد خبر: ۱۰۰۵۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، یک مقام اتحادیه اروپا امروز پنجشنبه در کنفرانس خبری مشترک با وزیر انرژی آمریکا بر تعهد این اتحادیه برای پایبندی به «برنامه جامع اقدام مشترک» (برجام) تأکید کرد.

«میگوئل آریاس کانیته»، کمیسیونر انرژی اتحادیه اروپا در یک کنفرانس خبری در بروکسل با «ریک پری»، وزیر امور انرژی آمریکا گفت: «ما فکر می‌کنیم اعلانیه آمریکا مبنی بر تمدید نکردن معافیت‌های نفتی خطر تضعیف اجزای برجام را به همراه دارد که از جمله اجرای کلیدی معماری نظام منع اشاعه هسته‌ای و مورد تأیید شورای امنیت سازمان ملل است.»

کانیته در بخش دیگری از سخنانش تلویحاً به همسو بودن مواضع کشورهای اروپایی با آمریکا علیه ایران در زمینه‌هایی غیر از برنامه هسته‌ای اشاره کرد.  

او گفت: «در خصوص تحریم‌ها علیه ایران، ما در دفاع از ارزش‌های حقوق بشری در همه جا [با آمریکا]  هم‌نظریم، اما در خصوص پایان دادن به معافیت‌های تحریم نفت، موضع اتحادیه اروپا اندکی با آمریکا متفاوت است.»

این مقام اتحادیه اروپا همچنین تأکید کرد بروکسل تا زمانی که ایران به تعهداتش ذیل برجام پایبند بماند به این توافق هسته‌ای پایبند خواهد بود.

ریک پری پس از سخنان کانیته گفت: «امیدوارم هیچ کشوری در اروپا نباشد که از ایران و نحوه رفتار این کشور با مردمش و اقداماتش در زمینه تروریسم حمایت کند.»

فارس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار