نبیه‌ بری: هیچ مذاکره مستقیمی با اسرائیل نخواهیم داشت ترامپ آغاز فوری آزمایش‌های اتمی را اعلام کرد عراقچی: دشمن در جنگ ۱۲ روزه تسلیم بی‌قیدوشرط می‌خواست، اما به آتش‌بس بی‌قیدوشرط رسید عربستان طرح ساخت ابَرشهر ۱۰۰ مایلی در بیابان را کاهش می‌دهد ترامپ: پیروزی زهران ممدانی در نیویورک شکست حاکمیت آمریکا است جسد اسیر اسرائیلی تحویل داده شد رایزنی سه‌جانبه ایران، روسیه و چین درباره پرونده هسته‌ای تهران آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد مقام ایرانی: هیچ برنامه‌ای برای گفت‌و‌گو با آمریکا وجود ندارد وزیر دفاع روسیه: آماده شدن برای آزمایش هسته‌ای ضروری است سانحه دلخراش رانندگی در یمن ۳۰ کشته بر جای گذاشت عراقچی: آقای تخت روانچی برای گفت‌و‌گو‌های سیاسی که با عمان داریم به مسقط رفتند؛ اگر مذاکره‌ای رخ دهد، فقط در خصوص مسائل هسته‌ای خواهد بود گروسی: مجبورم گزارش کنم که به اورانیوم ایران دسترسی ندارم؛ اما شکایت نمی‌کنم! سرایا القدس مرکز فرماندهی اسرائیل در کرانه باختری را هدف قرار داد

بلینکن: کانال های ارتباطی با طالبان را حفظ می کنیم

وزیر خارجه آمریکا گفت که کانال‌های ارتباطی با طالبان درباره موضوعات مهم نظیر اجازه دادن برای خروج از افغانستان برای کسانی که خواستار آن هستند، حفظ خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 03
کد خبر: ۱۰۰۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا شامگاه جمعه گفت که هیئت دیپلماتیک آمریکا در دوجه فعالیت خود را آغاز کرده و در ارتباط با شهروندان آمریکایی است که همچنان در افغانستان هستند.

وی که در کنفرانس خبری درباره افغانستان صحبت می‌کرد، افزود: «با افغانستانی‌هایی که در معرض خطر قرار داشته و همچنین شرکای خارجی ما در افغانستان در ارتباط هستیم».

 

وزیر خارجه آمریکا گفت: «در دوحه با مقام‌های قطری دیدار خواهم کرد و از آنها برای خدماتی که در روند تخلیه افراد ارائه داد قدردانی خواهم کرد».

بلینکن اضافه کرد: «هفته آینده کنفرانسی در سطح وزیران درباره افغانستان با حضور 20 کشور برگزار خواهد شد».

 

وی گفت: «کانال‌های ارتباطی با طالبان را درباره موضوعات مهم نظیر اجازه دادن برای خروج از افغانستان برای کسانی که خواستار آن هستند، حفض می‌کنیم».

وزیر خارجه آمریکا افزود: «با شرکای قطری و ترک خود برای کمک به آغاز مجدد فعالیت فرودگاه کابل در سریعترین زمان ممکن همکاری می‌کنیم».

 

وی گفت: «وزارت خزانه داری آمریکا مجوزهایی را برای نهادهای دولتی برای ادامه ارائه کمک‌های ضروری به افغانستانی‌ها صادر کرده است».

وزیر خارجه آمریکا گفت: «گزارش‌های مختلفی را درباره تشکیل دولت افغانستان دریافت کردیم اما تا کنون چیز نهایی در این باره دیده نشده است»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر