جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران مدارس ابتدایی همدان سه‌شنبه تعطیل است مدارس ابتدایی طالقان سه شنبه ۹ دی تعطیل شد فعالیت مدارس برخی شهر‌های کردستان سه شنبه تعطیل است اخبار تعطیلی مدارس سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ مدارس چهارمحال و بختیاری ۹ دی تعطیل شد؟ فعالیت مدارس مریوان فردا سه‌شنبه ۹ دی تعطیل است مدارس ایلام سه‌شنبه ۹ دی تعطیل شد/ فعالیت ادارات با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شود زیر بازار تهران چه خبر است؟ شرایط جدید تعویض پلاک خودروها اعلام شد مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد

دیدار محسن رضایی با رئیس قوه قضاییه

رئیس قوه قضائیه با تأکید بر همراهی با دولت در مبارزه بی‌امان برای بی‌اثر‌ کردن تحریم‌های‌ ظالمانه‌ مردم از سوی نظام سلطه، از تیم اقتصادی دولت خواست که با برنامه‌ریزی دقیق و علمی، کشور را از گردنه‌های‌ سخت اقتصادی عبور دهد‌.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 04
کد خبر: ۱۰۰۸۶۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر محسن رضایی معاون اقتصادی رئیس جمهور و دبیر شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا ظهر امروز شنبه سیزدهم شهریورماه با حضور در دفتر کار رئیس قوه قضائیه، با حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای دیدار و گفت‌وگو کرد.

رئیس قوه قضائیه در این دیدار ضمن تبریک به محسن رضایی به خاطر اعتماد رئیس جمهوری به وی و انتخابش به‌عنوان‌ معاون اقتصادی رئیس جمهور، دبیر شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا و دبیر ستاد اقتصادی دولت، گفت: وظایف سنگین و خطیری به شما سپرده شده و امید است با همکاری همه اجزای دولت، برنامه‌ریزی دقیق و علمی بتوانید کشور را از گردنه‌های سخت اقتصادی بر پایه توانمندی‌های داخلی عبور دهید.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌‎ای اظهار داشت: قوه قضائیه بر همکاری هر چه بیشتر دستگاه قضا و دولت در جهت تأمین امنیت و آسایش مردم، بهبود وضعیت و کاهش مشکلات مردم تأکید دارد.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: آماده هستیم در جهت رفع موانع اصلی اقتصاد و رونق سرمایه‌گذاری و تولید در کشور به قدر سهم خود در دستگاه قضایی به دولت کمک کنیم.

ریشه‌کنی بستر‌های فسادزا و همکاری با دستگاه قضا برای برخورد با عناصر فاسد از دیگر محورهای مورد مورد بحث بود که با استقبال معاون اقتصادی رئیس جمهور مواجه شد و محسن رضایی در همین زمینه گفت: برای برخورداری از یک سیستم اقتصادی سالم باید مسیرهای فساد را از مبداء کور کرد که خوشبختانه دولت سیزدهم در این زمینه برنامه عملی همراه با اقدام و برنامه مدون دارد.

محسن رضایی با تشریح برنامه‌های خود و تیم اقتصادی دولت مردمی برای ارتقاء همه‌جانبه اقتصادی کشور، به ارائه گزارشی از وضعیت حال حاضر اقتصاد کشور پرداخت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۳
0
0
انشالله خداوند سبحان کمک کند تا در زمینه هدایت و کنترل گرانی و بالا رفتن ارزش پول ملی و کاهش قیمت دلار و رفع تحریم ها و مذاکره عزتمندانه وین و تعامل با دنیای اقتصادی و .... عملا جاره اندیشی کنید.
نه اینکه حکایت وعده های واکسنی آقای مخبر در بهبود اقتصاد کشور سرایت کند.
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار