برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است ۳ سناریو برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی/۸۰۰ هزار نفر ساماندهی می‌شوند / تغییر سهم آزمون کتبی و شفاهی در استخدامی‌ها شبکه اینترنشنال به طور کامل هک شد پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به فرمانده جدید هوافضای سپاه طرح تشدید مجازات جاسوسی برای اسرائیل به مجلس ارجاع شد سفر رئیس جمهور به آستارا پزشکیان: هوای مردم را داشته باشیم آخرین خبرها از ساماندهی نیرو‌های شرکتی سرلشکر صفوی: تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کرده‌ایم که جای آنها مطمئن است خاکسپاری ۲۶۳ شهید حمله اسرائیل به ایران در تهران ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان قائم‌پناه: سفر‌های رئیس جمهور به‌زودی از سر گرفته خواهد شد سخنگوی سپاه: با تدبیر رهبری، عملیات نیرو‌های مسلح در کمترین زمان آغاز شد

تحرکات گروهک‌های تروریستی منطقه زیر ذره‌بین سپاه است

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه اگر گروهک‌های تروریستی اقدام نسنجیده‌ای انجام دهند با آنها مقابله می‌کنیم، گفت: اگر این گروهک‌ها اقدامی انجام دهند، ما این حق را به خودمان قائل هستیم تا با آنها برخورد کنیم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 08
کد خبر: ۱۰۱۳۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  سردار سرتیپ پاسدار محمدتقی اوصانلو در جمع خبرنگاران اظهار داشت: باید گروهک‌های تروریستی از اقلیم شمال عراق اخراج شوندو این موضوع را بارها به مسولان این اقلیم اعلام کرده‌ایم.

 

وی با بیان اینکه اگر گروهک‌های تروریستی اقدام نسنجیده‌ای انجام دهند با آنها مقابله می‌کنیم، تصریح کرد: اگر این گروهک‌ها اقدامی انجام دهند، ما این حق را به خودمان قائل هستیم تا با آنها برخورد کنیم.

 

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع)نیروی زمینی سپاه با اشاره به دستگیری تعدادی از عناصر ضدانقلاب، اعلام کرد: این عناصر ضد انقلاب در ترور یکی از هموطنان نقش داشتند.

 

اوصانلو با بیان اینکه با این گروهک‌ها برخورد جدی خواهیم داشت، گفت: از جوانان می‌خواهیم از مقرهای گروهک‌های تروریستی ضدانقلاب دوری کنند و ضرورت دارد جوانان نیز در راستای دور کردن گروهک‌ها از منطقه ما را همراهی کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: از جوانان درخواست می‌شود از گروهک‌های تروریستی دوری کنند و فریب دروغ این گروهک‌ها را نخورند./خبرگزاری دانشجو

ارسال نظر