سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

ادعای روداو: ایران مواضع پیشمرگه را هدف قرار داد

ادعای روداو: ایران مواضع پیشمرگه را هدف قرار داد یک وبگاه کردی مدعی شده جنگنده‌ها و دست‌کم یک پهپاد ایران روز پنجشنبه مواضعی را در داخل خاک عراق در استان اربیل هدف قرار داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۶ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 09
کد خبر: ۱۰۱۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر یک وبگاه کردی مدعی شده جنگنده‌ها و دست‌کم یک پهپاد ایران روز پنجشنبه مواضعی را در داخل خاک عراق در استان اربیل هدف قرار داده‌اند.

وبگاه «روداو» به نقل از «کاوه بهرامی»، مسئول دستگاه فرماندهی نیروی پیشمرگه کردستان نوشت: «ما بقایای پهپادی را که در این حمله مورد استفاده قرار گرفته بازیابی کرده‌ایم.»

 

این وبگاه مدعی شده حمله مذکور ساعت ۶ صبح به وقت محلی آغاز شده و طی آن جنگنده‌ها، پهپادها و توپخانه‌های ایران چندین نقطه را در شهر «سیداکان» و شهرستان «چومان» در ارتفاعات اقلیم کرد شمال عراق هدف قرار داده‌اند.

بهرامی ادعا کرده ۶ پهپاد ایرانی به این مناطق که محل استقرار نیروهای پیشمرگه است حمله کرده‌اند. او درباره دلیل اینکه معتقد است این پهپادها ایرانی بوده‌اند گفته نیروهای پیشمرگه قادرند پهپادهای ایرانی را از پهپادهای ترکیه‌ای تشخیص دهند. طبق ادعای او، پهپادهای ایرانی در ارتفاع پایین‌تری پرواز می‌کنند و صدایشان متفاوت است.

 

یک حساب توییتری منتسب به حزب دموکرات کردستان نیز مدعی شده جنگنده‌های ایران سیداکان، چومان و حاجی عمران را مورد حمله قرار داده‌اند.

روداو همچنین به نقل از منابعی دیگر مدعی شده دو هواپیما هم روستای بربزین و چند روستای دیگر را هدف قرار داده‌اند.

خبرگزاری فارس نمی‌تواند صحت این ادعاها را تأیید کند.

 

چند روز پیش سردار سرتیپ پاسدار «محمد پاکپور»، فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به سوءاستفاده گروهک‌های تروریست و مسلح از اقلیم شمال عراق برای ایجاد ناامنی در مناطق مرزی ایران، تاکید کرد: «ادامه این وضعیت برای ما قابل تحمل نیست و پاسخ لازم را به تروریست‌ها خواهیم داد.»

سردار پاکپور روز دوشنبه هفته جاری با توجه به تحرکات گروهک‌های تروریستی در مناطق مرزی شمال غرب کشور گفت: «سال‌ها است که گروه‌های تروریستی و ضد انقلاب وابسته به استکبار جهانی و سرویس‌های جاسوسی بیگانه از جغرافیای اقلیم شمال عراق برای برهم زدن امنیت و آرامش مناطق مرزی جمهوری اسلامی ایران و ایجاد اذیت و آزار برای مردم ساکن در این مناطق استفاده می‌کنند و در این خصوص به دولت عراق و مسئولین اقلیم شمال این کشور تذکرات لازم داده شده است.»

 

وی با تاکید بر اینکه دولت عراق و اقلیم کردستان نباید به تروریست ها اجازه جولان و برپایی مقر در این سرزمین برای تهدید و ایجاد ناامنی علیه ایران را بدهند، تصریح کرد: «هرگونه کوتاهی و غفلت در این خصوص را مغایر حسن همجواری و روابط حسنه دو کشور می‌دانیم.»

سردار پاکپور تاکید کرد: «با توجه به وضعیت منطقه و احتمال پاسخ قاطع، کوبنده و پشیمان کننده جمهوری اسلامی ایران به گروهک‌های تروریستی وابسته به دشمنان قسم خورده انقلاب و نظام اسلامی که در اقلیم شمال عراق لانه کرده اند، از ساکنین این مناطق درخواست می کنیم از مقرهای تروریست ها فاصله بگیرند تا آسیبی متوجه آنها نشود.»/فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار