پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

روسیه و چین: طالبان سیاست صلح‌جویانه درپیش گیرد

روسیه و چین تأکید کردند که ضروری است تا مقامات مسکو و پکن رهبران جنبش طالبان را متقاعد کنند تا سیاستی صلح جویانه و دوستانه را در افغانستان به اجرا درآورند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 17
کد خبر: ۹۸۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزرای خارجه روسیه و چین ضمن بررسی اوضاع افغانستان، بر لزوم تلاش مسکو و پکن به منظور متقاعد کردن جنبش طالبان برای اجرای سیاست دینی متعادل، سیاست خارجی صلح جویانه و همکاری با همه نیروها در تشکیل دولت تأکید کردند.

 

 "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه و "وان ایی" وزیر خارجه چین صبح امروز (سه‌شنبه) در جریان مکالمه‌ای تلفنی روند اوضاع کنونی در افغانستان را بررسی و تأکید کردند که ضروری است تا مقامات مسکو و پکن رهبران جنبش طالبان (که فعالیت آن بعنوان یک سازمان تروریستی در روسیه ممنوع است) را متقاعد کنند تا سیاستی صلح جویانه و دوستانه را در افغانستان به اجرا درآورند.

 

طبق اطلاعات منتشره از سوی وزارت امور خارجه چین، سرگئی لاوروف و وان ایی تأکید کردند که ضرورت دارد تا جنبش طالبان متقاعد شود که سیاست دینی میانه رو و مسالمت آمیزی را دنبال کند، با همه احزاب و نیروهای سیاسی به منظور تشکیل ساختارهای سیاسی شفاف و فراگیر در افغانستان همکاری کرده و همچنین سیاست خارجی صلح جویانه و دوستانه‌ای را به اجرا بگذارد و بویژه در بازسازی وتوسعه افغانستان با کشورهای همسایه هماهنگ عمل کند.

 

وزرای خارجه روسیه و چین همچنین بر ضرورت تأمین منافع قانونی این دو کشور در افغانستان، حمایت از یکدیگر و هشدار به‌موقع درباره اتفاقات رخ داده تأکید کردند.

 

روز گذشته "دیمیتری ژیرنوف" سفیر روسیه در کابل خبر داده بود که تأمین امنیت خارجی سفارت فدراسیون روسیه بدست نیروهای طالبان افتاده است. ضمن اینکه تعدادی از کارکنان سفارت که بیش از 100 نفر هستند، به منظور عدم حضور اتباع روسی زیادی در افغانستان، به تعطیلات اعزام شده و از این کشور تخلیه خواهند شد./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار