بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

روسیه و چین: طالبان سیاست صلح‌جویانه درپیش گیرد

روسیه و چین تأکید کردند که ضروری است تا مقامات مسکو و پکن رهبران جنبش طالبان را متقاعد کنند تا سیاستی صلح جویانه و دوستانه را در افغانستان به اجرا درآورند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 17
کد خبر: ۹۸۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزرای خارجه روسیه و چین ضمن بررسی اوضاع افغانستان، بر لزوم تلاش مسکو و پکن به منظور متقاعد کردن جنبش طالبان برای اجرای سیاست دینی متعادل، سیاست خارجی صلح جویانه و همکاری با همه نیروها در تشکیل دولت تأکید کردند.

 

 "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه و "وان ایی" وزیر خارجه چین صبح امروز (سه‌شنبه) در جریان مکالمه‌ای تلفنی روند اوضاع کنونی در افغانستان را بررسی و تأکید کردند که ضروری است تا مقامات مسکو و پکن رهبران جنبش طالبان (که فعالیت آن بعنوان یک سازمان تروریستی در روسیه ممنوع است) را متقاعد کنند تا سیاستی صلح جویانه و دوستانه را در افغانستان به اجرا درآورند.

 

طبق اطلاعات منتشره از سوی وزارت امور خارجه چین، سرگئی لاوروف و وان ایی تأکید کردند که ضرورت دارد تا جنبش طالبان متقاعد شود که سیاست دینی میانه رو و مسالمت آمیزی را دنبال کند، با همه احزاب و نیروهای سیاسی به منظور تشکیل ساختارهای سیاسی شفاف و فراگیر در افغانستان همکاری کرده و همچنین سیاست خارجی صلح جویانه و دوستانه‌ای را به اجرا بگذارد و بویژه در بازسازی وتوسعه افغانستان با کشورهای همسایه هماهنگ عمل کند.

 

وزرای خارجه روسیه و چین همچنین بر ضرورت تأمین منافع قانونی این دو کشور در افغانستان، حمایت از یکدیگر و هشدار به‌موقع درباره اتفاقات رخ داده تأکید کردند.

 

روز گذشته "دیمیتری ژیرنوف" سفیر روسیه در کابل خبر داده بود که تأمین امنیت خارجی سفارت فدراسیون روسیه بدست نیروهای طالبان افتاده است. ضمن اینکه تعدادی از کارکنان سفارت که بیش از 100 نفر هستند، به منظور عدم حضور اتباع روسی زیادی در افغانستان، به تعطیلات اعزام شده و از این کشور تخلیه خواهند شد./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده