برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران

پاییزی خشک در پیش است، حتی خشک تر از تابستان

پاییزی خشک در پیش است، حتی خشک تر از تابستان معاون شرکت آب وفاضلاب گفت: پیش‌بینی‌ها حاکی از این است که میزان بارش‌های پاییزی امسال زیر نرمال است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۸ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 11
کد خبر: ۱۰۱۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، معاون راهبری و نظارت بهره برداری شرکت مهندسی آب وفاضلاب کشور با بیان اینکه "پاییزی خشک تر از تابستان در راه است"، گفت: برنامه ریزی های ما برای شهرهای بزرگ، بر مبنای حالت های بدبینانه در حال انجام است.

 

حمید رضا کشفی، معاون راهبری و نظارت بهره برداری شرکت مهندسی آب وفاضلاب کشور در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار داشت: در تابستان سال جاری 303 شهر دارای تنش آبی بودند.

 

وی افزود: تقریبا پیک مصرف آب تابستانه را در شهرهای کشور پشت سر گذاشتیم و اگر در جایی قطعی آب ممکن است داشته باشیم، به خاطر مشکلات سامانه ها و به صورت برنامه ریزی شده اعمال می شود.

 

* پاییزی خشک در پیش است، حتی خشک تر از تابستان

کشفی با بیان اینکه در حال برنامه ریزی برای تأمین آب پاییز هستیم، گفت: پاییز امسال خشک تر از تابستان است.

 

وی ادامه داد: پیش بینی ها حاکی از این است که میزان بارش های پاییزی امسال زیر نرمال است.

 

معاون راهبری و نظارت بهره برداری شرکت مهندسی آب وفاضلاب کشور در پاسخ به اینکه "آیا احتمال افزایش تنش آبی در پاییز نسبت به تابستان وجود دارد؟"، گفت: از آنجایی که هوا در پاییز خنک تر از تابستان است و هوا عنصر تعیین کننده ای در مصرف آب هست، یک مقدار وضعیت تأمین آب از حیث میزان مصرف، نسبت به تابستان بهتر می شود؛ اما پاییز امسال، پاییز خشکی است و برنامه ریزی های ما برای شهرهای بزرگ، بر مبنای حالت های بدبینانه در حال انجام است.

 

* احتمال ضرورت آبرسانی سیار در پاییز به حدود 8000 روستا

وی افزود: تعداد روستاهایی که نیاز به آبرسانی سیار داشتند در تابستان امسال به 8000 روستا رسید و تابستان امسال آبرسانی سیار و تانکری به 8000 روستا انجام شد.

 

کشفی با بیان اینکه "برخی از این روستاها منابع آبی خود را به خاطر خشکسالی و کم بارشی از دست داده اند"، گفت: در پاییز امسال نیز با توجه به کم بارشی پاییز، ممکن است تعداد روستاهایی که نیاز به آبرسانی سیار دارند در همین حدود 8000 روستا باقی بماند.

 

* تابستان 1401 سخت تر از تابستان 1400 می شود؟

معاون راهبری و نظارت بهره برداری شرکت مهندسی آب وفاضلاب کشور تصریح کرد: اگر سال آبی جدید که از ابتدای پاییز آغاز می شود، سال آبی کم بارش و خشکی باشد، قطعا تابستان 1401 شرایطی سخت تر از تابستان 1400 در تأمین آب خواهیم داشت.

 

وی ادامه داد: اگر نتوانیم منابع آبی سطحی و زیر سطحی که در سال گذشته از دست دادیم را جبران کنیم، تابستان آینده تابستان بسیار سختی خواهد بود.

 

* ارائه پیشنهادات مدیریت تنش آبی 1401 به دولت و مجلس

کشفی با بیان اینکه "برنامه های مدیریت تنش آبی برای سال 1401 دیده شده"، گفت: پیشنهاداتی را به مجلس و دولت ارائه کردیم تا بتوانیم با انجام اقداماتی، شرایط تنش آبی در سال 1401 را مدیریت کنیم.

 

وی افزود: اقداماتی از قبیل اجرای پروژه های ذخیره سازی آب از طریق احداث مخازن جدید، حفر چاههای جدید و ایجاد رینگ بین مخازن شهرها که بتوانیم آب را به نحو مطلوبی توزیع کنیم؛ اجرای این طرح ها می تواند به مدیریت توزیع، افزایش تاب آوری شهرها و کاهش تنش آبی کمک کند.

 

معاون راهبری و نظارت بهره برداری شرکت مهندسی آب وفاضلاب کشور با اشاره به اینکه این برنامه ها هم به دولت سیزدهم و هم به مجلس شورای اسلامی ارائه شده، گفت: اجرای این پروژه ها نیازمند اعتبارات است و پیشنهادات ارائه شده در دولت و مجلس درحال بررسی است./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار