جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

اثربخشی ۳۹ درصدی فایزر

اثربخشی ۳۹ درصدی فایزر در بین مطالعات مختلفی که برای سنجش اثربخشی فایزر در برابر سویه‌های جدید انجام شد، اسرائیل گسترده‌ترین جامعه آماری را داشت. اثربخشی این واکسن بعد از تزریق دو دز تنها 39 درصد بود و همین منجر به برنامه‌ریزی برای تزریق دزهای تقویت‌کننده توسط رژیم صهیونیستی شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۳ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 13
کد خبر: ۱۰۲۰۲۷

به گزارش راهبرد معاصر بلومبرگ در خبری نوشت همزمان با افزایش موارد روزانه ابتلا به ویروس کرونا، رئیس کارگروه مقابله با همه‌گیری در رژیم صهیونیستی گفت این رژیم باید برای چهارمین دز واکسیناسیون سراسری آماده شود.

اسرائیل در ۲۶ جولای سال جاری میلادی ( ۴ مردادماه) بعد تزریق عمومی دو دز واکسن، اعلام کرد واکسن کووید ۱۹ فایزر با اینکه از بیماری شدید جلوگیری می‌گند اما با شیوع دلتا فقط ۳۹ درصد موثر است.

 

همین روند کاهش اثربخشی واکسن در میان همه‌گیری سویه دلتا منجر به تصمیم این رژیم برای تزریق دز سوم شد و حالا اسرائیل در حال برنامه‌ریزی برای تزریق چهارمین دز است.

ناچمن آش، سخنگوی امور مربوط به همه‌گیری کرونا در رژیم صهیونیستی گفته است: «زمان دقیق اجرای دز چهارم واکسن مشخص نیست، اما امیدوارم ایمنی ناشی از دز سوم مدت بیشتری پایدار باشد».

 

رژیم صهیونیستی تا کنون حدود ۲.۸ میلیون نفر را با دز سوم واکسن کرونا واکسینه کرده است. مقامات بهداشتی گفته‌اند که اثر واکسیناسیون پس از ۵ ماه ضعیف شده و تزریق تقویت کننده‌ها را ضروری می‌کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار