وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

تخفیف شورای ششمی‌ها برای عوارض ۱۴۰۰ در تهران

تخفیف شورای ششمی‌ها برای عوارض ۱۴۰۰ در تهران مهدی چمران از در نظر گرفتن تخفیف برای شهروندان تهرانی در زمینه عوارض ۱۴۰۰ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 14
کد خبر: ۱۰۲۰۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران در صحن امروز شورای شهر درباره لایحه‌های شورای ششم اظهار داشت: تصویب لایحه چندان مهم نیست که بخواهیم مدام آن را انجام دهیم چرا که برخی از لوایح تصویب، ولی اصولاً اجرایی نشده و باقی مانده است.

وی افزود: اصل کار کردن ما برنامه‌ریزی درست در شورای شهر است بلافاصله نمی‌توانیم پس از آغاز شورای ششم طرح‌ها و لوایح را داشته باشیم و این موضوع نه تنها برای شورا بلکه برای مجلس هم عملی نیست و به تدریج این مسأله در دستور کار ما است، ولی به طور کلی ما بر روی جنبه عملی توجه داریم نه به تعداد لوایح.

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: هنوز برخی از انتخابات و انتصابات اجرایی نشده و این مسأله زمان می‌برد باید مطالعه عمیق داشته باشیم تا لوایح را ادامه دهیم.

چمران گفت: من همین اکنون بیش از ۳۰ لوایح برای دستور آماده دارم و باید برای آن فکری شود، ولی ابتدا باید کمیسیون‌ها بر روی آن کار کنند و بعد در صحن شورا بیاوریم.

وی بیان داشت:‌امروز دو لایحه دو فوریتی در صحن شورا داریم که یکی مربوط به تخفیف کسانی که است که نقدی یکجا عوارض را پرداخت می‌کنند و دیگری تخفیف چشمگیر در عوارض ۱۴۰۰ است که امسال افزایش زیادی یافته بود.

رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به پرسشی درباره انتصابات در شهرداری تهران گفت: در زمینه انتصابات باید فکر کرد روی این موضوع جلسات مختلف تشکیل شده و بحث‌هایی داشته‌ایم همچنین با شهردار ملاقات فراوان انجام گرفته تا تصمیم‌های خوبی گرفته شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار